標題: CD 外出 [打印本頁]

作者: kit~kit    時間: 2011-6-15 18:01     標題: CD 外出

好想CD外出 又唔敢! x. o7 \# ]- w7 V
又搵唔到D咩地方可以 出去先CD
作者: 怯~~    時間: 2011-6-15 20:16

好難架波...出去cd 一定見到人..
  x3 c. Y; d/ Y/ q$ Z( R- q  h* Q' e
一係就好夜先出去..
6 r6 P8 o' N) h) y3 L但怕會有差人斗你兩句,或者check 你身份  K# R+ W( i% d; K
又或者你個區治安唔好..到時就...3 [+ R4 W) r; p) Q3 q# s
; Y5 T( H, Y. C7 ~1 s  K
其實cd 只要full 裝去試一次...1 e" l8 r  }* B* c- T$ q) A+ x
好快就會有第二次
作者: kit~kit    時間: 2011-6-15 20:34

FULL 裝係屋企就試得多
4 s4 g& I* J. X6 F6 K3 R4 Q& k出街就未試過
作者: tracy    時間: 2011-6-15 20:35

你有念頭CD外出, 根底裡咪其實想用女裝示人吧....
作者: Daisy    時間: 2011-6-15 22:23

你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!
  T: _4 P$ W' y, X" U
- [( f6 Q( d/ t[ 本帖最後由 Daisy 於 2011-6-16 01:04 編輯 ]
作者: wendy2006    時間: 2011-6-16 01:58

我都唔敢呀 ~~~
作者: shanaslala    時間: 2011-6-16 02:01

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   
! ?4 b1 n1 s6 D+ z% O你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
4 Y- e- v: @" f 汗顏..
作者: 紫;;]    時間: 2011-6-16 02:42

#5 很大膽....汗
作者: Terry220022    時間: 2011-6-16 10:22

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   8 I; e# H6 i$ j8 ]# o
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
3 j/ G% `& E$ W4 E
姊妹真係勇敢ar
作者: kit~kit    時間: 2011-6-16 14:45

你地真勇敢
作者: adam5354    時間: 2011-6-16 14:58

幾時一齊CD外出丫~~ ?$ a" ?5 G! A' ~/ k2 Q

5 b" L, i& \: \" Mhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=
/ m6 @% I9 ~5 h8 \! d8 X) f# O  z$ E: Z
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
作者: kit~kit    時間: 2011-6-16 19:16

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-16 14:58 發表   7 W  _, [! h; K3 H
幾時一齊CD外出丫~~ ?
/ a( B# t2 @' G) s( b
+ K2 a& D( X" r8 Bhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=
+ W1 v3 E% i; V2 c9 \+ k! E6 W# T  ^0 t$ U+ z2 r+ v
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
- ]  ~% `+ h0 P# L) ~+ J你咁靚靚 實要多D拍教一下我
作者: mercury1    時間: 2011-6-16 20:00

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   
+ `! `+ N' C, l你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!
4 w# E2 y% p6 {+ e) V5 M
& E; W& @% E+ _! E
$ L: S( d+ K: x1 U+ _1 D- u為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
3 v- O7 P! Z7 t( n8 a. Z* s想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?# L; \1 X1 O5 e7 {
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為$ z  I  y  W6 A0 |7 D, G9 c5 l
出行前亦修昔自已似番過女仔、化好個妝、戴番過假髮先出去
; K: L) b2 x. y7 n: E, t( ~9 r如果(要擺到明話俾出面啲人知"我係男人)。只會比人覺得CD係變態、, o% x  I* y! X/ H6 u% ^( t  i/ Z
如果你係男子漢就唔好CD啦!!!!!!!!!
作者: kit~kit    時間: 2011-6-16 20:40

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   
. v% J  y- o0 z0 w* T2 @5 [1 O% _7 M

, k1 X. U" r: ~/ o. g為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
. |0 R5 Z9 F' C; i% F' G想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
1 P: [* n  J9 x( i# b我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
3 t9 Z* B" d: t6 a如果我有一天 會CD外出 一定會CD似一個女仔
作者: Erik(a)    時間: 2011-6-16 20:54     標題: 回復 13# mercury1 的帖子

Good questions. It's really about why you are a CD and how committed you are to a CD's life.
作者: Suki_siu    時間: 2011-6-16 22:43

出丫出丫~~好好玩嫁~ + ?8 u! z" v, p: `
我而家就渣車出囉~
/ G/ M# [: I5 d) J: g& {: I, T8 t之前就搭車~, i5 A' c1 A' j/ D1 h0 E
有興趣一齊出丫~^^
作者: kit~kit    時間: 2011-6-17 17:47

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-6-16 22:43 發表   $ b. c# o2 X8 H4 X
出丫出丫~~好好玩嫁~
/ c; j( m9 {# C" e8 u, A( Q我而家就渣車出囉~
- s9 Y2 b6 w  i" D/ p9 J. i之前就搭車~. ^2 Z; o) D' y/ r$ ~0 p
有興趣一齊出丫~^^
5 T) Y( c- s) M' u# w+ A/ h
你就好啦 有車
8 ^6 D$ l4 H. D1 Y. q9 S, B5 |我冇咁既經濟能力  咁你要多D帶下我出
作者: Sammi    時間: 2011-7-5 23:51

我第一次CD出街......; ~3 P3 L. S: o& O  c0 z$ A
就係離開停車場既時候.....張飛入左好耐都入唔到部機....
/ l0 ?' s* B, t0 L出唔到閘又唔敢call管理員......# [" H! @4 T1 o
最後好彩個管理員主動走過黎幫我......
作者: CECI    時間: 2011-7-5 23:59

kit kit你住邊區啊?
作者: CECI    時間: 2011-7-6 00:01

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   ( C4 a( F4 t* ^( }# g4 s
8 h" E3 X# ^5 L2 ?

6 p6 W/ X5 ^, S* C0 {/ N$ ~3 e為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去6 Q: V3 i- I3 Z* n! {7 H
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
. S% z% V) i; K9 B  d# m我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
) D& O& G4 ^' B7 T! H  w% _' o* b

# I' [# E: g! f' F( w7 t我就想靚!想做女仔! 想過女仔日常生活而已!
作者: he1111    時間: 2011-7-9 12:37

公園lor 試下
作者: abwingus    時間: 2011-7-12 07:00

cd屋企就試得多,  你真勇敢

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0