標題: 以後唔係度玩,真係好危險 [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 2011-5-21 19:43     標題: 以後唔係度玩,真係好危險

之前睇心儀姐姐講過,不少cd 係有問題. k, L# d" H! x; R$ D  @5 }4 P
我唔信,係度識左唔少人- r& N8 D9 L6 [3 |0 x* G  s

: }6 S& A! q8 H8 d6 o8 \好啦...依家我終於信心儀姐姐) E/ n+ m. `1 g& _1 N) k
係有d得罪,+ b0 v" d- S4 b" I* k+ j  D
我知係有cd 真係只係為左貪靚而cd,
  S5 I* v* e* V) `; ?+ M但無可否認! D+ T& @1 A. D1 H- G- u* p4 ]
亦有唔少cd 其實心理真係有問題 , 好恐怖( T$ }: s5 Q6 t) U
當你真真正正同一個cd出黎社交活動,會發覺到
. [: ^% w8 M$ q3 I  C0 o3 `3 ^7 s" C" l
仲有,最恐怖係有不軌既企圖,我真係差 d咸左出黎,好驚
0 U$ d3 N% y. o$ }& \  A7 a我以後都唔敢再係度玩
1 v2 K$ \+ J8 }9 a4 L% ?2 Y8 j6 T# I# L! _) J/ G8 A8 b" b' @0 I7 ?
大家都要小心d呀, 尤其係在這裡識朋友  j' Y( i+ v$ Z1 i9 k% r" a0 ?
0 |' n2 X3 i" h, u  y& |! m* L% X
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-21 19:56

冇事嘛?
' }0 A7 @/ j& i7 y0 a" e- O安全為上& K2 t! _( K, O
識人要帶眼呀
5 z. _. E1 M0 K/ Y6 x但我都想知邊個咁變態有不軌既企圖 . o. _& k7 X4 R/ O
你講出黎3 j$ O: m  w0 M
大家以後都唔好再理佢
作者: iamonheel    時間: 2011-5-21 19:58

妹妹 Take care, 希望嗰啲人無對你構成甚麼實質傷害啦, 經一事, 長一智!) A* ^3 s3 S/ `) H. z
- m2 I, Y- y# `5 q. ^
呢到年青人比較多, 入世未深, 唔識睇人, 好多會員, 聽其言, 觀其行, 是甚麼人, 其實多少已經估到.
0 }4 ], i% e6 m2 w) `! i
3 G2 \1 u" ~- [2 A* s再來, 就是能否克制自己嘅 好奇心 同 對同好認同嘅渴望. 小心小心& h$ s7 q8 h8 h: U

! j( ^+ s, A- C* Q8 N1 l1 `[ 本帖最後由 iamonheel 於 2011-5-21 20:08 編輯 ]
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-21 20:14

不如你說人名出來....+ \/ w; y( L: h. y# x
4 I0 ]$ Z& w" t) w
好等其他人知道下....
作者: prettyin1224    時間: 2011-5-21 20:17     標題: 回復 4# 傅千紅(KIRA) 的帖子

正在打成篇文,講發生了甚麼事情,如果想知,我pm給你。
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-21 20:20

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-5-21 20:17 發表   , y$ j2 [+ E1 H8 r0 d
正在打成篇文,講發生了甚麼事情,如果想知,我pm給你。
8 O6 g: a, E1 x2 [; H7 x: S: b, S我都想知 3 ^, Z/ F3 k, e' x( x  h
pm埋比我plz
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-21 20:21

想啊~~
作者: mercury1    時間: 2011-5-21 20:26

CD只係一個總稱、但內心係唔係TG、TS、TV、GAY or 其他 係冇人知! B3 {$ S0 V& R+ u
响唔响度玩,係冇關係、上網識朋友係有D危險" J8 R% c1 m8 c" H/ r. X7 l9 Q
. P3 p( a4 h' k8 m* e- c$ T9 l
出黎玩之前多睇多D、嗰個人嘅post,了解下先+ ~* u/ D$ I+ |% Z: Z# Z5 M
6 K8 X/ m6 k7 m( ~2 k
ps。講出黎聽下究竟發生乜野事、俾其他人有所警剔
) d8 u& f; ]- j* s2 \5 N& H, y9 A
作者: 涼宮春日    時間: 2011-5-21 20:33

春日都想知 ' s3 {! Z  n4 E# ?
可以pm給我嗎?
作者: prettyin1224    時間: 2011-5-21 20:47     標題: 回復 8# mercury1 的帖子

Yes you are right  , 我依家開始相信,「特別有認識CD辟好」既人,「扮cd但實際唔係」既人
0 F% }/ ?, O: r* v& m6 G7 w6 x& k* Z& L7 U1 M
有唔少係有心理問題,背景係好有問題嫁,好複雜!!!
, r2 T6 _0 ]# K2 N8 k2 s6 ], _2 I0 H$ o0 M
唔好隨便接近!!!
: y- o: r2 }, b3 J% v" ]3 F; k1 L( ]5 ]! w( E5 s
尤其是佢地會set成個plan 黎厄人!!
作者: plane169    時間: 2011-5-21 20:52

我都想知, pm埋比我, please
作者: ripple040    時間: 2011-5-21 20:59

PM 黎聽下,想知發生咩事
作者: Misscarolchan    時間: 2011-5-21 21:10

無論哪兒都會有壞人,要玩就要小心。& Q6 F& n) n8 a  g/ Q8 j

5 l8 m# q) {  r' D5 U+ W不過,講到尾大家都是成年人,一對一大家危險不相伯仲。
' C, @9 k& r3 h6 z7 \- Z' [. K" e4 S' {8 @5 m
至於有些同好,平常發言都控制不到自己情緒,自然少點理解為妙。
作者: mercury1    時間: 2011-5-21 21:12

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-5-21 20:17 發表   
3 G+ Q" {8 w  K4 H% |! Y正在打成篇文,講發生了甚麼事情,如果想知,我pm給你。
- J, j" \7 A' ?! r+ a3 M; g, g9 E! a5 V8 Q  x- o( @# [2 X+ ]6 R# l# h
不如貼出黎、唔講名。用A君、b君、代替
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-21 21:14

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-5-21 21:12 發表   
# y8 o$ J! ~7 q
7 [% t6 `( ?9 j8 o3 u* p: z4 G" w4 V; |( d. V- o
不如貼出黎、唔講名。用A君、b君、代替
# d: W, O+ I; z, O" O# _
一個人有不軌既企圖咁衰既話大概唔需要幫佢唔講名吧
作者: Rachel    時間: 2011-5-21 21:27

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-5-21 19:43 發表   
* Y( g4 ~* b9 _( d+ a6 @之前睇心儀姐姐講過,不少cd 係有問題
1 U: C0 [8 b: |7 [1 C我唔信,係度識左唔少人
. H/ o1 o- C/ a2 t. h6 |) q* s
* E/ V) s$ B7 q好啦...依家我終於信心儀姐姐& Z5 T7 q' {# ]% u7 B  B
係有d得罪," {( p$ l+ s$ C  y2 F. R! H' z8 [7 ]" Q
; ~+ ^- q0 M6 A1 A6 e) T3 b但無可否認
' j  n' y/ h) f亦有唔少cd 其實心理真係有問題 , 好恐怖& N8 e/ M* X6 s6 l# g( J1 J
當你真真 ...
& X1 j. I7 z$ p# |: R6 S* ]
可以pm比小R嗎?THX
作者: ae111    時間: 2011-5-21 21:38

那我大概應該都知道會是那位.
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-21 22:04

引用:
原帖由 ae111 於 2011-5-21 21:38 發表   
5 H$ f4 S3 N% j* P  x, B那我大概應該都知道會是那位.
- Q6 j$ I7 z. r6 l/ h  o& z可以pm我話我知你既想法嗎?
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-5-21 22:05

PM埋俾我啦, 等我都可以小心提防一下
作者: Sherman    時間: 2011-5-21 22:09

我都想知wo
作者: West    時間: 2011-5-21 22:35

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2011-5-21 21:14 發表   ; |& B( e0 a' @6 ?  p

3 u5 P- ^5 r9 v) `" ?一個人有不軌既企圖咁衰既話大概唔需要幫佢唔講名吧
3 L% W& ]% E2 F+ a2 t& t. f5 |
認同 , 揚開去就啱
作者: cdgaga    時間: 2011-5-21 23:30

pm埋我吖...我add咗好多人...都係要小心D
作者: city    時間: 2011-5-21 23:56

pm pls...........
作者: tteeaa    時間: 2011-5-21 23:56

可以PM埋俾小妹嗎?
作者: wwy1989    時間: 2011-5-22 00:01

我都想知是邊個,pm我呀,等我地有所提防
作者: mercury1    時間: 2011-5-22 00:09

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2011-5-21 21:14 發表   
: e; k& D4 [. i8 N  J4 K1 s4 v% f5 a; J' O  t6 \9 ]
一個人有不軌既企圖咁衰既話大概唔需要幫佢唔講名吧
! B+ e4 Q, x# K

0 S1 w* g7 ~% _, r記住、佢係衰人•所以先要唔講名、但可以俾提示
0 [  l2 M7 a7 t. I' k講咗名。揚開去、佢咪又會去開個新account
' A" z6 `6 {4 A2 ^4 e1 G一樣會去騙人
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-22 00:17

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-5-22 00:09 發表   
! ]3 s/ S4 e( L% i5 {* }. o, d
( n' Q" P# Y1 t4 d9 B. F8 V6 O. L# h3 s7 [5 @. v
記住、佢係衰人•所以先要唔講名、但可以俾提示
% y" c4 p  \- T9 T講咗名。揚開去、佢咪又會去開個新account) ~7 w7 h' [* a1 p) l* @% U6 @+ d
一樣會去騙人
- z, l. T7 E! G$ I# }有道理
作者: ae111    時間: 2011-5-22 00:21     標題: 回復 26# mercury1 的帖子

似乎你說中了似某某人.
作者: bbalice    時間: 2011-5-22 00:37

可以PM我知係邊個同咩事嗎?雖然我只係網上出沒,我都有D驚...
作者: pisa    時間: 2011-5-22 00:45

引用:
原帖由 prettyin1224 於 2011-5-21 19:43 發表   4 N$ I# d2 I: E$ X% e
之前睇心儀姐姐講過,不少cd 係有問題/ Z+ E0 C# l4 i: _
我唔信,係度識左唔少人$ ^7 I* A9 `  K. [' Q: u7 L

' D( ^6 C5 b, H; Q9 h, l* k2 }好啦...依家我終於信心儀姐姐
- n6 j# w* c3 j( D, K係有d得罪,7 O0 O8 R0 D. \% D: ^. ]4 L/ s
1 ~. j0 z( o9 K8 s但無可否認
( r+ f4 o5 r+ J  k( @" e# B亦有唔少cd 其實心理真係有問題 , 好恐怖7 |. l0 N2 W- Q0 h1 a, W0 B. E
當你真真 ...
9 W: F4 t# A  `9 {' f# `0 A- D/ F% s  c& U. s2 `/ G! Z! o4 G% ^& L
識男仔女仔cd都好... 唔好咁易信人啊!
7 K9 L8 s0 f# K3 {6 h9 e# u  U都唔係單單只係呢度先有既2 q' n  K$ y" i9 ]- K
其他forum都有架,寫到明話想同你咩咩
作者: xxxg010    時間: 2011-5-22 01:33

next time be careful la, you better understand their background b4 meeting them up2 T) B8 k& R( s0 F* e' g2 X! c
please pm me so i can beware what happen
作者: thomasedison    時間: 2011-5-22 01:57     標題: 回復 1# prettyin1224 的帖子

-                                                                                            PMPM,,我都想知@@"
. T9 j* V; i' s5 Z-                                                                         我都試過一次俾人抽水=W="
作者: apple姐姐    時間: 2011-5-22 01:59

我都試過俾人強吻.... 搞到我真係唔敢再o係度識人....
作者: abc2010    時間: 2011-5-22 02:02

我也想知道呢 , 可以PM我嗎?
作者: alex8826245    時間: 2011-5-22 02:23

我都想知, pm埋比我, please
作者: w-wing    時間: 2011-5-22 02:41

網上、現實中交友都要小心,朋友有好有壞,要自己仔細過濾過才好約出來,熟人都會有欺騙你的一日,何況素未謀面嘅人。
; N4 v+ v8 J2 O# D" h1 }這次經歷好好檢討當中有什麽缺失,才能想到以後如何避免,因CD以外還有其他世界會有這種人的
作者: CompactDisc    時間: 2011-5-22 02:48

我都想知發生了咩事, 同埋佢對妳有咩不軌企圖呀, 可否話比我知呀?
作者: grilboy    時間: 2011-5-22 04:34

不如搵版主公開啦,唔使估估下
作者: wmyandlcy    時間: 2011-5-22 11:00

我都想知$ Y3 J7 M/ Z" d3 \6 l0 P0 E
公開吧
作者: uniformx    時間: 2011-5-22 12:17

1.帶眼識人) |  h3 B6 z- G- u
害人之心不可有,防人之心不可無7 D% P9 j: v8 n$ e) \) l
明槍易擋,暗箭難防
. g( l  W2 s: t; i0 G; B無論係現實世界或網上世界,都會有好人同壞人
* @! d3 o' u0 E3 V( V& ?2.
% x: Y" ~; l! P+ J2 N* j出得黎行,預咗要還0 @9 a$ Y* ]9 M/ ?0 D- Q& F
上得山多終遇虎
" l6 T9 A  s; O: @8 j* L若要人不知,除非己莫為) ]' `& b; Q& s/ J7 V) U5 ?" w
3.
7 l# r, a, G+ Z' i有人想搵人一齊做女仔
' g* V9 Q, R, W; e" ?- F有人想做男仔搞女仔  W( d& T' e6 Z, D0 \6 y
有人想做女仔比男仔搞3 Q$ ^  ~0 }9 j, c# z% e
有人想女同互搞……1 ?* i" `; o8 t" C& \
出黎玩之前要講清楚想玩咩,想點玩,有咩接受到,有咩接受唔到, ]1 E. a- G7 k
……當然講好咗唔代表臨場唔會「加料」
3 q+ y" t, C  `( J: q7 J——2 w( m5 ]3 C$ m' \
我就……3 r& c) S# _; y
1.想成班同學有男有女一齊返放學做功課溫書……8 u5 [. {4 @; T  o7 s( P, H1 _
2.想做女學生搵男朋友; H" I4 d) Q4 n9 k2 A
3.想做男仔搞女學生! G; J: h  \) v( y' H' f5 n
唔接受:
5 j0 t+ |7 l( |# m" z吸煙、飲酒、講粗口) K9 C1 M. C" F4 k' W$ _* L* s
4.* ~" I# u. w& D. V
著校服裙出街、入女廁、非禮、強姦……預咗比人拉+ B( x- n% ?  E, J( C
出得街……預咗有變態佬,點應對就……自己諗
  t2 F: `; {* l- p( I我賣貨,預咗有無賴走數、唔收貨……
作者: allen816    時間: 2011-5-22 13:10

我都想知,pm pls
作者: JoJo1217    時間: 2011-5-22 13:22

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-5-22 00:09 發表   4 `( q5 ^4 W3 S1 O' e( @. M

7 ?) k& y# W$ d" |1 A$ {% l+ @3 F% T
記住、佢係衰人•所以先要唔講名、但可以俾提示
. l8 \  B9 W* {( @; Z; R4 L5 j9 Z講咗名。揚開去、佢咪又會去開個新account* P9 O0 J# H, N1 A8 r" o! ^2 }5 `
一樣會去騙人
2 K& a" B% C9 [
1 o7 m9 h! D. B, C, R) ~* O% E, W8 @$ g8 m! m4 ]
其實最重要係好似警訊咁公開案情,等大家可以提防同類事情的再發生。
) O: |( z9 e% h6 ]$ |
: P" @( z$ ^. }2 a' q0 Z衹係公開身分一則如mercury所言佢可以換身分再嚟,二則有可能佢同你喺網上展開駡戰也衹會把事情弄彊 ( 當然有些旁觀者會喜歡參予駡戰 )。
作者: amywong    時間: 2011-5-22 14:10

順道PM給我吧
作者: secret159951    時間: 2011-5-22 14:39

好似好恐怖..; }* E* q) V: f/ ?7 _1 _
BTW小心識人~_~
作者: ggcdgal    時間: 2011-5-22 14:43

帶眼識人,如果覺得有什麼不妥,就不理好了,anyway, take care
作者: 香兒    時間: 2011-5-22 15:24

經常有人在cd交友項目中找<cd女>玩,,但他們又不是cd的...要玩sex的...一見有cd出現( g+ u8 U0 X$ E$ N5 B7 D
就撲上來..甜言蜜語溝cd們的.......這些人要留意啦.....我知道他們在很多個cd網站也有戶2 Y+ R  T) a1 m$ f$ Z) y1 B) ^
口...而且有不用名字的戶口方便同cd們交往,,,,,,經常見到的....做如 toxxCPX, ericxxxxx,.....) z8 M, l9 b% B  D- ?1 o$ ^  M$ y
請小心..
作者: fung2006    時間: 2011-5-24 00:36

睇起上來發左好大件事,
- [3 `/ W5 ]: }8 E* W如果唔介意簡單講下發生咩事嗎? 等各位姐妹可以提防下...2 ^0 g; k& ^9 v/ Z, i3 O: C+ f  u
(但邊個做就唔好講)0 m" h& }4 X! V

7 y. d. C& H$ Q$ l
$ R3 P1 a( J( Z網上始終係一個公開平台,呢到的會員除左cd外,都可能有其他需要而來,
9 N1 L, t# |: l( w所以一定要提防,仲要小心人生安全呢...
作者: gourment    時間: 2011-5-24 20:48

我都想知丫...9 F" F. b+ q/ @
PM埋比我可以嗎
作者: willy    時間: 2011-5-25 19:25

我幾日無上來, 到底發生什麼事..... 好似好可怕禁.....
作者: qwe123asd123zxc    時間: 2011-5-25 23:22

pm我啦pls6 c" Q' B* I5 o: b" u9 D7 w1 Y" ~& I
我真係好想知
作者: schoolchan    時間: 2011-5-25 23:30

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2011-5-25 23:22 發表   
0 I3 z. a5 ~% [% u: Kpm我啦pls
" w6 T: G+ F, W2 s* s1 F  N) l我真係好想知
, c2 k& }( Z$ K/ H6 e我都想知
作者: happymay    時間: 2011-5-26 00:01

我都想知@@
作者: 2133    時間: 2011-5-27 07:32

PM PLZ 我想知咩事
作者: 露姬    時間: 2011-5-27 09:41

我都好想知,到底發生了什麼事?可以PM我嗎
作者: bb_siu    時間: 2011-5-27 13:17

請PM..呢個問題要好好正視
作者: 346    時間: 2011-5-27 21:03

can you pm to me too?
作者: wongkt    時間: 2011-5-27 21:05

我都好想知咩事...
作者: Terry220022    時間: 2011-5-28 12:22     標題: 回復 1# prettyin1224 的帖子

我都想知ar, pm埋俾我知吖/ R; v. f6 `* P) p
不過我覺得姊妹應該將哩個人嘅名post 埋出嚟等其他姊妹加以防備,
$ ^0 ]& b2 g, F; z同埋如果姊妹將佢個名post出嚟之後相信佢都唔會再夠膽喺forum度出現7 G2 O9 D' E: ~5 G  G! z
姊妹以後識其他人同參加社交活動都要小心啲ar
作者: mr.159    時間: 2011-5-28 12:41

真係甘恐怖 ?
作者: siuming1234    時間: 2011-5-28 15:52

樓主,我都想知,誰是害群之馬? 請PM我. THanks.
作者: angel    時間: 2011-5-28 16:49

真係乜人都有~!!
作者: hkguy-    時間: 2011-5-28 17:09

what had happened?
作者: gabon    時間: 2011-5-28 20:21

可否都pm我,等我地都防一防
作者: 蕊璃o琉璃    時間: 2011-5-29 17:16

pm埋比我啦~thx你
作者: akina    時間: 2011-5-30 01:20

發生什麼事了? 說給美美聽啦,pmpm
作者: manhanl    時間: 2011-5-30 01:21

可唔可以PM 比我AR, 等我都提防下呢類人..
作者: winding1    時間: 2011-6-11 20:36

我都想知
( ^/ r" E4 c8 ]+ u5 G3 q; i  D; I係咪對你毛手毛腳個D
6 g" P4 R( x; x' s7 p2 K0 CBTW 樓主男CD定女CD
作者: silkypanties    時間: 2011-6-13 11:11

我都成日收到D人 msn 我, 話一齊出街, 叫我陪佢買野, 或者叫我出去搞野..........全部比我拒絕0 t) w* P6 m" r( x$ ]0 j2 ]
三九唔識七就話出去. 大家真係要好好保謢自己呀
作者: KaLau    時間: 2011-6-15 16:23

I want to know too.  Can you PM me please? So that I can becareful
作者: LingLing    時間: 2011-6-15 17:23

其實現實世界就係咁, 有好人自然有壞人, 由其網上世界, 用花言巧語呃人實在太易, 同cd 我認為冇直接關係.....1 f& ?) m0 s6 ~' Q  A. R
6 T. V: e$ L. N- P7 h/ E
當然, 有好多人會將cd > 特殊性癖好 混為一談, 咁就會招惹左樓主講果類人, (講真, 如果從純CD forum 應唔應該post 2級半既 美女相我係有d 保留, 雖然我自己都中意睇, 不過就更加吸引左d searching for sex 既非cd.....) 由其有post cd 相既, 而質素ok 既 相信都會收到唔少pm, 當中有幾多係真cd 真係........" a# l; N( I0 D/ O4 e% m
+ `- j( J$ n5 m9 P- M+ s
至於唔開名而pm, 玲玲就唔讚成, 果個人見你開哂topic, 要轉自然會轉a/c, 重點係要將個經歷share 出黎等大家引以為戒...
; h1 O( p" `$ e! d5 d' G6 N4 {9 O4 G& }
最後衷心希望樓主冇事, 而各位姐妹真係要帶眼識人......
作者: 快樂女    時間: 2011-6-15 17:34

所以我一直都唔敢join活動...最多夠膽係屋企冇人果陣著下咋
作者: 五香肉丁    時間: 2011-6-15 17:58

講個名出黎啦....不用怕
作者: Erik(a)    時間: 2011-6-15 22:33

I am new here, 不過網上世界真係乜人都有, 我也曾在其他forum見過有因會面引起的爭執, 如果真係想約網友在現實世界見面, 都要盡量在公眾地方.
: Y' K2 R' G: }" B! w2 o* ?8 O  k希望樓主現feel better la...
作者: Erik(a)    時間: 2011-6-15 22:39

引用:
原帖由 apple姐姐 於 2011-5-22 01:59 發表   . X4 ]  L/ ^3 n  f
我都試過俾人強吻.... 搞到我真係唔敢再o係度識人....
2 o4 D$ G! L3 [+ u" b

$ C  E( _6 I7 \  mwaa... 有些人真是純為了sex才上來識人
作者: shanaslala    時間: 2011-6-16 02:14

咁既事都有...
作者: manman666    時間: 2011-7-9 01:28

pm埋比我啦.....$ _$ |% O: X$ r) B, s

5 ~8 t, }: b2 [" v( {5 E& B& E9 c 我最近就試過有d怪經歷 有次約cd網友 邊個就吾講 後未佢想哄我一齊入似所...目的係SEX 好彩冇事.@O@ 大家要小心 佢地通常會以Crossdress興趣 為名 另有目的為實!~大家小心
5 V) \- E5 `0 h9 l
% v# d5 K1 Y- y! z希望樓主早目分享事情既經過 好樣大家引以為監
作者: 1066    時間: 2011-7-9 12:45

之前又係有個人叫我出去做(佢應該都係cd)=.=3 G5 K; y9 V" B$ l9 d1 M6 O) y
問題佢都係男人 第一次 比佢嚇親~ ~
作者: Sammi    時間: 2011-7-9 18:40

我也想知道啦, 如果唔可以公開post可以pm我一份嘛?
作者: manman666    時間: 2011-7-11 22:21

引用:
原帖由 Sammi 於 2011-7-9 18:40 發表   
. ]3 D2 T8 I2 h2 F2 X我也想知道啦, 如果唔可以公開post可以pm我一份嘛?
5 \1 T$ a+ s7 l  |5 U3 c

9 H- n  q/ a* t$ M% @/ ]" t吾知樓主會幾時公開...
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2017-2-8 14:07

我都想知乜嘢事,可哥PM我?
作者: snowsnow    時間: 2017-2-9 14:20

我仲係呢度新人,見到呢個post 都唔知點好,有點擔心
作者: littlebearbear    時間: 2017-2-10 10:18

Please pm too
作者: endless_sugar    時間: 2017-2-14 00:18

WHY DONT U POST IT
作者: kellylok    時間: 2017-2-14 18:15

Pls pm to me " G$ R% o! L6 g
Take care
8 T+ E! s* L+ x% a9 J# hI also want to know
作者: cindylove9647    時間: 2017-2-15 08:23     標題: 公開

可唔可以講個詳情來聽下等大家小心下

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0