標題: 仿皮legging好吾好著嫁 [打印本頁]

作者: 好奇者    時間: 2011-6-6 13:19     標題: 仿皮legging好吾好著嫁

其實仿皮legging好吾好著嫁?貼吾貼身嫁?2 [0 o9 w2 D' s' H1 \* F
因為看似好熱,好緊咁
作者: hamsters_miu    時間: 2011-6-6 13:23

絲襪都好焗啦...... 著住覺得開心咪得law~~
作者: 好奇者    時間: 2011-6-6 14:59

引用:
原帖由 hamsters_miu 於 2011-6-6 13:23 發表   
. u& V/ G: n3 ]! X7 B絲襪都好焗啦...... 著住覺得開心咪得law~~
# r- C6 M! P; b& v2 d
咁佢同絲襪相比,邊隻好d?
作者: pisa    時間: 2011-6-6 16:38

絲襪點會焗?
9 W# b: T! y% N8 w( h: w+ f0 r) `0 Q5 L8 N$ c8 N: J
仿皮,即係PU膠. M2 O: U8 O; Q4 s4 `* \% v
膠應該會焗爆囉
作者: 香兒    時間: 2011-6-6 17:20

很貼很有線條美感...好不好就見人見智....和絲襪不能比較
+ k+ w  h/ c$ H) N( L9 ]3 T各有各好..視乎各人喜好..我就很喜歡啦
作者: w-wing    時間: 2011-6-6 17:32     標題: 回復 1# 好奇者 的帖子

有啲貨會有味,熱天好難聞同埋刺激皮膚(貴都唔一定無問題)
5 v6 Z2 _. A: {' L2 z修腿型好過絲襪,但舒適度絕對比不上
作者: 好奇者    時間: 2011-6-6 17:56

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-6 17:32 發表   ) i0 ?4 j3 H# ]' ^
有啲貨會有味,熱天好難聞同埋刺激皮膚(貴都唔一定無問題)
; Z: z0 O# i9 h* s7 w) C4 f修腿型好過絲襪,但舒適度絕對比不上
3 F+ G8 B) s; F5 V
哦哦。我本想它會貼身而且舒服,收jj不錯。
作者: 校服收藏者    時間: 2011-6-7 12:29

絲襪唔會太焗0 G- D4 m. c6 O7 R
而家都仲有好多女仔著緊絲襪出街(仲要係唔透肉個隻黑絲)+ n; O4 ?& S4 H" m
而彷皮legging好似都幾焗# R* a0 ]0 K" N. h' R: u( Z
我有個朋友既女朋友係舊年夏天著出街0 G& I& h8 \/ Y7 f
聽到佢同我朋友講話都幾後悔著,好熱% B* ^$ ^# r4 A* i# w! g
唔知今年出既彷皮legging會唔會轉左另一隻料
: g/ \4 n7 m5 u5 z* }( k  z8 R7 G不過上網賣緊呢隻legging唔會好焗
" h% ^1 ~& t3 m: w" O你可以買條試下
作者: LingLing    時間: 2011-6-7 18:18

冬天著會好d lor.....5 ?0 R# I5 s8 C$ d# `! Q
/ o( ~0 c, L, r: k/ l
= 夏天著絲襪都唔會著d 厚絲la.... (個人喜好例外....)

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0