標題: 有無朋友....? [打印本頁]

作者: ayumi    時間: 2011-6-29 22:56     標題: 有無朋友....?

有無朋友隻腳好多毛毛又密架??% _  a( l) Y3 z- D
點搞好呀?如果唔想梯走佢
作者: Daisy    時間: 2011-6-29 23:14

剃既話就好快生番出嚟, 仲粗過以前. 人手拔毛或者激光脫毛會好啲.
作者: CECI    時間: 2011-6-30 01:51

斬0左對腳佢!!!
3 R1 \( V7 [8 Y, U3 K1 J8 Q講笑咋! 人手拔毛或者激光脫毛係好d! 但激光脫毛勁貴! 我腳毛不多, 但都覺篤眼篤鼻, 所以買0左部脫毛機, 扯走晒d毛佢! 要靚的秘訣第一是有錢, 冇錢就唯有勤力, 如冇錢又怕痛或者懶的話, 還是放棄CD好了!!! 如不介意孤芳自賞的話, 其實也可以在家裡CD啊!
作者: nuwkov    時間: 2011-6-30 02:55

如果想好睇,就用脫毛机啦。
* }3 K4 I  S1 s# T! d9 X' t  I8 z( d自己玩唔剃都得,不过剃完事实上会舒服好多,唔止睇落,自己感觉都会好唔少。
* Z" m, z( b; E4 W# J当然初时会唔惯,不过惯就无事。我系咁过来嘅。% E$ ~& e5 L5 f' A
至于变粗嘅问题,讲唔清,我嘅脚毛好似仲幼咗。近期仲有对手臂下手嘅冲动。
作者: 萌章機    時間: 2011-6-30 04:50

脫毛膏不好嗎?
3 G+ }' O8 o& p3 p" ]5 z有沒有人用過 =3=''1 s7 ~. y1 [% {2 {% P. W
因為大家也說 脫毛機 冷落了 脫毛膏
作者: 08miki08    時間: 2011-6-30 08:24

脫毛膏我都用過!效果幾好,幾乾淨!不過好快又生返出黎,只係唔會變粗!
作者: 心儀    時間: 2011-6-30 10:01

樓主都話唔想剃; L7 J5 o( Z& H8 I* ^/ T
睇怕都係怕人知道
7 G  i, o9 E2 Y  S! s+ I但係又想佢無7 E$ T0 ^# W+ D- g
咪著長褲著厚黑絲囉
作者: Terry220022    時間: 2011-6-30 12:27

唔想剃就真係幫唔到姊妹喇
作者: adam5354    時間: 2011-6-30 12:39

著長褲~~著仿皮褲~~
作者: mercury1    時間: 2011-6-30 19:00

又密又多毛- e- V8 h+ C  k2 s' H& G/ |( `
忍痛拔一D 等冇咁密再用噴霧絲襪楂落對腳; B% a7 f0 ^% @5 |/ }  k" W* A; T
http://www.hkcdtv.com/archiver/?tid-378.html
8 e/ U. Z$ v6 O' `. V7 c3 _噴霧絲襪揀深色少少再用D濕粉遮遮D毛
2 E/ L' O7 l% V% p7 c4 E2 C/ b; N$ C
  K! \- Q8 G9 }6 F/ R8 p# O其實用拔毛機最好。D毛大約三個星期就會生返
作者: ayumi    時間: 2011-6-30 19:33

咁小妹知道喇,唔該哂咁多位靚女
作者: alexander    時間: 2011-7-1 01:51

我會選擇用絲襪去遮一遮
作者: anglelababy    時間: 2011-7-1 19:54

我都係~所以只好用絲襪同長褲擋~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0