標題: 31號買的絲襪 [打印本頁]

作者: noel    時間: 2008-1-2 04:36     標題: 31號買的絲襪

31號去左太古城一轉,本來係去吉之島睇下有無平野執, 點知吉之島絲襪部依然令我失望, 所以就去左太古城間apita 啦, 見到佢d 絲襪全部八折, 仲要係last day, 所以立即買埋d 今年想買但未買的絲襪, 本來唔止兩對ga, 但我睇中果d 折左都百幾蚊, 所以最後都忍左手, 但最激心既就係我走果陣先見到佢地1月1日有限定絲襪福袋賣, 只係$199 就有五對Atsugi絲襪, 而且以佢地海報圖中所見, 對對都起碼原價$70-100over, 我買呢兩對就已經係佢價錢既7成啦, 如果我早d 見到就肯定唔會買呢兩對絲襪住
作者: cdtv    時間: 2008-1-2 12:47

咁貴ge絲襪太平賣?
真係難得 , 好想買呀
可惜冇位擺了
剩返少少位諗住留返黎遲d買對靴
作者: kiss    時間: 2008-1-2 15:32

有時 ... 真係好佩服樓主 相信樓主成日去  洗鋪    好似將絲襪變成日常生活的  必需品  ,亦都  肆無忌憚  咁去  買   我真係做唔到 ,因為我驚自己可能會比樓主更加  沉淪  
作者: noel    時間: 2008-1-2 18:56

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-2 12:47 發表
咁貴ge絲襪太平賣?
真係難得 , 好想買呀
可惜冇位擺了
剩返少少位諗住留返黎遲d買對靴
諗住買乜野靴呀?
引用:
原帖由 kiss 於 2008-1-2 15:32 發表
有時 ... 真係好佩服樓主 相信樓主成日去  洗鋪    好似將絲襪變成日常生活的  必需品  ,亦都  肆無忌憚  咁去  買   我真係做唔到 ,因為我驚自己可能會比樓主更加  沉淪  
買慣左都無乜野, 而且apita個賣絲襪位係正篤篤位, 勁少人行, 我最鐘意去果度買絲襪, 貨式唔會比sogo少, 又買得free; 你控制到自己唔買就已經證明左你無我咁沉淪了
另外sogo 有隻貴價絲襪(原價$180-200)做緊半價, 尋日尖咀sogo 見到, 可能尖咀sogo細, 得3,4 款揀, 我見d 款普通所以無買
作者: yingkit2008    時間: 2008-6-17 18:11     標題: 回復 1# 的帖子

等我得閒都買返對先!
作者: vickchen    時間: 2008-6-17 20:43

喺SOGO買對普通嘅要幾錢?
作者: edmond_chiu000    時間: 2008-6-21 13:12

thank you for share
作者: chylin46    時間: 2008-6-21 13:54

no one will feel strange if you just be normal.  It's really a normal thing.
作者: appleandchiu    時間: 2008-9-1 08:05

個間鋪d sales好唔好服務?
作者: hl1439    時間: 2009-2-8 03:03

多謝分享...........
作者: fengmin0918    時間: 2009-2-14 16:11

穿上就更棒了
作者: 校服收藏者    時間: 2009-2-20 02:46

右邊個對既款好似唔錯咁喎
作者: 思欣BB    時間: 2009-2-22 19:49

幾正d絲襪,我都想要一對!
作者: chao1234    時間: 2009-2-27 16:54

正呀!!
多謝你ge分享~~
作者: moon_1800    時間: 2009-3-9 01:51

百幾蚊 so expensive...
作者: jason1980    時間: 2009-3-15 04:46

好美ㄚ!!!真想買來穿!!
作者: rayccw11811    時間: 2009-5-27 11:53

不過 apita d絲襪真係好貴呀
作者: 278187271    時間: 2009-6-1 21:27

作者: vincent20082003    時間: 2009-6-5 00:29     標題: 回復 1# 的帖子

good very good
作者: qqppwo    時間: 2009-9-13 00:06

不知穿后的效果怎样!!!
作者: xxx1001    時間: 2009-9-13 03:56

好正嘅靚絲絲
作者: lamman62006    時間: 2012-7-18 22:53

good good good keep going
作者: lamman62006    時間: 2012-7-18 22:55

very good stuff, keep it up
作者: lamman62006    時間: 2012-7-18 22:56

very good stuff keep going
作者: kyosho12    時間: 2012-7-22 16:30

Wai...Expensive r..expensive thing must be good.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0