標題: 好恐怖的手術 [打印本頁]

作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-2-22 18:27     標題: 好恐怖的手術

http://www.youtube.com/verify_ag ... e%3Dplayer_embedded
作者: 08miki08    時間: 2011-2-22 23:37

呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!
作者: ameifule    時間: 2011-2-23 01:13

才看一下就不敢看下去了,
8 P" o% A' _3 a- \8 b先前曾看過類似的文章,姊妹做過之後的描述,當時我就覺得很可怕了,看完一直覺得那邊很痛,(心理因素)
作者: oenothera    時間: 2011-2-23 02:40

真的很恐怖.....但很多不知道他們在做甚麼  Y7 q) m) K$ X/ U# s
心理上那裡很痛+1
作者: grilboy    時間: 2011-2-23 07:12

正常想像到都知道要好大勇氣先會做到架啦
作者: michelle666    時間: 2011-2-23 08:42

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-22 23:37 發表   
* j4 G) m. w& W% k呢個係我之後會做嘅手術過程! 係好痛嫁!
: }1 ?( Y- V3 m! ?/ \$ L+ q- xmiki姐姐, 幾時同響邊做呢?
作者: 08miki08    時間: 2011-2-23 09:35

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 08:42 發表 ??
. x) C$ f  m2 a
5 f8 v7 l% ]  O2 g. r: \miki姐姐, 幾時同響邊做呢?
2 u, f2 S) @* `. b7 u
7 H9 Y" t- @9 i$ k幾時就唔知,但係會係香港做!
作者: michelle666    時間: 2011-2-23 16:43

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 09:35 發表   3 Q0 k2 {/ j- a4 c. \1 C3 u
幾時就唔知,但係會係香港做!
; C- W: \6 f2 q9 x8 C
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?
作者: zyi8vm    時間: 2011-2-23 18:58

i respect that you have such courage and determined mind to get the real soul of you out of your current body.
作者: 08miki08    時間: 2011-2-23 19:03

[quote]原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??% F* @+ a- t) z; G! K/ V- c" z
) }" t4 @' M3 z/ F) z/ E9 Q' b
聽講香港做只需付住院費, 對嗎?
作者: 08miki08    時間: 2011-2-23 19:04

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 16:43 發表 ??, g" `/ [# {- o* Y( v7 P

7 a1 J2 L& Y$ `8 u$ [: O' W; Z聽講香港做只需付住院費, 對嗎?
# m0 s4 J; Y8 C- {/ r1 p

; @9 f3 p* C/ A" ~1 v" L% \( F4 s係呀!而家仲有整容服務tim!
作者: michelle666    時間: 2011-2-23 19:35

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-2-23 19:04 發表   
! q( O( R. N% X* x/ C9 n" W
# K. w' P$ Z& s5 [/ N2 M2 l! ]: l' d$ e
係呀!而家仲有整容服務tim!
2 v+ w" _! ]  d* {. _% f
真好服務..., O( X/ P1 p1 E# x& X
期待姐姐早日如願
作者: Eva0313    時間: 2011-2-23 20:43

真係好不安,完全接受唔到!
作者: 08miki08    時間: 2011-2-24 09:08

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-2-23 19:35 發表 ??
9 m6 o) C9 N/ m$ z' V# M" T
) u$ e) g4 `( A真好服務...
5 o, p2 X4 U5 P: g; E& s  l期待姐姐早日如願
" \3 j- ^5 _/ u" D4 D
$ i+ H1 V: C: O  f% B9 e' \thx!等我做完再同大家講啦!
作者: thomas813    時間: 2011-2-26 00:46

小許接受唔到!!!!
作者: chundog    時間: 2011-3-11 23:50

就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
作者: ihmcKyo    時間: 2011-3-12 00:14

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   ) O- O$ Q  V4 x! Z; F
就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
6 L' e% A3 d5 c+ S
換來一世開心-->喱個見人見智,唔好亂黎。
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-3-12 16:39

同意樓上.....# t4 ?/ x8 J1 m5 _
而且不只是做完身體上的痛...如何面對世界...才是真正的考驗
作者: willy    時間: 2011-3-12 22:35

睇左一半已經無法睇落去, 因為真係太可怕了
作者: 08miki08    時間: 2011-3-12 23:31

引用:
原帖由 chundog 於 2011-3-11 23:50 發表   
4 `: z7 j6 x$ q7 N; N" A: L% k就算是痛,都是一段時間而已,但能換來一世開心,我覺得是值得的,大家加油:)
4 j5 G3 S2 P- }% N8 z8 _2 r
) R+ J) ~2 I" A. D
對於有需要人士黎講係一世開心, 但係無需要而去做就會一世痛苦!
5 F+ U' o, [* x0 l所以一定要諗清潔先去做!!!
作者: hwh177    時間: 2011-3-15 10:08

手術過程! 係好痛要諗清潔先去做!!!
作者: jester    時間: 2011-3-15 11:02

看到就覺得好痛啊,真有勇氣
作者: prettyin1224    時間: 2011-3-16 15:02     標題: 回復 14# 08miki08 的帖子

Miki ~~我想問下你係咪睇個個 唯一一個有變性服務提供既公立醫院醫生? 可唔可以提供一下詳情 ? 幾多歲開始要去睇? 要check d 咩? 入到去會傾計定做d咩 ? 你確診左有易性病未? ...大既前前後後要幾錢 ??
作者: chrisdrovedp    時間: 2011-3-18 00:38

接受唔到接受唔到
作者: stefaniesha    時間: 2011-3-18 03:56

這是最主要的部份吧...
3 r( R: u2 O/ I* |9 [還有去喉結隆胸等等1 C' w- ^* V+ i  k) V3 w
看到都會痛死
作者: Terry220022    時間: 2011-6-10 10:29

雖然係好痛, 但係諗到做咗之後可以做一個真女人過女人嘅生活, 就已經完全唔驚lu, - O5 d* y4 J. j& r
希望miki姐姐可以快啲做埋個手術, 做個真女人la~
作者: xantoman    時間: 2011-6-18 20:54

好耐之前睇過, 真係要足一年才能似樣, 之後仲要做好多其他的嬌型手術.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0