標題: 新手cd 心路歷情長篇 ((內含肥肉不喜勿看)) [打印本頁]

作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 17:39     標題: 新手cd 心路歷情長篇 ((內含肥肉不喜勿看))

小妹叫奈奈姊大家好...0 a" x2 v$ l/ y- R. J
小妹由細到大cd 的原由...可能因為身體..圖片質素不好請各sis 見諒6 R$ c, c  j) V  w9 U

8 g4 A5 _5 L; t2 X[attach]57455[/attach]
8 Y( b& F4 ?/ H9 C" ]
) I& f5 ?# t/ S8 G/ W: y* C2 c+ ]自己由細到大..胸部都是比較脹的.... O8 H$ X1 t; V, ?4 ], |$ Q
小時候到中學經常被人說...你帶bra 啦個胸咁大個..又經常比朋友偷襲-"- 有點無奈((可能因為肥的關係))
1 q3 A+ E$ l4 y9 D1 Q$ V- S3 t, D有一點因為咁而接觸左bra..到開始自己偷媽媽的bra 來試帶 ((當然只是用一會兒沒偷到))
/ L3 u4 s# q, X  i其實有時各sis 都想要有胸部..有時有苦自己知....男兒身時..不說自己上體育堂時跑步((經常被人話你個胸..成個女人咁..又比人嘲笑))...* D* W2 D- L! ]% X0 O+ H
比朋友偷襲等..衣服又不能太緊身..8 d5 x& ~7 B) e" _
如果穿緊身的會好脹....小學中學就這樣過了..
6 F  }! H* ^+ U, k) g% E' |. b0 Y& P3 z+ G; |$ l6 _
由我真正cd 或者另說第一次全女裝出街都不過是幾個月的事..! a' O& ^- ?' |  o: t) O
起由是看到一個sis cd blog 說美腿的和有好多靚相相和自己關於cd 事情...覺得很有同感..所以自己也鼓起勇氣去試一下..- z0 }8 E, P4 \1 O

& X$ a# X1 X* s7 ?) r3 T/ ]2 L' k* i8 |, k" Y& y
由上說到自己比較戀bra...第一次自己買bra 是在3~4年前左右吧...第一次買非常緊張...選擇bra時手在震心情好興奮但又好怕..2 ^! z3 }5 T3 i/ r- Q2 P
一方面自己怕比人認出是男仔..一方面好想買下來...
7 O/ k; M, _: p4 q其實買之前我前前後後出出入入左好耐...到時機岩時同心境調整完畢後買..((自己買個時係吉吉島百貨公司))
  F7 u% s0 @4 A3 J係百貨公司好處買係...唔係得你一個去揀...通常是你揀完說去試或者示意一下就自己走去更衣室到試 岩既就比錢之後ko..
& A: {; v' d# K" E; F1 k! C% s咁岩個時5~6點到..都幾多人揀...當然我也趁虛..急急試完就買下來..6 `8 A2 g" l/ n# Z. C
當買到個時勁開心..原來無想像中咁難..不過要好有勇氣就是了..! T, d. M, o' t6 v3 R* Y) u
接下黎都係係百貨公司到度買過幾次...當然第一次是沒女裝上陣...中性打扮咁去買...
& R- E* R, [5 b
7 p: d5 s/ g0 Y# Z& B說說自己樣貌...因為自己留長頭髮...加上又比人經常被問卷人,路人,超市sale等稱呼做小姐...自己也有女性特徵..
( k3 w! ~7 b2 Y7 E! c& L9 A. K" _連好多同學第一次見我時以為是女仔...((當然有同學說是很樣的女孩是了..所以大家不用期待我的樣子..自己也覺得很不行..似師奶類型))
% V; l" M" c7 I( t& {! q加上有同學話我把聲音唔係太似男仔..((我覺得只是不似男仔般沉聲而高...但仍然可以聽到係男聲))
9 t: b7 F4 @; {& x9 m種種原因..比我幾大信心去買brabra....
9 G! C! W7 E' ~7 H6 t但買番黎既bra 唔fit 自己身型..因為太肥出面買既bra 好少有42吋以上個d..直到我岩岩網上買到個..
. r, N3 b. _) ^* d* Y2 m
3 j" E) x- I, N( @5 P* |[attach]57451[/attach]
5 `, A- |; w, p呢個係前幾日買網上既...真係fit 番自己個胸...不過真係好大..48F..
1 M' t: @0 k8 F; _* A4 }係某yahxx 度有個人專賣大碼爸爸...本身只可郵寄 掛號..同mtr 囉...前兩者我當然唔得..
$ C4 O. V& c# ]/ A好怕比屋企人囉左..當知道時我怕....所以我要親身到mtr 見面交收..1 _( P4 R0 L) _# n
當然呢個時候我已經有幾次全女裝經驗...也沒甚麼被人認出是男孩感覺((可能是自我良好))
8 O/ k3 {$ N( i/ M" |最緊張係佢打比我時說交收...我之前也說了我把聲幾似男孩說怕她誤會...6 ]0 K& a7 J+ R4 ^6 M$ v/ z4 b# K: Y
當拿接電話個時...手又開始麻..自己聲音提高了點...我覺得佢聽到我把聲時..可能心想似男孩..因為佢語氣好似lag 了一lag 唔太自然...& J" g7 h2 Q, ]) m9 L2 L
不過到最後見面交收時...冇甚麼大問題...好快就完成交易....事後我仲評價佢好好..((賣主好有禮貌同解釋 加上我第一次網上買 問左好多問題真係會比人呃))3 r- I3 m; r% ~4 o2 c) [" Q
例如問佢我全入數定半入數...佢好禮貌咁同我講半入數..到時交收再給另一半((如果是呃的話叫你全入的..而自己又留意左賣主好耐..先至同佢買))
( Y2 V8 @; w# ?% a+ a8 k+ v$ [+ L賣主仲話如果有新產品會同我介紹下...好似冇穿到煲....事不疑遲去相..! s& E8 n  @  o; l

2 t% ~7 Z4 u; s0 Y; S[attach]57452[/attach]
( U! j% q' F; H' |# K3 I[attach]57453[/attach]
) h, b. `6 q, y3 }[attach]57454[/attach]* \* ]& y+ ^' N1 L/ d+ ?
; B" q3 k# V3 |; }$ W& B# \! {9 e
個時交收時裝扮是這樣...小妹由於新手...冇乜衫同裙選擇..通常cd 出街就這樣了...% S0 O$ q- y% l3 ~/ T# I
當然個胸是假的...我裝了些當西入去((因為自己好鍾意緊身衫下豐滿既胸部...加上背後會透bra 型同帶 好sexy))
9 V" f" u! d9 [5 Z希望唔好見怪同比sis 話變態..自己好鍾意個look...
/ J" D0 f; l: T  i4大原則自己cd 短裙 高跟 絲襪同豐滿..真係引死人((自己都鍾意呢類 type ))
/ Q5 ?, [9 _( S0 v5 R6 m/ J' C6 P# Q" W1 i/ I
自己本身有全身相本想show 出黎..就太唔見得人((太肥)) 加上家裡無全身鏡...個相片又唔好...第時有空再補一下..  f; S5 C& O2 c/ s% S, V
; C/ V' y2 W7 x' M$ s
自己說了數次cd 經驗..其實係2~3個月前...其中一次..小妹奈奈第一次全女裝((加上裙))時 已經去旺角係旺中買高跟...
% y  Q; p; T4 }自己又一次鼓起勇氣去買...買左對白色高跟....第一次試高跟同接觸高跟都係第一次..
: v$ k" v4 Q0 f' P1 c, d) {( b3 H4 o仲好記得著個時..著到好狼狽....初初以為行都行唔到仲會跌親...點知原來都係冇乜野...重心高了而言..當然是行得比較吃力.., W; M! p  Y. l
步履要比平時著運動鞋細一半...自己個時問sale話最大幾多號鞋..好在最大有41號...自己又岩岩fit 到..... h. g& ?5 T: K+ V
好快買左黎..仲好記得個時女sale 同另一個女sale 細細耳語望住我笑..我覺得佢知我是男孩..但都冇乜野..可能因為我太緊張..聲音冇調整過...
# m. ?* [, p, y不過買到心頭好...好開心...自己好鍾意白色...所以就買左白色高跟...之後直接著左去..上旺中行個轉....2 k* O/ R8 s, D% v
行左一陣...隻腳好痛....由其係腳尖..因為係高10cm 到....著左之後真係好佩服d 女孩子可以著咁耐同行得咁快..
- y+ K" m* B( z  `. u最緊要既係...可以追巴士...自己行都勉強應付到..何況要跑....) J* h! p( @- G+ `* ^. n( L
要著到一對高跟好舒服...上網搵都話好難會唔痛著耐左個時...自己個對已經係圓頭唔係尖..可能係第一次吧..) R0 V1 L- e! w/ {% G
呢次係買鞋經驗
) i- u& U/ d" v1 M$ T2 n5 S8 m4 c$ U" e& K; l" B& I& _
之後又去過太古同沙田新城....太古就買左條短裙..沙田本想買衫衫但冇衫衫買得落...岩心水個d 又太貴..價錢岩個d 又唔岩心水..
2 ?4 m+ I& f! I# M/ i" R8 q所以沙田個次係冇買到...不過沙田近spoony 公園個邊 上一層...有間好大..又男裝又女裝...有bra unun 絲襪買...
( N# h3 a( x7 ]# I; i. ~自己去睇bra...或者揀個時都冇人理你...小妹只是建議一下 ((如有更好請介紹一下喔!~))
6 f; P; g8 h; B; c' }+ h: _9 B之後行完一田後番屋企了....+ h" V" A* ~) ^" w
/ m$ V6 J# e2 f  Q: F+ }1 l" f
買絲襪自己係樂富間百貨買...因為女裝個面揀完直接去比錢就得了....唔會有人理你...
4 ], l0 m/ B9 w; w' t2 A1 Y0 U當然我也小聲的問sale 揀左去邊比錢...不過樣式多不多就見人見智..自己見都ok多下...價錢貴唔貴唔知了..! k' K3 m' a3 J& U
自己買左2對好似百幾到定一百留下不記得了...有對用唔到..因為買錯size...6 K: c( h" Q5 O. P( w

6 Z# ?$ y* I8 A+ ]
0 i& k" L, |; o% p自己都唔知自己係cd 定戀物或者其他..但一樣肯定既係....我好鍾意女裝..由細到大都覺得女裝好靚 花款多..  n& X; I: J6 Q1 L% M: J2 g  h. v" Z
著左女裝多左好多望鏡....由其係對腳...((自己覺得對腳唔同一般肥肥的人..可能又係自我感覺良好...自己覺得比較幼一d))
, M8 R' e; a: Q因為覺得自己經常un 腳...所以幫對腳會瘦一點....
0 J$ P5 V4 t- A6 P7 I- ~5 ]# p$ |自己cd 好少睇自己身型..前幾日有post 有人認到你是男孩身型..
  }! k9 I# G3 f( f: n9 X  B( @自己覺得有份部女仔好直..所以自己都冇乜點介意..當然出到街時勇氣搭救...
6 H( g+ k9 w( ~. y2 r6 B$ H1 |' D/ |  ?! O& o. U& K
ps: 初初我以為出到街會比較多男仔望..點知係女仔望我多過男仔..! R# k  Q/ [9 Y3 `
通知一望就望我個胸...好直咁望....可能因以為係女仔吧..所以唔embrassing..- o8 o4 c) j4 Z. {8 B( S+ v( c  P3 |
男仔有d 都有望...不過大多係大叔到呵...可能因為人家覺得我好豬吧...
/ x# h" s$ [1 O! l' c7 t  V有時d 女仔覺得身材好而收收埋埋..唔想比人望..怕embrassing
4 T% Z6 M' q/ Y5 l1 K自己做左覺得...其實身材好show 出黎冇乜問題..比人望下又唔會少左塊肉...又可以增加自信...
( K; o5 p1 D2 R# J* X5 o當然唔係教大家去咁做...有風險的....所以只是一個感覺吧了.../ s" s3 }# ^, T/ G

$ ?: z/ x% Y  E
  v9 ?& y% _/ J/ z到最後希望同大家交個朋友...  y4 E) O0 y! k3 K! t% x
同想問一下那裡有一d 大碼衫衫買...最好可以有平靚正個d..比較年輕一d..$1~$300以內左右喔1~# ], q* V# Q% h3 v' A( j9 l
最好有蕾絲個種..2 Q/ Z  [) D6 p5 M1 X
其實仲想問淘寶個d 點買..因為自己又上網睇過幾耐下...都唔係太明佢講咩..2 `& J1 h/ ^5 q& d
又一站式又運費點計....用邊間好等等..- F3 l/ m7 _  ?2 P8 \
自己知道係淘寶買可以係物流中心度囉...' ~3 v3 s6 M/ n* F
方便嗎..唔洗見人....唔洗驚呢樣怕個樣...
4 ~# t) N% z" g4 f# J( D$ v
9 i5 t+ p1 L& Z& A* Z: S) X7 W我好怪喔...通常我一大篇文好少有人回覆..0 M2 V2 @" E/ {$ }4 R) G
難得人家正正經經咁回....好少比人回文..有時感覺還是潛水吧...辛辛苦苦打出來沒人回我的...
7 ]/ V5 m! ]* ]/ d當然有些人有看..但沒回...但感覺上差了點支持就是了..
/ t) @: q  B1 [$ F5 d
& U8 J5 C) M" G. j/ T感謝各sis 睇左咁耐...自己都打左篇文成個幾鐘...
1 M/ f+ P- B+ I& f3 I, Z1 `
4 n  F8 Y8 s0 F/ |$ w[ 本帖最後由 怯~~ 於 2011-5-25 17:59 編輯 ]
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-5-25 17:50

頭香先..) g# `/ t2 w: l1 z! X2 @7 {- c4 r

6 b7 ?+ w' a( Z. C人不經歷,沒有成長的~
8 i6 w. [* T3 S, v- R/ U7 s/ l- g, \. P
最重要明白自己想要什麼
作者: adam5354    時間: 2011-5-25 17:52

嘩~~是真乳房啊~~ 3 [6 F2 C) ?* r# X" ?( y! O3 _6 o
露點圖是犯版規的~~改改它吧~~   |0 F: {8 t  b+ `# T
妹妹是不是男性女乳症呢~~?

作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 17:56

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-5-25 17:52 發表   
4 G+ |; D- E+ s& {' j# q# a嘩~~是真乳房啊~~ 9 m, h" b3 D- Q# s
露點圖是犯版規的~~改改它吧~~
- j, ?: Z; Z! d妹妹是不是男性女乳症呢~~?  
( l7 v- C2 D- V6 \' c+ U$ R7 v
下..小妹不知道喔.....改一改吧..謝婷婷姐提醒
作者: pisa    時間: 2011-5-25 18:36

巧勁耶~  有無C
作者: pisa    時間: 2011-5-25 18:40

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-5-25 17:52 發表   8 k7 x" e( p4 R8 a1 ]
嘩~~是真乳房啊~~
' D7 b2 E9 y( C: v露點圖是犯版規的~~改改它吧~~
4 Y) }+ ?' [" A$ V; E妹妹是不是男性女乳症呢~~?  
# r+ K/ R8 O, G8 |6 D: o5 p但係佢係男仔黎喎
作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 18:45

引用:
原帖由 pisa 於 2011-5-25 18:36 發表   % S4 n8 i. G8 I' v9 ~
巧勁耶~  有無C
& o# ^  a" C/ z' P4 S
9 x1 u) l- |$ a1 `3 |; |- @
' Z' a1 R/ D3 s' J
不太記得c 一定有...好似之前渡過有d 但冇d 都有c
作者: mercury1    時間: 2011-5-25 19:23

每一個CD都有一個心路歷情。多謝分享2 _1 e8 w$ a% E- C7 ]) `" A9 V' l
唔食藥就有乳房、好多cd都想有
6 Y0 m- |; \+ Q# m9 k$ ]6 T9 Q, n男兒身時。。有苦自己知。* o4 l0 ^1 o: ]
但女裝之後會唔會變得愉快呢
  ~& z7 K; ~- i3 [+ {+ o" {0 K1 _+ P1 s0 L- k
真係要下減肥。可能減肥之後連乳房都會冇
作者: w-wing    時間: 2011-5-25 20:26

我寧願苗條啲好過有C cup但是肥,個人肥係好辛苦
作者: iamonheel    時間: 2011-5-25 20:51

如果覺得個胸咁樣, 令你唔開心嘅話, 一般做掌上壓會收得實, 一日30吓, 2-3個月應該有成效,) x9 n/ @* b. ]$ D
. K9 v( a5 P8 v" ?
當然要控制飲食喇.
作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 23:11

[quote]原帖由 iamonheel 於 2011-5-25 20:51 發表   
: m+ k$ v5 H5 r' w$ @4 V9 p如果覺得個胸咁樣, 令你唔開心# b; Y! c; Q* d3 I9 `4 [

% x, @8 g! G" V+ W" j8 w0 W. N0 p4 e* J, e
咁又唔會..係以前d 人咩都玩一餐..以前係有唔開心過..
' i- W+ {1 L. c/ F- T宜家d 人無以前咁幼稚大個了...加上自己諗野方面比以前成熟左..! }+ P% A4 a* E! p
唔會care 呢d 事了...自己都鍾意自己個body
4 w4 I% Q: b5 I/ D8 f; z人要愛自己嗎..
( F3 N: {- i  [7 P* s0 b9 i  q! f! h
6 K! f, U' D; \[ 本帖最後由 怯~~ 於 2011-5-25 23:17 編輯 ]
作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 23:13

[quote]原帖由 w-wing 於 2011-5-25 20:26 發表   ; X$ t8 Y0 z+ R7 v* Q4 x
我寧願苗條4 ^% d0 F; J0 r

7 {! m8 f4 a8 n) H4 [. H
0 Q# y! H. ?! m9 ]* A3 q( Q1 N自己都叫做瘦過下之前..但唔係標準身型個隻..
$ D/ l/ [. w8 K% `% Q% t感覺冇乜分別..肥係唔美觀..但我緊張健康多過肥..., t, ?+ {0 @) S# A; ~6 y1 G% E6 H6 E  F
自己都控制飲食...當然係因為自己本身好吸收...所以...
2 z9 A  s, t5 s: d3 n7 z我諗係行路有時會易累d 掛...其他覺得都ok....4 s) f) ^/ x1 S9 e8 o; I, t

- B2 k* t- Q6 u  X& W' \" l有時羨慕d 人食極都唔肥....自己就好吸得
& Y/ t7 F- m2 k2 X, L* [* ]) f+ n5 N* H" X
作者: xcherie    時間: 2011-5-25 23:24

我都好想唔食藥就有乳房呀.....: s7 R& }' j  Q# H
; ~1 u& z# W% i( j$ E
但係又好怕有影響.........
作者: 怯~~    時間: 2011-5-25 23:27

引用:
原帖由 xcherie 於 2011-5-25 23:24 發表   
/ j* {) U) x/ w4 S5 w! c我都好想唔食藥就有乳房呀.....
8 p) C! P3 o4 v- ]& K$ \, n9 ^3 d# i% K; }& w4 Z7 D* I) j
但係又好怕有影響.........
" |7 j, ~& i+ U  ^' D
; @( W7 ^$ a( |* u+ x
最好係想有個時有..想無個時冇..
3 j1 \, F  M9 P. X# g# C* |呵 幻想only..
作者: w-wing    時間: 2011-5-25 23:43     標題: 回復 12# 怯~~ 的帖子

天生體質就難搞啦,不過都希望肥得開心啦,肥得來綫條順嘅話有時其實都幾好睇
2 \1 i* t& A  g' w+ H* b/ {' d2 B8 vPS: 注意控制飲食及血糖水平要穩定,你太容易吸收啦,肥得來無病無痛就是福
作者: ohmygod509    時間: 2011-5-26 19:44

我都有d肥3 M9 L  z& f; t" n9 A
但都係冇樓主咁大@@
作者: pisa    時間: 2011-5-26 23:24

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-5-25 18:45 發表   
. k* R8 I' j' }/ n& m1 V6 E/ S8 f5 E7 o6 L
8 o" i# x0 w4 u
; |- ?, M6 j, x% P
不太記得c 一定有...好似之前渡過有d 但冇d 都有c
& ]" ^( \# m6 k/ i# J
5 ?# k! s6 E2 _  u" L: c
羨慕ing.......
, D5 y: Z; Z; w1 p+ J我一直以來都是. . . a
; d' b9 d) S8 Z努力增肥ing......
作者: wtf    時間: 2011-5-27 00:24

嘩 我都有dd 都成日比人話......我真係明白你既感受.....
作者: 怯~~    時間: 2011-5-27 23:22

引用:
原帖由 pisa 於 2011-5-26 23:24 發表   . a3 W" \7 s/ x* i+ P( ~
4 u3 T- P) P4 v7 j
9 Q. Y' w( @! T" X. _/ i
羨慕ing.......
! v$ |8 C2 ]0 m" b& [9 p我一直以來都是. . . a
9 t! M: H/ D. h  d) h# s努力增肥ing......
2 h  w' q# a  `1 L

& l" `1 \+ @# U& s+ O; q9 ?3 [/ ~; c. R! w7 Q* y3 W3 V' V  J! }
呵..男兒身是苦處多...) u! f  c7 ~. A( r' i8 u
的確CD 時會開心..
: w; ]1 K5 E, u, I5 m但就算我有d 或者c 都好...也是不特出的..因為肚的關係..7 u  |) g7 T6 D0 E  i8 W
所以要有東西撐住胸部比較有...
作者: 怯~~    時間: 2011-5-27 23:23

引用:
原帖由 wtf 於 2011-5-27 00:24 發表   
  R3 m5 b3 L. p9 [4 Q6 M, A5 |  }8 b嘩 我都有dd 都成日比人話......我真係明白你既感受.....
& i% U! B3 ]4 z" \0 Y, j- n7 X( _6 o$ \7 O3 E0 @, p
0 y) U* @( \& _6 q$ j" R
以前姐..但宜家唔係....宜家反而會開心..
作者: nuwkov    時間: 2011-5-28 00:26

从个头像睇,奈奈同学下半身都好均衡啊,
/ p- B' E$ y# Q我都有小小肥(168/65Kg)  z7 v. t2 y! D8 S- ]' ~+ y
CD来讲我觉得有少少肉感都几方便,就当身材差小小咯.
* Y* A# a  n& o" h$ K反正学骨感好唔来,差女装出街唔至于被围观就好.
# {/ U* _5 Z" G, B- ^& p. a- l1 e8 Z想请教下,你系在屋着好女装先出街定系出咗街再揾地方換?2 o* Y% |# ?; _
我出过去两次,都系在外面換,好唔方便.
作者: Terry220022    時間: 2011-5-28 12:12

姊妹應該睇嚟同小妹一樣有男性女乳症喎
作者: 怯~~    時間: 2011-5-29 20:45

[quote]原帖由 nuwkov 於 2011-5-28 00:26 發表   
  [$ S+ E/ h. ?  }2 ?) |6 ~
作者: 怯~~    時間: 2011-5-29 20:51

[quote]原帖由 nuwkov 於 2011-5-28 00:26 發表   ! I4 M6 U- ~# @+ [* ]! p

9 u( S; o7 S* k9 Y: V7 `( M2 i3 {% O, t6 `) r" N1 N9 o

O" }3 A- `4 [/ r呵..小妹奈奈看情況喔...有時在家換完才出..有時出外時再換..
9 B' r/ C$ L" ~2 I' s' R/ ]( p/ W但回家大多數是換完再回家..有試過直接回家因為知道沒人嗎..
: w4 o, s" V' d% l' L最煩的是要帶衫褲鞋去換....每次都一袋東西..幾重的..
8 @$ i5 Y6 }( R8 ]# Q0 r( V6 a. K9 _" I& M0 H% b& a! J8 u
你比我輕得多了..有時不是瘦才好看..% C7 B3 {4 M4 |6 q9 N2 P' B
有些女孩子中度肥也是很好看的....
/ Q, E0 t" ]2 M( u5 x- p% |5 A" C( a* ~4 ]
謝謝你讚我喔...我也是度好了角度也影的...呵..也可能是看不清吧...
作者: nuwkov    時間: 2011-5-30 01:59

个人感觉,CD,心态很重要
作者: abwingus    時間: 2011-7-12 07:20

無病無痛就好喇 .....
作者: t274513540    時間: 2011-7-12 08:07

做自己最重要
作者: !!S!!    時間: 2011-7-15 20:16

不過就咁好似女呀
作者: para    時間: 2011-7-17 11:18

有乳房咪好~ 2 o8 q! h5 x, p$ h; h& y/ D
我想同你做朋友哦有MSN?
作者: 小伙子123    時間: 2011-8-1 22:54

果然是好大a_a
作者: jessie_01    時間: 2011-8-1 23:53

我恨都恨唔到...+ M' V7 u6 v: O" u/ n
從小就想自己應該要系一個女人!
作者: peterchan01    時間: 2011-8-4 10:12

It's a good experience7 b0 B4 `" s  V) B. g6 D8 v7 U
Keep it up
作者: 小徐    時間: 2011-8-4 23:51

是真ㄋㄟㄋㄟ啊
作者: MS06S    時間: 2011-8-11 06:24

好羨慕咁多出街經驗
作者: hung88156    時間: 2011-8-18 22:59

好大a好大a好大a

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0