標題: "開口中"可唔可以 set 到由電腦自動開局 [打印本頁]

作者: Daisy    時間: 2011-6-18 00:39     標題: "開口中"可唔可以 set 到由電腦自動開局

其實, 我想問"開口中"可唔可以set到由電腦自動開局, 唔駛由會員朋友或者 moderator 嚟 restart, 真係辛苦哂佢哋. 我呢啲淨係鍾意玩, 但就唔鍾意開局, 認真懶蟲!
作者: JG5446    時間: 2011-6-18 00:57

如果個個都好似樓主
: w, A  S/ U9 P) |8 k只玩唔開5 M% ^0 k, l& @, [% W; S, \
咁玩完一鋪以後* l, Y# {: M( a& i+ t
咪大家一齊無得再玩?
作者: w-wing    時間: 2011-6-18 01:39

現在可以有個手動set結果選項嘛,有時都幾好玩,次次 auto 5000就趣味性低啲
作者: tonton    時間: 2011-6-18 02:24

開口中,手動set結果選項,如何使用,本人從未成功輸入.
作者: apple姐姐    時間: 2011-6-18 04:22

引用:
原帖由 tonton 於 2011-6-18 02:24 發表   
! a* _9 l; j# m5 C- L$ v, n開口中,手動set結果選項,如何使用,本人從未成功輸入.
% s9 b% j" }7 b5 L+ [7 J' E& A同意..... 我都係咁...
作者: JG5446    時間: 2011-6-18 23:58

引用:
原帖由 tonton 於 2011-6-18 02:24 AM 發表   : S; j" Y% X$ D% h" m
開口中,手動set結果選項,如何使用,本人從未成功輸入.
手動set結果( o; t" t7 V! o9 W- d/ C7 [, X
除左要打估數上限外(1~????)
. l  g6 o7 F. `/ l# [- R# }8 M仲要係中間打埋實際數字(答案,估中就奶野)
作者: Daisy    時間: 2011-6-19 00:41

不過自己 set 埋答案既話就無份玩.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0