標題: Sloggi [打印本頁]

作者: usa0059    時間: 2011-6-14 17:34     標題: Sloggi

有無人知道邊度有Sloggi Bra賣?9 c1 Z$ A% x9 F0 r% Q+ I( M8 [) ^
最好係易買D的地方6 p9 H5 U0 u( W5 p2 r1 I
Thz!
作者: jockey    時間: 2011-6-14 19:47

我上星期至買完, 運動型既 bra同under, 我係千色店買架!
作者: w-wing    時間: 2011-6-14 19:58

有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。
+ P+ W% U1 ^, }, J! \; ]細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
作者: misslady    時間: 2011-6-14 23:15

their shop....
作者: usa0059    時間: 2011-6-14 23:42

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-14 19:58 發表   2 i0 S: ~/ S% M/ B
有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。
  c& P% v% x0 }8 R2 c& {! X細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
! [. g# E8 z8 U, E& d  e' G: G
有無D無咁多女性去的地方介紹?! T+ v- U/ g; [7 T
百貨公司好多人我好易覺得尷尬
作者: pisa    時間: 2011-6-14 23:50

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-14 23:42 發表   
/ F1 P& ?: a( H& B( w4 E4 O7 w/ H9 L2 n/ X2 v7 f$ q
有無D無咁多女性去的地方介紹?
( e; G. X3 N  k6 u$ Z6 f. S5 f百貨公司好多人我好易覺得尷尬
! @' b, E3 j+ L3 L5 R( Y$ c% @8 L- |' {( W' ^
上網買喇,又唔洗試,無所謂啦% {1 w$ m* t7 x+ t- `) b8 n
我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉
- c% O: c% H- O* G其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉
作者: usa0059    時間: 2011-6-16 00:39

引用:
原帖由 pisa 於 2011-6-14 23:50 發表   
6 {  ~; H& L9 p, a) S9 M) x" N
7 {1 `$ i) Y6 y! g+ `5 \9 t
( x5 n. w8 x* }1 [; A1 x& K/ y上網買喇,又唔洗試,無所謂啦7 {: c0 M5 r5 e7 j8 m0 {" O8 ^
我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉
- C. j9 Q+ d8 R: N$ _* q8 V+ \其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉
' L( q1 b/ E5 @
1 v! j1 v3 ^3 g2 Y" R0 \Yahoo 拍賣 search sloggi咩都無.....
作者: w-wing    時間: 2011-6-16 00:55     標題: 回復 7# usa0059 的帖子

sloggi平野來,網上拍賣比較冷門
作者: usa0059    時間: 2011-6-16 08:19

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-16 00:55 發表   
& c2 p0 \$ `+ I( s) q1 tsloggi平野來,網上拍賣比較冷門
- F5 [+ x* a+ x' q9 D, h$ M揾到沙田一田百貨有一間4 ~3 Z* ~& Z6 o* W7 ~
唔知果度多唔多人呢?
作者: pisa    時間: 2011-6-16 11:21

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-16 08:19 發表   $ Q1 J0 F. w3 o$ K+ o

, @5 S( U8 v, P* e8 U! x& G7 e( @; t9 @揾到沙田一田百貨有一間- [$ e$ m+ |7 B( `" t! T
唔知果度多唔多人呢?
( ^% i7 G; v) X9 O" _+ f; j
你試下查黛安芬
作者: w-wing    時間: 2011-6-18 00:38

呢輪父親節會少啲人去女裝内衣部,加上counter在最尾個轉彎位(如果無改過位置),都ok少人
3 t% p% U+ ^) W" s一般最少人時段4:00~5:15p.m.(C9娛樂中or趕返屋企,5點收工的OL未來到), 9:30~10:30p.m.(打烊時間),唔好以爲夜晚少人,好多唔想給人知自己著什麽bra、under嘅女仔會呢個時候出現。
作者: !!S!!    時間: 2011-6-26 14:17

不過千色比較貴@@
作者: CECI    時間: 2011-6-26 14:26

黛安芬度度差唔多啊!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0