標題: 入唔到戀戀物品交流 [打印本頁]

作者: 十指套衣裳    時間: 2011-2-26 21:04     標題: 入唔到戀戀物品交流

進入戀戀物品交流既權限今日突然間大幅通漲
$ I; l! f# w) T+ A: C+ H版主可唔可以fix 返?+ n  O9 z7 N0 x8 {/ i% [; D
我一直都有post 嘢係戀戀物品交流入面架喎.5 z' d) c8 t" n; l% k7 a% P

& E( w8 G' ~7 z+ p您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成
6 h% }& I* K3 v4 T+ ]
2 U0 f) b0 L4 _, a0 z6 Q您不滿足訪問這個版塊所需的條件。' V: Y! a4 n/ S# W0 z
   訪問條件: CD點數 > 50
+ q$ d% V' g7 U0 ]8 W2 ]2 [& V   您的信息: CD點數 = 4   / i3 h$ y6 f9 O

6 {, L5 e$ A2 v您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。
作者: Eva0313    時間: 2011-2-26 22:41

版主快d fix番啦x2
作者: willy    時間: 2011-2-26 22:43

會唔會set錯野?  應該係戀戀點數,並非cd點數?
作者: w-wing    時間: 2011-2-26 22:45

CD點數50 ,真係要fix   x3
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-2-27 11:03

哎...仲未fix 呀
作者: w-wing    時間: 2011-2-27 14:16     標題: 回復 5# 十指套衣裳 的帖子

可能管理員仲未睇到尼個post or 處理中呱,耐心等等先啦
作者: w-wing    時間: 2011-2-28 00:33

到現在都不行,唔通真的要50 CD point
作者: thomas813    時間: 2011-3-1 00:26

Still CAN'T !!!!!!!!!!!!!!
作者: cdtv    時間: 2011-3-2 22:58

SORRY, SET 錯左, 已修正

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0