標題: 花園街買boot一問 [打印本頁]

作者: wing_9_27    時間: 2011-3-20 02:04     標題: 花園街買boot一問

想問下花園街有沒有店鋪賣boot嗎?" A2 x- ?5 a3 b/ l# j& e8 m
size 42 / 43 左右.........
& I) C! e' h2 s) @& d9 I% d) G" `- L' a) c
但如果有, 佢地俾唔俾試? 就咁係鋪面試?
作者: mercury1    時間: 2011-3-20 04:03

size 42 / 43 少之又少
1 _/ e& r1 V( @8 J- O& Q( O俾你係鋪面試、。你又敢唔敢先?
作者: w-wing    時間: 2011-3-20 06:25

其實係屋村商場啲鞋鋪多數都有大碼boot賣(主攻C9,係大啲size不過可能話43是日本size其實實際39討好佢地吸引去幫襯,但當然無甘多款),你在鋪頭試多數無所謂,主要同上:你敢唔敢先
作者: cdgaga    時間: 2011-3-20 09:42

小妹我一定唔敢...所以先上網買
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-3-20 12:08

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-20 06:25 發表   & B: Q0 @5 v7 X
其實係屋村商場啲鞋鋪多數都有大碼boot賣(主攻C9,係大啲size不過可能話43是日本size其實實際39討好佢地吸引去幫襯,但當然無甘多款),你在鋪頭試多數無所謂,主要同上:你敢唔敢先
0 w0 A  l/ V9 Q# T& q( o# R' w5 }* ?+ [  Z6 J" [% r* j
43 腳點屈到入39 鞋?
作者: w-wing    時間: 2011-3-20 17:15

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-3-20 12:08 發表   
6 M$ h' K0 f* y4 [( ~0 p0 v( k' t9 D" c5 X# `
& ~1 g# }" }' s; f$ O, B
43 腳點屈到入39 鞋?
9 F  n  Y& z/ w: r
) b$ _" x( }, C# z+ Y- Q

" ~6 ?. A3 P) B( f8 l7 v) C我意思係:自己腳明明係43,準備買的鞋都是43,但老闆照講話你係39腳,讚你一輪腳唔粗,遊説你買) U: p) H* ?' D6 v$ b
男老闆特別仲意甘氹C9客
作者: chrisdrovedp    時間: 2011-3-20 17:32

我一定唔敢.
作者: wing_9_27    時間: 2011-3-21 01:12

多謝各位的意見~~: w; G; H+ u6 l: Q: I* U: b
想穩陣一點, 都係去ageless / tomato~~8 t9 s' b" J. x7 Y% }  a, s
" G5 V2 e, ?1 R. Y
thz!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0