標題: ~~~紅紅小賣場~~~ [打印本頁]

作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-17 13:32     標題: ~~~紅紅小賣場~~~

有好多杉..鞋都係買在發覺不太喜歡

所以放出,.... 同埋我爸搜得好緊..也沒有什麼位置放了~

現在平平地賣比有心人吧~~

對鞋呢, 41 碼   不過如果40的話會舒服的~~[attach]57174[/attach][attach]57163[/attach]

以前買番來 120, 現在賣60  , 4吋高的boot....上面可以摺~

有2件校服, 1係香島中學, 全新既. 40碼~   賣 40[attach]57168[/attach][attach]57167[/attach]

2係信義中學, 二手女生穿過既... 賣50[attach]57171[/attach]

件長杉呢... 因為發覺太大.(for me)  我 163 cm 高, 29 腰    如果高 170-175 腰34-35 會好一點....[attach]57166[/attach][attach]57165[/attach]

買番來150....現在 賣100.....

件露背群 .....  係以前做完drama 拿番家中的~  賣..40..... (drama 著戈2次)[attach]57170[/attach][attach]57169[/attach]

仲有件大褸...似中性多的.....  賣200~  全新~~[attach]57173[/attach]

以上既價唔啱/圖唔清...可以慢慢再傾~ 面交, mk mtr /太子mtr~

如果唔想比錢既,都沒有問題~

我可以送~  當識新朋友~      或者你用你唔要既  杉/鞋/化妝品/工具  同我換就得~  =]

我163cm 高, 41 鞋~ 29-30 腰~

作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-17 17:41

你講果d野同d圖我分唔到
作者: secret159951    時間: 2011-5-17 19:34

太子~~ 好近我呀> <''
作者: Sherman    時間: 2011-5-17 19:58

我又想識你, 你開左msn 就搵我la :D
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-17 22:07

Um......我搞搞它....

確定想要可留言/pm我~  說明想買/交換 定送~~~~
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-18 15:10

如果想要可msn 我~慢慢傾~ 見簽名~~
作者: et0510    時間: 2011-5-19 00:34

件長杉 咩SIZE!?

作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-19 21:27

引用:
原帖由 et0510 於 2011-5-19 00:34 發表   
件長杉 咩SIZE!?
腰圍...34-36

約170高的人最fit~~~
作者: et0510    時間: 2011-5-20 10:36     標題: 回復 8# 傅千紅(KIRA) 的帖子

太大TIM-3-
我條腰 得 30 多-3-
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-24 19:29

小推一推~
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-24 20:17

長衫即係件奇抱?
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-25 10:32

RE 樓上~ 係啊~
作者: kinkinkkk    時間: 2011-5-25 15:56

2套校服賣左未?
幾高咩腰岩著?
作者: LaPassor    時間: 2011-5-26 15:00

請問賣了嗎
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-26 15:17

校服已經賣了~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0