標題: 大家喜歡著邊種絲襪? [打印本頁]

作者: england4ever    時間: 2011-5-21 21:32     標題: 大家喜歡著邊種絲襪?

想問下大家, 喜歡穿哪款絲襪, 襪褲定吊帶絲襪? 點解呢?. A+ a* E! z2 i, `. h+ t" I

2 {3 y/ o. B9 c# s; M  x4 k薄身定厚身呢? why?
作者: sghk_abcd    時間: 2011-5-22 00:00

褲襪個款...無論厚薄...
作者: pisa    時間: 2011-5-22 00:42

. U: r" s% o- f  M! f# G易襯...
作者: apple姐姐    時間: 2011-5-22 01:55

薄就著得舒服, 厚就著得好睇, 點選擇ar?
作者: w-wing    時間: 2011-5-22 02:55

五本指: L2 r5 v6 K: r+ _' e- u. @
任何厚薄、襪褲、定吊帶、幾多個骨都中意/ o  G: @7 g7 n7 B$ O! }
不會似普通絲襪有逼腳趾及腳趾頭縫骨反問題,仲可防腳臭
作者: 1677    時間: 2011-5-22 03:17

唔駛諗,一定係襪褲!
& w: M" j# o+ _. z: d2 t全對腳都被包住,非常享受!
作者: tonton    時間: 2011-5-22 07:51

襪褲和吊帶絲襪都喜歡,但真正的吊帶絲襪,價格高及難買到, 薄身是我的首選,原因是舒服。
作者: 馬斯丹    時間: 2011-5-22 11:34

褲襪 比較鍾意厚款 同彩色
作者: wasdqeqq    時間: 2011-5-22 11:49

黑吊帶絲襪...夠sexy@@
作者: hm122    時間: 2011-5-22 21:52

黑吊帶絲襪
作者: wilsoncomm    時間: 2011-5-22 23:21

都係鍾意絲襪褲多d !
作者: tatata    時間: 2011-5-23 00:36

丝袜吧,比较舒服
作者: wing1971    時間: 2011-5-23 11:03

不論甚麼顏色, 款式和厚薄的襪褲和吊襪都喜歡..........$ P+ r3 c. S& Z! G0 ]; ^2 ~
沒有了它, 像沒有了一層皮膚一樣........
作者: kaiserin    時間: 2011-5-23 11:50

鍾意絲襪褲..滑
作者: samou    時間: 2011-5-23 12:33

一定要薄、襪褲、吊帶襪、四個骨都中意!
作者: willtwh    時間: 2011-8-4 11:25

任何厚薄、襪褲、定吊帶、幾多個骨都中意
作者: tonton    時間: 2011-8-4 11:39

我喜歡薄身絲襪,襪褲和吊帶絲襪都喜歡,真正的吊帶絲襪,真的是很難買到!
作者: kkf777    時間: 2011-8-7 11:49

襪褲, 不論厚薄都好
作者: silksocksboy    時間: 2011-8-7 23:10

我鐘意襪褲..................
作者: cd_lover    時間: 2011-8-21 02:23

本人比較喜歡厚絲,因為感覺著起來會瘦0的。
0 a% s: |+ w' p, a) Y" i- ~如果著薄絲會比較易穿,因為我個人比較粗魯呀。
作者: 1053668147    時間: 2011-8-23 13:44

比較喜歡絲襪褲。被絲滑、柔順的絲襪包圍的感覺太舒服了。長筒襪就不過癮了。' b" E5 L* V$ i- d& z0 j( ?
感覺透明的絲襪褲更加性感(只是個人感覺,呵呵)。
作者: herokam    時間: 2011-8-23 20:05

厚薄我都好鐘意....最重要系靚唔靚
作者: feecoot    時間: 2011-8-27 03:30

褲襪好,IFFI 的舒服感會一直想再穿
作者: england4ever    時間: 2014-1-3 19:54

我就中意薄絲,無咁侷, JJ會舒服d!
; J8 D1 R- j8 t4 E7 {- b; `. R我只鍾意絲襪褲,唔中意吊帶襪,因為絲襪褲可以包埋JJ,JJ加埋成對腳都可以有滑滑舒服既感覺!
作者: hmi    時間: 2014-1-6 20:15

比較鍾意厚襪褲, 好著d 又冇咁易爛
作者: apple_leung    時間: 2014-1-7 00:13

薄身絲襪感覺著起來會瘦d

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0