標題: 馬莎 [打印本頁]

作者: pantyjoe    時間: 2011-6-17 18:56     標題: 馬莎

今日行經將軍澳東港城,見到有間馬莎 咪入去睇下囉,因為之前見D絲兄講過,話都幾好著,諗住睇下啦。入到去,近收銀機位置,就係絲襪。初時,我都唔敢行埋去睇,只係在格離的餅乾架"扮睇"餅乾,其實係睇絲襪。發現無乜人行,咪理直氣壯行埋去揀。揀左2分鐘(仲有幾對 Demo比我摸),拎起一對比錢,係 LADDER RESIST TIGHT 7D Black Medium。我無睇價錢,就連同先前的一包餅乾一齊比錢。嘩! 對絲襪要 $90-HKD ! 無所謂啦,第一次去馬莎買絲襪,就試一次啦 !都唔夠我對 Wolford 貴 !!!!!!!
/ B) K9 i: S* n+ v% D4 q! Q0 p5 g6 D6 W, ~2 Q: [

: A2 [5 b5 I, l: T5 k  I% _1 s! e返到屋企,第一時間入房,好軟綿綿,著落好舒服,快打一次。睇下今晚有無得同老婆著黎"執多濟" !!!!!!
作者: pantyjoe    時間: 2011-6-17 19:12

另一好介紹,就係搵到平價絲襪,Fitlady $20-HKD 一對,在土瓜灣近天光道的德信商場地舖,有一間幫人改衣服的小舖,又大量 Fitlady 絲襪褲。呢隻牌子係我著過最平而質料又係最好的。我已經入左10對同老婆慢慢玩。
, n0 R: s1 H) N% u# g7 y/ p
3 E6 v2 U! Y0 d" D5 S+ D' B不過呢間舖頭唔係成日開,亦無電話,那天我去買絲襪,只有一個50多歲的亞嬸在改衣服。% F$ o+ [! F6 v/ c& a, ~! N/ e( x

0 Y. U& a2 ?1 O6 @- K! [係一個入門好地方,但唔好在放學時間去,因為附近有好多學生。
作者: iamonheel    時間: 2011-6-17 19:57

恭喜汁多幾劑
作者: pantyhosemancc    時間: 2011-6-17 21:16

吾錯的資料,可以影張相來看看嗎?
引用:
原帖由 pantyjoe 於 2011-6-17 19:12 發表   
4 @, t+ ]+ H7 [) s1 p( ~. Q另一好介紹,就係搵到平價絲襪,Fitlady $20-HKD 一對,在土瓜灣近天光道的德信商場地舖,有一間幫人改衣服的小舖,又大量 Fitlady 絲襪褲。呢隻牌子係我著過最平而質料又係最好的。我已經入左10對同老婆慢慢玩。
1 |) Y& x' I6 L, y" H6 B- V
9 `+ o" `. I) D0 p1 D5 V ...

作者: apple姐姐    時間: 2011-6-18 04:20

Fitlady 真係好好著
作者: AlexChan1119    時間: 2011-6-18 21:22

Fitlady 係唔錯架...如果生得高d既話..仲加長size!!
作者: phfans    時間: 2011-6-18 22:23

我都覺得fit lady 真係唔錯
作者: misslady    時間: 2011-6-18 22:57

M&S  lingerie is aslo nice...
作者: pantyjoe    時間: 2011-6-18 23:02

Try this pair of M&S this morning with my wife. The touch is very good when it's worn on my wife's leg.
作者: ph2007    時間: 2011-6-21 18:19

你就好啦, 有一個肯同你著住絲襪仆o野

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0