標題: 有冇CD 試過響 2%買3? [打印本頁]

作者: 愛.o    時間: 2011-6-6 07:57     標題: 有冇CD 試過響 2%買3?

有時行過見到其實好多3都好靚
作者: w-wing    時間: 2011-6-6 08:21

行過,但不太喜歡啲款,它價位來講,料過不到自己要求,料來講Esprit抵啲
作者: LovelyStephanie    時間: 2011-6-6 10:11

2%的衣服又貴, Style+Cutting 又唔靚
作者: Daisy    時間: 2011-6-6 14:41

試過. 我成日等佢季尾三折或四折既時候買嘢. 如果唔減價既話不如去 H&M 或者 Zara / Bershka / Pull & Bear 好過, 起碼價錢合理.
作者: pisa    時間: 2011-6-6 16:47

2% 貴! 款一般!
4 h2 x7 X7 B+ Q' O' W, ^不過都幾鐘意佢d 2% x miffy系列
作者: 愛.o    時間: 2011-6-6 23:39

我覺得佢D款好有青春氣息
作者: 怯~~    時間: 2011-6-7 02:14

wing 姊 好似好high class 評d 衫衫..  v2 ?& ~0 k% O- k
見過幾個post 都係咁講 呵..((講笑咁講..有怪莫怪))% J; [: x  j! k
# y3 ~5 [# D3 P8 Y7 _, t2 g0 ~
好似我d 窮妹妹..我諗女人街 旺中, h & m 個d 已經覺得合適囉..& u# @( D$ Y0 X: g
我諗返左工應該有唔同睇法...budget 多左..選 d 野都多d..
& H1 y3 N& h4 t$ C) s- a! v& A6 o- J1 U
仲有想問問有時quote 左人地講野好似有bug咁..打咁多字會冇晒既@@"" G4 s- p  W* L+ O( q; f" [
其他論壇quote 左都冇事..* M4 `& G' |# i" P. y

. ^  q/ y/ \1 \; U9 p  j( B: m. b[ 本帖最後由 怯~~ 於 2011-6-7 02:16 編輯 ]
作者: w-wing    時間: 2011-6-7 02:24

引用:
原帖由 怯~~ 發表於 2011-6-7 02:14
2 l) z6 L4 e/ J: R7 Ywing 姊 好似好high class 評d 衫衫..6 e* F, V- P& z0 [0 w- x
見過幾個post 都係咁講 呵..((講笑咁講..有怪莫怪))
% N* _% I1 i0 j' [8 f: J$ L
& M0 X& |7 Q. z* O6 x3 ?9 j好似我d 窮妹妹..我諗女人街 旺中, h & m 個d 已經覺得合適囉..
4 B# R9 _* W6 i0 @我諗返左工應該有唔同睇法...budget 多左..選 d 野都多d..4 W- ^( C2 I) X
仲有想問問有時quote 左人地講野好似有bug咁..打咁多字會冇晒既@@0 _7 y! s2 ?! o7 H
其他論壇quote 左都冇事..
/ S; C* q: n: M2 G' T" u# C7 Y) \% N: K: O" I
/ d4 Y' F2 v! s! u# q% X1 }: ?( j+ v

' Y' V8 c3 M/ v* z7 l$ n& K+ H無介意
$ W0 F5 e5 S( }6 ]9 }) i$ ^我自己事實係要求高左啲,我要舒服不要多,搵錢甘辛苦當然要對自己好啲。
5 @* |% ?' h3 G% g& r" M% }0 `copy内容再用代碼引用就可以全部内容都引到
2 I$ o/ H" ^: a% R0 @- _. Z[quote][/quote]
, O4 C% K; x! t  i% d# S" Z
! q3 r/ r$ ^$ N, f* Z[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-6-7 02:26 編輯 ]
作者: 怯~~    時間: 2011-6-7 02:41

[quote]無介意 我自己事實係要求高左
作者: 怯~~    時間: 2011-6-7 02:42

試試先..謝謝解答喔..
) f* S" z9 s& f6 }  fcd 過先知..明點解有時女仔係愛靚唔愛命..! m% v& R) q6 R
舒服當然重要...但我宜家心態都係靚行先.., c7 j) w$ f  T6 T& E- n( W- b
好似高跟鞋咁..明知著10cm 會好痛行2個幾鐘..但都要著..
9 a! t3 k+ D$ |因為真係好鍾意..係鏡入面見到對腳同鞋鞋好靚..+ G  a: s& H+ j* X

' o8 S! }; ]9 d1 j男身時就掉番轉 舒服行先呵...靚唔靚冇所謂宜家心諗..
) G. f( I6 o" }: n  W' z; P! k, t: _* v0 ]  e
呵..小妹好笨..還是不行呢.
作者: w-wing    時間: 2011-6-8 16:07

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-6-7 02:42 發表   + t- k) b' C, c" o% T* Q
試試先..謝謝解答喔..! W& S. D1 f- @
cd 過先知..明點解有時女仔係愛靚唔愛命..) J* P1 g9 b# I- G, x* G2 j
舒服當然重要...但我宜家心態都係靚行先..8 Q  w. h+ a' a- }: @
好似高跟鞋咁..明知著10cm 會好痛行2個幾鐘..但都要著..+ n! B1 Y/ V2 N
因為真係好鍾意..係鏡入面見到對腳同鞋鞋好靚 ...
! @+ j) z6 h/ D. F# U2 I( ~# U1 N
$ k7 Z, U) n$ Y& o2 O& Q
如果可以又靚又舒服就最好1 ~, g; V% ^' z0 a( H+ K- ?% Y
給多次我引用你文的相你看,你好似漏了個尾碼
3 u* ?# j& Z- L9 Q! j[attach]57959[/attach]
作者: 怯~~    時間: 2011-6-8 18:49

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-8 16:07 發表
2 ?9 y/ r5 J: n# ]% O. v
% J. d% C8 J4 q! F0 w$ z7 G+ I1 W如果可以又靚又舒服就最好
- G  Q) `; A! H/ i給多次我引用你文的相你看,你好似漏了個尾碼
* ?: y+ j- D  T* R+ L* [
4 ]( N# _8 O! [1 k0 u7 H

g4 n& a5 K  Y2 C試試先 謝謝wing 姊
作者: 愛.o    時間: 2011-6-10 21:16

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-6 14:41 發表   
1 g, D9 d9 u3 L' e+ q6 S$ Y試過. 我成日等佢季尾三折或四折既時候買嘢. 如果唔減價既話不如去 H&M 或者 Zara / Bershka / Pull & Bear 好過, 起碼價錢合理.
  W; \2 D4 @2 x6 @1 t& p4 ?PO 下D戰利品LA

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0