標題: 算唔算犯賤呢? [打印本頁]

作者: silkypanties    時間: 2011-6-13 10:39     標題: 算唔算犯賤呢?

以前同屋企人住, 如果想著下高踭鞋或者戴下Bra, 都要等到屋企無人先有機會。我女友知我鍾意著女裝底底同戴bra既, 最近搬左出來同佢一齊住, 基本上可以全日戴住bra同著高踭鞋通屋走都得, 但係成個月只係試過一次, 之後都無試過......而家返而有D想返去同屋企人住......真係唔知點解......
作者: adam5354    時間: 2011-6-13 11:10

犯唔犯賤我就唔知~~- Y9 Z4 e( v( ~0 M6 F8 P
有時D野決定左點做就唔好後悔~~
6 Z9 `& o  [* V$ @+ y. [! t- q- @: G' l妳女友唔介意妳o既喜好妳巳算幸福了~~
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-6-13 11:12

樓上+1$ L1 w/ Z' l- `
3 J  U2 l; `: D3 a8 z9 }) R
可能有點事情間唔中一次先好`~
作者: silkypanties    時間: 2011-6-13 11:27

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-13 11:10 AM 發表   7 L! X0 n2 k( [
犯唔犯賤我就唔知~~
  F8 N0 r5 P& f1 F! F有時D野決定左點做就唔好後悔~~
" J- \( r$ t. M+ W0 m; I2 v妳女友唔介意妳o既喜好妳巳算幸福了~~
0 c3 [$ t& L8 y* V我都知自己算好幸福架喇....
作者: Daisy    時間: 2011-6-13 13:16

一個月先著得一次, 又真係幾辛苦!
作者: 1989    時間: 2011-6-13 15:20

係咁..有時d野愈得唔到就愈想得到/ G, c$ U8 \) l+ B9 ~* E9 j- l. ?
得到手可能個種慾望已經少左
作者: mercury1    時間: 2011-6-13 18:15

人就係咁、有的時候唔珍惜到冇先黎後悔
/ p* A3 f$ o- h0 r. z, u屋企無人先有珍惜機會
作者: xcherie    時間: 2011-6-13 18:22

咁咪幾好囉~~* I3 h0 r1 t! l4 L+ X: C
5 z. q/ \8 u  h/ ?0 r
好好enjoy 下啦~~我之前都係同你一樣, 過多兩年女朋友玩厭左, 就唔比我玩啦....
作者: misslady    時間: 2011-6-13 19:07

few is good...
作者: silkypanties    時間: 2011-6-23 14:47

引用:
原帖由 xcherie 於 2011-6-13 06:22 PM 發表   - F* a! i0 k9 X4 I* e& V" A$ m
咁咪幾好囉~~
0 G$ Y( H0 ], G  i
/ N  d- \! s" F  Y; h6 y+ C1 \6 H6 X好好enjoy 下啦~~我之前都係同你一樣, 過多兩年女朋友玩厭左, 就唔比我玩啦....
% L% C% V$ b) {$ N4 i

& O, Y- h: ?, M3 K( h咁慘? 我唔想咁樣呀....
作者: willy    時間: 2011-6-23 20:18

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-13 13:16 發表   , F/ ~5 G& U: s4 R3 S* v
一個月先著得一次, 又真係幾辛苦!
# o8 Z" ^/ S- t) r. p, d: {( o
: h$ A! p( N) c0 R7 Y( u" e, S& M2 D) E
一個月一次總好過唔知幾耐先有一次; 好似我禁, 呢年半都係得一次機會可以著下女裝.......
作者: ayumi    時間: 2011-6-23 23:12

你好幸福呀,姐姐

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0