標題: 我在剎那東張西望~~ [打印本頁]

作者: adam5354    時間: 2011-6-1 05:01     標題: 我在剎那東張西望~~

我在剎那東張西望~~
8 ]1 o% s8 @2 `) V5 L, L6 n. n0 J
* j! r8 i# A' ~, l& ~, dhttp://mytv.tvb.com/variety/scoop/119020/434#page-1
作者: JT1030    時間: 2011-6-1 11:18

我都見到呀..個LOOK都幾好~
作者: adam5354    時間: 2011-6-1 11:23

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-6-1 11:18 發表   
( w4 U# ^, @" f* u+ _( v我都見到呀..個LOOK都幾好~
+ `! k9 B0 g/ x% k; X謝謝妳呀~~
作者: cxyx    時間: 2011-6-1 11:44

我都見到呀, 努力加油
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 12:56

爲了那一霎那,等了好多廣告(TVB個網好慢 ) ,點解無訪問你嘅
作者: Daisy    時間: 2011-6-1 13:07

很珍貴啊...!
作者: adam5354    時間: 2011-6-1 13:09

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-1 12:56 發表   " J4 W3 u2 J# M. b: M" x3 _- q' _
爲了那一霎那,等了好多廣告(TVB個網好慢 ) ,點解無訪問你嘅
! }/ b- q& p/ V1 G6 O有丫~冇出街姐~~
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 16:50     標題: 回復 7# adam5354 的帖子

唔通留返你入決賽啲回顧片段
作者: adam5354    時間: 2011-6-1 16:58

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-1 16:50 發表   
; L8 q$ T% ^( Q: H: N! R唔通留返你入決賽啲回顧片段
* Q7 ]% V4 i2 x8 ~! [- F0 B3 a7 h4 m8 b
可能係冇機會入圍~~所以唔播~~
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 17:09     標題: 回復 9# adam5354 的帖子

如果係的話,唔知會不會有敗者附加賽,以高質素選手姿態直接PK入圍的選手,甘贏法仲堅
作者: adam5354    時間: 2011-6-1 17:10

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-1 17:09 發表   ( L+ H1 }" t" C- p; }7 g  E
如果係的話,唔知會不會有敗者附加賽,以高質素選手姿態直接PK入圍的選手,甘贏法仲堅
: w8 f% O" B. N4 Z

5 B0 b- c  ~) X& b2 }6 H+ lGood idea~~
作者: 08miki08    時間: 2011-6-1 22:30

我覺得個呀媽親身去支持個仔, 呢種行為真係比任何野寶貴!
作者: Daisy    時間: 2011-6-1 23:43

引用:
原帖由 08miki08 於 2011-6-1 22:30 發表   
  L5 x4 z+ [0 b! @' H7 E1 _4 R我覺得個呀媽親身去支持個仔, 呢種行為真係比任何野寶貴!
3 L. B# }# W( q9 r5 O' o+ J. B% g如果個仔對 CD 係認真既話, 希望個呀媽一樣咁支持就好喇!
作者: w-wing    時間: 2011-6-1 23:48

希望阿媽唔係爲了做星媽而一時興起支持啦
作者: pingu142857    時間: 2011-6-2 00:09

點解D選手唔扮埋女聲既...咁更加難分 * O3 \7 ?) ]* b5 |
其實D嘉賓可以睇喉核分架麻...
作者: adam5354    時間: 2011-6-2 00:35

引用:
原帖由 pingu142857 於 2011-6-2 00:09 發表   3 j5 l; _' b) j  x: U- b
點解D選手唔扮埋女聲既...咁更加難分
3 G& }- s# `3 g. g! s, }- r其實D嘉賓可以睇喉核分架麻...
7 N: l$ \5 q* k5 g2 N: L" y台上的六位並不是參賽者~~ 她們扮來比嘉賓的一個游戲~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0