標題: 女學生鞋係唔係可以訂做? [打印本頁]

作者: playplay    時間: 2011-3-24 22:14     標題: 女學生鞋係唔係可以訂做?

我今日先去買左對, 最大41, 我隻腳46
0 ^1 I; ^; D# c1 V夾硬著都得既, 不過隻腳會好痛
作者: pisa    時間: 2011-3-24 22:22

41同46差好遠喎!咁都可以夾硬著 / |* X/ x! J) _3 c
我諗46號女裝鞋無可能買到,訂做都未必有呢
作者: playplay    時間: 2011-3-24 22:25

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 22:22 發表   " q- S& M! Y6 M5 w" M! I. a/ d, |
41同46差好遠喎!咁都可以夾硬著
3 k6 ~/ r! F% ?% l( v1 y0 K我諗46號女裝鞋無可能買到,訂做都未必有呢
* q: ?4 M3 q! X5 O6 q6 R
我新買果隻料簿, 我夾硬都OK...  f$ ~" j. ~1 o' f# ?
咁我惟有玩多排就退出
作者: pisa    時間: 2011-3-24 22:30

引用:
原帖由 playplay 於 2011-3-24 22:25 發表   
' h' ^' e8 f  h/ f5 N8 M
% J2 J4 D$ v+ ]+ M" O& L我新買果隻料簿, 我夾硬都OK...
) S" F* k; D5 _' r; g咁我惟有玩多排就退出
1 Q+ r. U' o8 G" `! l3 l% S0 L* ?
學生款無0者,可能其他款有呢
作者: playplay    時間: 2011-3-24 22:32

無啦, 我都係LIKE 扮學生妹...7 h: K# s+ Y0 }9 q0 S
係學校見到個女仔有D feel..溝到就做返男人啦
作者: pisa    時間: 2011-3-25 00:10

引用:
原帖由 playplay 於 2011-3-24 22:32 發表   8 @/ y7 j: ]7 A
無啦, 我都係LIKE 扮學生妹...! j* L1 {: J9 L
係學校見到個女仔有D feel..溝到就做返男人啦
1 ~! D) t# b5 A1 g- P
$ E3 e8 R. `  t1 q+ Z# q3 d1 M你都幾得意架喎
作者: 楊乃武    時間: 2011-3-25 02:22

溝到都可以繼續扮學生妹架
作者: kevin428    時間: 2011-3-25 16:41

有大碼鞋訂做的啊
& G! J; D1 a" @但學生鞋款倒是比較少見嚕
作者: ae111    時間: 2011-3-25 19:55

銅鑼灣蘋果商場地庫有間女裝鞋店可以訂製.
作者: siuking666    時間: 2011-4-26 00:22

搵到既SHARE上呢~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0