標題: 喉核 [打印本頁]

作者: mandylieu    時間: 2011-3-16 03:30     標題: 喉核

女仔就一定無喉核嗎?
作者: oenothera    時間: 2011-3-16 04:10

太多數沒有吧,如鬚子聽說少數女孩也會有非常明顯的鬚子
作者: w-wing    時間: 2011-3-16 04:20

正常無,淋巴系統有問題都有可能有
1 S, [' Q, q3 j1 o7 b9 z' I7 x或出生時候做了性別調整手術(本身雙性或睾丸有問題要做變性)
作者: adam5354    時間: 2011-3-16 09:57

細心一看有些女仔都有小小凸起的~~ * [) n2 Z2 J$ e+ n; \. U+ O/ l
我好想喉核細D啊~~!
作者: w-wing    時間: 2011-3-16 22:17

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-16 09:57 發表   # M0 y9 O# y6 @
細心一看有些女仔都有小小凸起的~~
3 D$ J# B& ]- |* j/ f* C我好想喉核細D啊~~!  
0 |1 E7 \# V, A0 w1 P
' k9 i/ O; X: w& v; x可以切走甲狀腺 ,以下純參考下 - {% o) ?" \4 F3 ]# Q5 ^% k% [
http://tw.myblog.yahoo.com/yoyo3 ... ext=3284&page=1
作者: template03    時間: 2011-3-18 23:56

見個有D高的女仔有幾明顯的核, 不過唔知係唔係個別例子
作者: ahbee9603    時間: 2011-3-21 01:45

唔一定,有d會有,張x芝都有,因為無影響發音既問題,男既homo多就有機會develop出來,愈大粒聲愈牛
作者: ae111    時間: 2011-3-24 13:12

是可以做手術磨平/細些.* \; g6 `0 D( X6 }4 j! O
香港有人做過
作者: dickdickdoug    時間: 2011-3-25 12:59

It all depends on individual's DNA

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0