標題: 新人...戀物 [打印本頁]

作者: btdlking    時間: 2011-6-27 18:56     標題: 新人...戀物

大家好, 我好細個就中意D 女性戴手套, 大過左就成日 DL 戴手套既AV女優片, 一般AV片我冇乜興趣
) W- Y8 |( @) s# _8 s' S& M8 s1 O! U
想問下我否有戀物?
' ]4 a. w. h9 |0 NPS我自己本身唔會CD 同戴手套
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-6-27 22:07

我覺得咁似係鐘意睇某類AV多.
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-6-27 23:18

引用:
原帖由 btdlking 於 2011-6-27 18:56 發表   5 [4 y# p! \3 ?% V+ T2 B
大家好, 我好細個就中意D 女性戴手套, 大過左就成日 DL 戴手套既AV女優片, 一般AV片我冇乜興趣  n- l4 o& k, f7 T( z: U
6 s8 |$ _( N# S9 r: z* X: s
想問下我否有戀物? ! M6 y. K/ ~/ o4 C2 r3 N; o
PS我自己本身唔會CD 同戴手套
) y% a3 j7 M7 j  n2 \4 l9 w7 H8 \. g0 A
HIHI,
8 M* q7 K/ z) }. K, s! D' X, D1 {! n# d5 h0 }
我從小開始就對戴手套嘅女性有感覺, 到大d 先知道係戀物...
* z$ d3 {* h- q$ P7 \6 O1 f4 m+ O/ p& b! Q, x- F- V7 t: ?/ e
到自己擁有第一對手套之後就想成日戴同不停收藏.
: L9 i7 J. e: g5 H2 {$ R; S8 J( a7 j1 Q3 t4 T# h, B+ r
btw, 你中意d 咩類型手套同有邊d av ?
作者: anglelababy    時間: 2011-6-28 01:41

應該未必係CD~
作者: nuwkov    時間: 2011-6-28 01:45

有倾向,不过未上路……
! s, [1 [+ X" v, u  E, Z' O去同十指交流下?
作者: CECI    時間: 2011-6-28 10:43

Hello btdlking! Welcome to HKCDTV
作者: Terry220022    時間: 2011-6-28 17:55

樓主應該只係鍾意睇啲特別啲嘅AV啫
作者: davidh    時間: 2011-6-28 21:25

唔算ge, 其實好似d人中意黑絲咁

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0