標題: 女友/老婆知道自己著絲襪既報到區... [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2011-3-15 15:29     標題: 女友/老婆知道自己著絲襪既報到區...

想做一個統計!' ?8 ^0 x6 d# H7 c
: c" E- u6 D  b4 k
+ O- z" m% S8 }2 V
我先答.
8 @+ l' I$ R. e, Q我太太知.....
作者: cxyx    時間: 2011-3-15 15:31

She asks me to wear also !!
作者: w-wing    時間: 2011-3-15 18:20

全屋企、親戚、同事、鄰居都知自己著絲襪 # C* \- Z5 D) `+ H& f  ^( N) k8 O+ L
CD就小啲人知,但起碼全屋企人一定知
作者: samou    時間: 2011-3-15 18:58

老婆知我鍾意內衣絲襪, 但我唔會係佢面前著!  我有兩個裝內衣絲襪的櫃桶.
作者: Yoshihk    時間: 2011-3-15 20:37

老婆知,佢都試過買比我.
作者: 楊乃武    時間: 2011-3-16 00:22

我女友知,仲買左幾對好野比我
作者: LingLing    時間: 2011-3-16 13:56

女友知, 不過佢好唔like.....
作者: tdtiger    時間: 2011-3-16 15:49

何止知道 今年生日老婆送左條3舊幾水的絲襪 德國產FOR MEN的。
作者: kevin428    時間: 2011-3-16 17:04

老婆知道
- l: n0 I8 V# h& q前女朋友知道8 y% \, x, p0 g/ y: l5 k
現女朋友不知道→還在找尋中...
2 m6 i1 r# C! Z3 K
作者: lucylau    時間: 2011-3-16 18:01

我GF知道 我每次買左新底底一定比佢攞左D去著
作者: w-wing    時間: 2011-3-16 22:23

引用:
原帖由 lucylau 於 2011-3-16 18:01 發表   1 ^3 m  Y7 a5 z; y8 R8 S! L9 \- C8 J
我GF知道 我每次買左新底底一定比佢攞左D去著
' u  R3 a& G1 B7 I0 n: H
' p/ [+ Z  ~$ q; e2 j% X甘你咪可以攞返D佢買嘅新 under & bra 去著
作者: changcarol    時間: 2011-4-1 18:14

點解... 你地D 身邊人咁開通 ?
作者: xyoncity    時間: 2011-4-5 15:13

冇人之
作者: killer    時間: 2011-4-7 20:39

我女朋友知,佢都唔介意,買埋比我著
作者: eng    時間: 2011-4-9 04:06

我想問大家, 你地老婆/GF知道後第一個反應系點? 會唔會覺得你地有少少變態? 或者要一段時間先接受到呢?
作者: Yoshihk    時間: 2011-4-9 10:49

要之前慢慢感覺對方既接受情度同機緣考合先得,失驚無神同老婆/女友講,話自己鐘意著絲襪,風險極高.我估無人會未摸底就講咁堅.先同佢地講下絲襪既話題會打聽到既一ニ.最終以製造出一個好奇試穿,保暖等理由.- W8 f5 Y3 [0 i+ }, ^! Y

/ r9 y1 ~3 S+ o# Y* C我都係以冬天保暖開始到宜家想著就著.甚至有時佢問返我"為甚麼今天唔著"
作者: joelch    時間: 2011-4-9 11:25

我老婆知,但每次見到我穿絲襪時都好唔鐘意還說我變生態。
作者: nuwkov    時間: 2011-4-15 04:10

希望有人问我点解今日唔着。我好中意着丝袜/塑身衣,感觉好好。不过都知无几多人接受得到。0 N8 r, Y: Q. W
家下同我感情好个女仔都知我着,不过佢同我讲,唔好太沉迷…………
作者: blackpantyhose2    時間: 2011-4-16 02:36

我女朋友知,佢都唔介意
作者: misslady    時間: 2011-4-16 23:42     標題: 回復 14# killer 的帖子

wha.  so good.
作者: misslady    時間: 2011-4-16 23:43     標題: 回復 10# lucylau 的帖子

good.  we can exchange all.
作者: feecoot    時間: 2011-8-28 22:37

我老婆也知,但是聊不下去:(
作者: 000ivansin000    時間: 2011-8-29 00:15

我個EX都知: ?- [- s3 g+ f  W9 E
仲會買俾我著.....都仲買唔少俾我
作者: wendy2006    時間: 2011-8-29 01:18

佢知ar !~~ 唔介意
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2011-8-29 01:19

我三個EX女友知,我EX老婆知,現任女友都知 ~   仲成日同我上深圳買新絲襪送比我添 !
作者: jg400hk    時間: 2011-8-29 02:07

我女友知我有絲襪,第一次係我cosplay女僕,仲要扮未著過絲襪   _% p8 j+ W8 [9 l$ H# m; k; C8 D6 N
第二次係舊年冬天去韓國旅行,買o黎自己著
作者: mandylieu    時間: 2011-8-29 02:26

你地真幸福, 不過我估佢地班女人心底唔多喜歡你地咁樣, 只係知道改變唔到你地, 又唔想為此分手, 唯有接受罷....咁有無人女友老婆為此跟你地分手呀?
作者: woodywoody12000    時間: 2011-10-24 01:16

我老婆唔知,女友就知!
作者: judysee.cd    時間: 2011-10-26 00:52

我老婆知, 仲會買俾我. 曾經同佢去 泰國 我 全 CD 一齊出街.
% ?. |! e. E6 pvisit my face book/ q& l0 [; @. w. |: U
www.facebook.com/judyseed
作者: 紫燄    時間: 2011-10-28 00:33

我老婆知...出去看到性感的連身襪還會買回來給我
作者: edmond1103    時間: 2011-11-6 17:36

你地個個都咁好,知道仲接受
作者: koko777999    時間: 2011-11-7 19:35     標題: QQ

GOOD  好棒棒喔!!
作者: archielui    時間: 2011-11-27 17:45

我老婆知!重話著得好靚!靚過佢自己!
作者: aisiwaboy1976    時間: 2011-12-29 01:28     標題: 知道啊

知道,不是很支持,但也没有很反对。
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2011-12-29 01:32

穿丝袜去做按摩 <<<--- 我去親按摩都會 ~
作者: mandycheung520    時間: 2011-12-29 17:39

女友知呀!她也送過幾雙給我!
作者: sharonlin    時間: 2011-12-30 14:10

我太太知.....
作者: P166    時間: 2011-12-31 02:13

有冇d人係十幾歲ga$ ^+ q7 s2 U" ~% S5 |
比人知實gg
作者: c4defusekit    時間: 2011-12-31 03:53

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-4-15 04:10 發表   * p2 f+ Z1 M3 e, [- \8 e! M
希望有人问我点解今日唔着。我好中意着丝袜/塑身衣,感觉好好。不过都知无几多人接受得到。9 D& l/ l6 K/ C# u; ^4 X
家下同我感情好个女仔都知我着,不过佢同我& ...
  [, a0 u$ }/ }1 Z. n7 l" i
咁我覺得佢絕對係為你好既方面去諗6 D: @, u; W& ]. d
不過佢咁講應該有個底線係度,不過唔知去到咩程度
作者: AlisonChang    時間: 2012-1-3 22:24

前後兩任女友都知道我穿絲襪的習慣,一開始也是會反對,不過,我想好好溝通一下都是能解決的!!8 i' Q0 ]) Y+ @3 d1 M1 T
以前常在女友宿舍穿褲襪+熱褲,(在他面前且在宿舍裡頭小變裝一下) 偶爾會被前女友念一下& M* e6 K. g6 {
; ~. e# R# z" e7 |- S1 X
可惜,好景不再啊,現在單身只能自己在家偷偷變裝一下
作者: winniegobby    時間: 2012-1-6 19:31

我女朋友知, 還會買給我, 加上她自己都喜愛穿絲襪, 所以沒有任何問題.
作者: yww18    時間: 2012-1-8 13:17

著都唔係問題,著咗佢地果對而被發現先係問題
作者: gn00876494    時間: 2012-1-9 10:16

我女友也知道,她也都買給我穿,還會強迫我也要穿
作者: eyonna    時間: 2012-1-9 11:21

legging and pantyhose are provided by my wife
作者: ibm.jp    時間: 2012-1-9 14:18

睇見咁多人既 女友/太太 都接受到,真"鄧"大家開心
  S; [& _8 [& r( L
# F* x) p  g" {' k9 c3 ~但有見d同好話,ex 1...2.. 都知,咁會唔會係因為知你有d咁既喜好,所以先同你的關系改變成ex 呢' G3 Q3 g, U+ K8 b" }' @# V
% H; B7 A2 g8 T# l8 ~6 }

作者: 浪漫以后    時間: 2012-1-9 14:55

女友知道肯定更好啊。一起开心。
作者: 342541707    時間: 2012-1-10 21:40

哈哈 都俾人知道左咯~
作者: stellaleung    時間: 2012-3-24 11:11

估唔到現今女生咁開明,可以知道左不單唔介意,仲會買絲襪俾男友/老公著,甚至大家交換著!
作者: BB36    時間: 2012-3-24 13:02

以前女友知,重一齊買一齊著.& W' t1 H; Z* g( }+ N4 R1 i
前度女友都知,但唔鐘意.
作者: STEPHEN    時間: 2012-3-24 14:22

知道左仲要成為"幫惡"? 真係要好好珍惜
作者: xyz007_2008    時間: 2012-3-27 22:55

很不错
作者: BB36    時間: 2012-3-28 09:29

以前女友同前度女友都知我鐘意著絲, 現在單身嘅我還會一個人去買添.
作者: lokraku    時間: 2012-3-28 13:06

知道但不是太鼓勵
作者: PEOPLE9    時間: 2012-4-15 18:11

you guys have a good wife
作者: 十指套衣裳    時間: 2012-4-15 18:24

其實有冇d 成功實例可以教下我地,( P/ {2 z5 `6 [- i5 m
等我地d 女仔fd 都接受到
作者: lucylau    時間: 2012-4-15 18:45

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-4-15 18:24 發表   
1 {. d7 ]3 T: v0 a其實有冇d 成功實例可以教下我地,3 G5 I6 d0 d2 h0 _
等我地d 女仔fd 都接受到
/ e+ Q, ]9 Z2 N- B6 w8 r

2 q! {' M5 Q4 s, k$ m冬天時間會好D囉 因為涷嗎 箸箸吓佢都見多左會容易接受D
作者: ctam    時間: 2012-4-17 14:57

都唔知好唔好俾人知好...... w) C  h  a' z+ C4 X( K" b
接受就ok,唔接受咪俾佢地話,拒絕@@
作者: uniform    時間: 2012-4-18 22:15     標題: 回復 23# 000ivansin000 的帖子

你個ex?係咪因為知道咁樣所以分手?
作者: skoo_hk    時間: 2012-4-23 18:07

我太太知道後,便要我天天穿。有時穿連身全包絲襪衣,有時穿兩對絲襪褲加緊身束衣。上班多數穿兩對絲襪褲加緊身束衣,外穿西裝長褲。晚上及週未穿兩仵連身全包絲襪衣打底後外穿一件全包膠衣。她話當我穿了後,便不會煩她。
作者: PRETTYPETIT    時間: 2012-5-17 19:35

我GF知我著厚身襪褲,初初是以冬天天氣冷用作打底為理由,但薄身的,未試過係佢而前著,打探到佢唔太LIKE
作者: astroostus    時間: 2012-7-31 00:25

i am still finding a way to tell my wife
作者: diatone    時間: 2012-7-31 00:49

me and wife is crazy shopper.
3 [5 R. |7 ]) W) t2 J* E6 JWoman clothes we shop together.
9 ?0 ]" Y  F5 s" x# g& V( J7 tNo problems, tights we usually buy japanese brand.
作者: cythina    時間: 2012-9-28 23:02

我老婆知,
作者: hang3731    時間: 2012-10-4 21:29

我女朋友知,佢都唔介意
作者: 絲襪迷    時間: 2012-10-18 18:17

我女友都知
作者: mengbian    時間: 2012-10-26 23:25

没有结婚时就知道
作者: winniegobby    時間: 2012-10-27 00:31

我老婆知, 佢唔介意, 仲一齊著, 一齊買
作者: lovecd888    時間: 2012-10-27 00:37

有一次女友不在,著住佢前一天著過既玩,点知訓著左。女友回來仲替我除埋,,,而家成日串我。
作者: sukicdhk    時間: 2012-10-28 09:06

真係甘多人家人知,真吾真架?
作者: 0913427010    時間: 2012-10-28 10:14

我女友朋友知道~~也會幫我買絲襪
作者: kdkid    時間: 2012-10-28 23:18

GF知道我穿絲襪及女底底,佢唔反對& ]3 e, f, V% ?3 I3 q, x
同可以係佢面前著,仲可以用埋m巾
作者: dfriend    時間: 2012-10-29 12:44

我老婆知咗兩年左右
5 d; \3 v( ~$ A" `我之前一直唔知點話佢知, 有一次偷著比佢發現1 p* c( q$ h* h; P0 W
初初明顯唔仲意3 b: L) ?% D3 e6 e7 W* w( l
之後佢會買絲襪, 裙, 高跟鞋比我.
' {: P: C9 }- @; g好貴都會買, 名牌子的高跟鞋幾千蚊一對,4 w5 c# ?( e; s; b2 @4 k) M
絲襪都會買幾百蚊一對果D添, s: x1 l6 X# [: Z: B
但係耐不耐就會問下我,
; I4 |5 |- S  c期實你係唔係想做女人呢? 點解你仲意著呢D嘢嫁?) r8 w# E9 |9 U
我都唔識答, 只係話舒服囉.
7 C$ L, p* ]* q8 f& W所意我都唔知佢介唔介意, 咁積係點?
作者: AlexChan1119    時間: 2012-10-29 13:19

My ex -girls & my wife knew that. And they don't mind.
作者: hi0383    時間: 2012-11-10 14:00

我瞞住屋企都好耐,好辛苦
作者: luckystarex    時間: 2012-11-10 15:07

我自己一個住沒這個問題
作者: NikkyC    時間: 2013-3-8 16:22

咁各位老婆知道你特別喜愛嘅朋友,你哋自己有冇小朋友呢?" G* @  {; I1 a/ r6 \
如果小朋友知道又點同佢解釋呢?
作者: showaxshowa    時間: 2013-3-21 21:10

need to tell her at the beginning .... otherwise very dangerous..... she knew it since she is my GF ...
作者: ddccbbaa    時間: 2013-3-23 12:19

女友知, 佢好like.....
作者: dvd750igm    時間: 2013-3-23 12:26

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2011-4-9 10:49 發表   
7 G6 H3 P9 a# L( q6 M1 g: @要之前慢慢感覺對方既接受情度同機緣考合先得,失驚無神同老婆/女友講,話自己鐘意著絲襪,風險極高.我估無人會未摸底就講咁堅.先同佢地講下絲襪既話題會打聽到既一ニ.最終以製造出一個好奇試穿,保暖等理由.
9 u1 i5 D9 K; A' Z& A2 t5 g
% S. h+ t5 p) u1 `8 b) ]我 ...
+ |* K' ?5 q( R1 d1 X
非常認同,高見!
作者: applybbg    時間: 2013-3-23 12:34

no one know i love cc
作者: royroy8888    時間: 2013-6-30 22:37

知....仲大家直穿做愛
作者: henry2007    時間: 2013-7-4 23:38

我太太知呀,我地仲一齊去買,share嚟著
作者: daisyyoung    時間: 2013-7-6 01:38

我太太知呀
作者: sawsaw    時間: 2013-7-7 14:09

點解咁多人可以咁開通嫁?
作者: bee23    時間: 2013-7-17 18:25

原來有咁多人都遇到咁開通嘅另一半,你們真幸運
作者: kwong0444    時間: 2013-7-17 19:58

大家的另一半係係開通!!!我太太不知道……
: J0 t" Q! j8 p* f不過佢試迫我著佢條底底……唉!' x' c6 k' m( N. A; U
我只係著左一陣,唔識打蛇隨棍上
. U. ?) ~* I2 x5 o7 J. T6 y失了機會!
作者: sky1874    時間: 2013-9-9 01:31     標題: 回復 1# 陳真 的帖子

My wife knows about it but she doesn't mind.
作者: mantress    時間: 2013-10-18 15:21

知道啊,有时会一齐着住出去玩
作者: MUI    時間: 2013-10-29 09:51

得男朋友知!
作者: Yanananana    時間: 2020-4-30 08:12

老婆知我鍾意內衣絲襪
作者: higabt    時間: 2020-5-15 13:13

女友知, EX女友知
作者: pantyhosemancc    時間: 2020-5-18 16:57

我另一半知,而且接受,支持!. }# a4 o: Z/ P7 ~/ _  |: s& s

( g9 |/ y6 o1 d# M* F原來呢個話題已快接近十年!
; J& ^. s7 J3 ^. E6 p0 p過了九至十年內,原來男性著絲襪仍未能普及,愛著絲襪的男士們,大家加油。
作者: tina.w    時間: 2020-5-18 17:47

如果我發現bf著絲襪
) y4 G# T1 u% ?2 L0 t/ U" o2 N真係會嚇一跳然後得啖笑囉
作者: StephanieCat    時間: 2020-5-18 19:49

有一個好close既女性中學同學知,而家有時去街都會叫我入面著晒bra set同絲襪出街
3 l& X0 Z# r; p& A, n6 E但老婆就完全唔知,好幾次有機會開聲都唔夠膽
作者: xxxhh    時間: 2020-5-18 21:56

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2020-5-18 19:49 發表   ) |9 }4 x  m) H5 W* ]! O' o
有一個好close既女性中學同學知,而家有時去街都會叫我入面著晒bra set同絲襪出街
$ a+ b# U% c  O但老婆就完全唔知,好幾次有機會開聲都唔夠膽
5 T# h8 A2 L6 j2 o5 v羡慕有個閏蜜傾訴心事!
作者: xxxhh    時間: 2020-5-18 21:57

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-18 17:47 發表   . j$ f7 d6 F* A' c; P& n
如果我發現bf著絲襪
" G; _9 q3 s/ R& y# l真係會嚇一跳然後得啖笑囉
$ M/ V2 m+ M3 U  g5 t所以意思都係難以接受?
作者: tina.w    時間: 2020-5-18 22:13

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-5-18 21:57 發表   
6 M: N4 m7 l7 I0 Z% c( V
/ c& L/ c+ G& H所以意思都係難以接受?
. @1 C. c, h2 f# I+ a) }
emmm4 H4 U( B* I4 f/ M8 T4 S. o4 s
如果佢同我出街唔係著住既
* {( |, f1 v, Y我無所謂啦
作者: xxxhh    時間: 2020-5-20 23:51

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-5-18 22:13 發表   ; _& g3 }3 F. @0 V" q

( O- x3 o( v$ j) e1 L  E$ e7 G! M$ gemmm
1 c; T6 g8 K9 ^5 b& F" P8 a如果佢同我出街唔係著住既7 k- f# v; r, T" u9 I
我無所謂啦
1 p5 Q' l$ j. ?! r9 ^
咦,咁奇怪?你怕比人見到?
作者: et0510    時間: 2020-5-23 20:06

知,有過百對收藏
作者: ericso    時間: 2020-5-24 00:51

老婆知我鍾意絲襪, 因為我會要求佢著住絲襪做. 有時都會襯佢出左街,著佢D絲襪玩. 我估就算俾佢發現仍都唔會驚訝, 開始拍拖冇幾耐已經同佢表明我好鍾意絲襪高跟鞋

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0