標題: 咩地方可以俾你試衫又冇sales理你? [打印本頁]

作者: city    時間: 2011-7-28 08:45     標題: 咩地方可以俾你試衫又冇sales理你?

地方+店名..?
作者: Terry220022    時間: 2011-7-28 09:02

H&M其實都可以好自由咁俾妳買衫
作者: KaLau    時間: 2011-7-28 09:23

請問h&m係邊度? 謝謝
作者: city    時間: 2011-7-28 09:43

中環果間定係?
作者: Terry220022    時間: 2011-7-28 10:58     標題: 回復 4# city 的帖子

我覺得朗豪坊嗰間會比較好啲, 因為多人(啲sales都唔得閒埋你 )
作者: JoJo1217    時間: 2011-7-28 15:19

f1 m& |3 J3 |' `
照計多少都會有個keeper喺試身室附近睇住,如果唔係容乜易你帶三件入去試得一件攞番出嚟?
0 Q6 `4 P! d5 B+ I( G . H: H/ j' ~" j

作者: 怯~~    時間: 2011-7-28 17:00

其實有好多百貨公司都係可以...
+ k" H) N$ Z! U
" {+ [; U. E$ g7 z+ o; y% Q3 e8 l吉吉,同uny 個d 可以你問都唔問就囉去試衫....
- W0 n! ]) K- ~0 |5 ]當然有時sales 會巡例都會示意一下..跟住就可以試..# {1 }, D$ \$ @1 ~8 ?
百貨公司有d 係有公司入去開店..即係女裝部入面有唔同牌子內衣公司咁.
4 ^1 G8 U/ O* W$ R個d 就要同sales 講去試..即係同平時行街入鋪買野試衫咁..
! O7 ^1 p- q3 _
9 ~' D3 @" q2 v, K出面個d ((我個人覺得係個間百貨公司所有)) 個d 就可以問都唔洗問就去試..6 R' d1 o7 @5 J: Q7 u3 C
試完去收銀比錢就ok..
作者: vslover75    時間: 2011-7-29 23:42

H&M should be the best choices... lots of european size and sales are so busy there.  they do not care

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0