標題: 大家有冇計過自己有幾多戰利品呀? [打印本頁]

作者: P_M_kam    時間: 2011-7-5 01:32     標題: 大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底) R5 F; X' p0 s8 l! a6 O- S
儲儲下都過百條啦~~
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-7-5 01:34

恐怖//
作者: P_M_kam    時間: 2011-7-5 01:38

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-7-5 01:34 發表   
4 S5 T  x, m* t; S 恐怖//
6 z1 e$ y7 T; I' }
.......=_=......
作者: Daisy    時間: 2011-7-5 01:39

一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, Hello Kitty, 儍豹咁, 好 cute, 有 hipster 款, 有 t-back, 有 strings, 有 booty shorts, 有 lace 咁, 就算唔著淨係攞嚟睇都好開心. 好鐘意前面嗰朵花. 你話做女仔幾好. 唔緊要, 男仔做 CD 都好開心架, 有 knicker 著, 唔駛日日著住條白色菊花牌.
+ ^9 R- w) ]$ J3 V+ [. y* }- |3 L0 \' j) [
( A# m0 s8 V: g/ b  F[ 本帖最後由 Daisy 於 2011-7-5 02:00 編輯 ]
作者: misslady    時間: 2011-7-5 01:40

I have more than 30+.2 g( \) b% A. A( t' R7 f6 R

9 g: F5 p/ h3 Tone for every day in a month
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-7-5 01:43

除了
8 O1 c8 }" ^, w" C恐怖,就是羨慕
! a6 I* ]3 R1 s% h( ^8 [5 f$ r5 \& x, k* M5 b/ R2 t
so sad
作者: P_M_kam    時間: 2011-7-5 02:07

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-5 01:39 發表   ) C# ?0 }0 q% I
一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, H ...
4 p0 q5 w2 W: l7 @" M* Y9 }我都係咁話一D都唔恐怖~~! c' h6 n9 L8 D! v) M9 R
我鐘意D勁可愛少女個D款
! {+ B  w; `/ V% Q. }  X8 A- B) z, X; Q8 S不過我有D著過有D冇著
作者: ibm.jp    時間: 2011-7-5 11:18

女底底 幾時都係最多款式可以揀
作者: P_M_kam    時間: 2011-7-5 13:28

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2011-7-5 11:18 發表     S. o6 ]0 C# W6 G
女底底 幾時都係最多款式可以揀
- S& V- [9 @$ ]1 W" E, a0 ]4 n
係呀~~+ k$ j0 }% k4 N0 V
硬係買唔完咁囉~~
作者: applebaby    時間: 2011-7-5 15:12

我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。
作者: P_M_kam    時間: 2011-7-5 16:08

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-7-5 15:12 發表   
7 u5 y$ w  k" y2 ?" S" A我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。
- \# p2 ~% t4 M
又唔好話哲墮,只係你環境唔能夠許可你儲起姐
作者: adam5354    時間: 2011-7-5 16:20

買咁多做什麼~~?
6 [! G/ O; r$ f3 O$ ^, B5 u買幾條著舊就掉~~ ' b2 }9 Q& f6 y, u5 d
又再買囉~~
作者: P_M_kam    時間: 2011-7-5 16:32

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-5 16:20 發表   / Q* q; ~% P; O6 g9 u/ f' \/ `
買咁多做什麼~~? ! J1 _" W) R% @1 C0 D5 `( z( v" ?
買幾條著舊就掉~~ 6 f8 }/ q# f% y* K4 c7 e5 U8 @5 [
又再買囉~~  
1 t: d8 j5 J7 w0 _" s2 X
儲多D自己鐘意o既款式呀媽
作者: pantyhosemancc    時間: 2011-7-5 16:45

我只愛絲襪,但吾係好多乍,因為吾方便收藏。
作者: mercury1    時間: 2011-7-5 17:55

衫就兩個皮喼都放唔晒、底底就唔多 , ]+ Y( V. S+ a8 A2 ~
內衣底褲着響入面、又睇唔到1 @" t2 h2 `  r: j
就咁着底底又唔想見倒JJ、點都會看條短裙遮住
作者: lucylau    時間: 2011-7-6 02:25

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2011-7-5 01:32 發表   
, ~$ M. x# A* i- h; }# w在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底( _1 F% z0 |0 A
儲儲下都過百條啦~~
3 D  |# p3 R5 a0 `

2 H- E6 l4 l; p' _9 x5 P/ X
. p0 ?3 g. [, ~5 x2 q: [- S我諗我都有30幾條
作者: kathw1984    時間: 2011-7-6 03:28

我都有過百條
作者: applybb    時間: 2011-7-12 11:47

我就bar set多
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2011-7-12 12:01

絲襪有幾百對,衫同底底就有兩三喼,鞋就有成十對 ~
作者: jockey    時間: 2011-7-13 10:02

我就無咁多, 鍾意襪褲, 有10幾對!
作者: 1677    時間: 2011-7-17 03:03

底褲有好多種喎:  a! x7 q+ \4 ^2 v# Y
6 g+ {  F9 A# k) g1 I0 @
T-back,低腰,卡通款,lace,高腰,7 q3 u% C. L1 j, _7 H/ B
樣樣幾條,好快就幾十條啦!
作者: Yoshihk    時間: 2011-7-17 10:51

我鍾意絲襪,有時都會諗,宜家係屋企個d都有排著
作者: hello321    時間: 2011-9-8 11:47

I have so many cotton teen style panties! they are so cute and comfort.
作者: sunny    時間: 2011-9-21 19:58

都係絲襪多,幾十對左右。部份掉咗
作者: judy    時間: 2011-9-21 20:17

很好奇你買這麼多底底要幹嘛呢?我自己的收藏是絲襪比較多!
作者: 紫燄    時間: 2011-10-16 01:01

沒有計算過...因為我的滴滴都是跟內衣一起買的.....應該有20-30套左右吧

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0