標題: 大家CD是有什麼目標或目的呢~~? [打印本頁]

作者: adam5354    時間: 2011-5-9 11:58     標題: 大家CD是有什麼目標或目的呢~~?

大家CD是有什麼目標或目的呢~~?
作者: w-wing    時間: 2011-5-9 22:13

目的:著得舒服
* y+ ?3 V5 j/ e' |2 y另外原因:男裝除了襪跟鞋,其他多數不合size穿,街上的衫褲越來越大及長
作者: 變裝家務奴    時間: 2011-5-9 22:41

女裝舒服/靚同可以扮賤婢服侍女王
作者: ae111    時間: 2011-5-9 22:48

因為喜歡女裝,覺得女裝比男裝靚.
作者: misslady    時間: 2011-5-9 23:23

like those dress's feeling....5 u. C$ J, K2 }" ]! u8 M

% n, D! k( v3 K% @) q, Fmale cannot have such feeling.
作者: sghk_abcd    時間: 2011-5-9 23:30

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-5-9 22:13 發表   , D  j4 j) V2 ^9 o- P
目的:著得舒服. {5 N$ z: q( w$ I  ]9 `6 U* z  a$ o
另外原因:男裝除了襪跟鞋,其他多數不合size穿,街上的衫褲越來越大及長
1 s) M: S0 P. J# i增加自信...
作者: friend852    時間: 2011-5-9 23:56

作者: 13530386    時間: 2011-5-10 00:17

我想做一個自己都覺得索既女人!
作者: yaa001    時間: 2011-5-10 08:18

目標: 出街令人只覺得你是普通的女性~ # a% n" P( A# t; |+ l
          對話時也分不出來 7 N' q8 ~  K: i9 p9 `
- C3 v& `  ?9 a( G+ M6 W- Z
目的: 目的是什麼呢~8 o/ Q/ a6 T/ b% u3 ~1 f
           更上一樣吧~
作者: mmlee    時間: 2011-5-10 08:34

我只係想好似普通女仔咁, 好自然地出街
4 E! Y2 w2 [% |/ i不過呢樣野數年內都未必做到(因為硬件上既問題我出街一定要加口罩, 除下必死, 想矯正但又唔包箍牙 )
作者: zoeypang    時間: 2011-5-10 09:47

Just like the feel of wearing female clothes, so comfortable. :)
作者: tyhnjki    時間: 2011-5-10 11:42

睇落靚靚吧... 睇到自己靚靚會好開心
作者: xcherie    時間: 2011-5-10 19:20

我而家出街都唔識買男裝初, 但係買女裝一望就有心水, 成日比女朋友話, 不如你做女人啦......
作者: candyee    時間: 2011-5-10 21:11

想感受做女人既感覺................
作者: amiey    時間: 2011-5-11 01:18

製做另一身份............
作者: gila    時間: 2011-5-11 09:40

女仔D 衫真係有好多款, 又有好多種cutting, style, 行街經過見到d 女裝都會覺得好靚, 好想著上身. 比男裝靚好多, 款式又多.
作者: w-wing    時間: 2011-5-11 22:24     標題: 回復 6# sghk_abcd 的帖子

著男裝又大又長成個人一pat 唔唔甘 # E7 Y- }5 t& w/ d* U
著女裝 fit 啲,人都精神啲
作者: kidnappedyvonne    時間: 2011-5-11 23:04

著o下o的女仔衫,同埋著住o黎玩自綁
作者: cutecat0714    時間: 2011-5-12 21:08

like make up and nail hv polish
作者: Misscarolchan    時間: 2011-5-13 09:06

漂漂亮亮,好可愛。
作者: wing1971    時間: 2011-5-13 14:59

沒有甚麼大道理, 只是愛著女裝, 愛做女生這麼簡單....
作者: hyakuski    時間: 2011-5-19 02:09

我想似個女人....% K/ B2 Q  Y7 n: d2 O- g) l5 }
但我天生聲線太響=.=
作者: ameifule    時間: 2011-5-22 01:50

我沒有什麼目的和目標,
" Y% O* N  R# H) \" H我覺得我應該是女生,所以著女裝正常的,
/ }) j* O& N6 t. ]- x+ \' v6 z可是為了方便,應付家人和工作,所以也著男裝,
6 E  T: S5 h2 z/ N* K我認為服裝並不會改變我的內心
作者: lamlam2903    時間: 2011-5-24 18:40

以偽娘在香港cosplay界留名

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0