標題: 呢度有無CD係同性戀者? (絕無歧視成份) [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2011-3-14 18:15     標題: 呢度有無CD係同性戀者? (絕無歧視成份)

我係異性戀者CD, 呢度有無CD係同性戀者?  你們CD係唔係因為覺得自己係女性, 鍾意男人才CD呢?
作者: w-wing    時間: 2011-3-14 19:21

我唔係,CD只因女裝任何一方面都合乎我要求(除了鞋不夠大 ),而男裝完全無法滿足我要求(除了鞋夠大 )。
作者: iamonheel    時間: 2011-3-14 20:06

我直嘅 , 都好欣賞靚嘅男仔, 不過只限欣賞
作者: w-wing    時間: 2011-3-14 22:27

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-3-14 20:06 發表   
% n; w2 l  N2 ?; B我直嘅 , 都好欣賞靚嘅男仔, 不過只限欣賞
5 H6 {6 T, g" x7 A
我都係,但重要個人有品先得,好多靚仔靚女但人品差到爆
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-3-15 00:39

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-14 22:27 發表   - `: D. b; v$ x0 t) R

) m- B1 x* u7 i) N6 r; w1 [" b* E我都係,但重要個人有品先得,好多靚仔靚女但人品差到爆
& U! z/ h: d& Z6 ^, b2 o+ Y* h
8 x( v. y" @' S$ Y無限同意樓上...某日我經過見到一個唔錯的女仔...係我前頭有個中年男人唔小心撞到她...0 @4 _4 B/ }5 ^0 R7 S
之後我就聼到..:   ''....你老....''! i, O$ J; m7 `' ~
我o 左.....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0