標題: 買女性內衣試身 [打印本頁]

作者: mrlo66    時間: 2011-8-6 18:43     標題: 買女性內衣試身

大家有沒有買女性內衣試身經驗? 本人想知哪間舖比較容易. (PROVIDE ADDRESS please, thanks)' u% K4 @+ I. Q' H- u$ s% ~" y, V
+ L  \7 E- p3 n; g' y/ a- n. z, u/ |
我好想真係在店內試胸圍, 等個店員覺得我性變態, 但我又唔想太多人時試, 唔想打擾其他客人
作者: mercury1    時間: 2011-8-6 19:21

做乜要等個店員覺得你係性變態呢?
2 S$ D* Z9 {% s0 `# K/ @你係變態啫、我唔係
$ G: E* w9 U% d4 k會攪到出面D人以為CD等於變態
+ E8 H7 f$ \9 J給我們負面影響
作者: cocolee608    時間: 2011-8-7 04:25

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-6 19:21 發表   
/ i: k% Q7 _/ X# E做乜要等個店員覺得你係性變態呢?1 `: U: t2 @, u2 g( y4 v
你係變態啫、我唔係' O# [# w3 I8 D. A; g" O
會攪到出面D人以為CD等於變態6 M( ^: u4 @. F4 U' C1 z' _( W
給我們負面影響
. s) a3 K  g. m8 S4 }. j# O6 m, }

6 z0 l( r3 \7 F" @+ H講得對呢﹐我又覺得喜歡女裝可以同性完全無關的 @@ 需知道香港好喜歡標纖化 @@
作者: adam5354    時間: 2011-8-7 10:25

CD是種嗜好~~想當女生是種心態~~ " g# |0 R5 ~0 r7 {
我很想當女生也不會這樣做~~ & S& K3 w2 s6 E+ `* c
何必做一些事情影響到別人~~而令社會誤會呢~~ ; }" ]+ ^5 W$ O! Y- V

- |4 S7 L# @- j$ g- O$ Y( l[ 本帖最後由 adam5354 於 2011-8-7 15:29 編輯 ]
作者: Terry220022    時間: 2011-8-7 21:39

做咩要等個sales覺得你係性變態ar? + W4 k! ^$ ?7 ^
cd同性係唔應該扯上任何關係架 3 q# ~  H: ]. Y2 Q6 r) G; o
你咁樣做只會為我地cd帶嚟負面影響, 今我地俾人誤會架咋
作者: 性感女僕    時間: 2013-6-15 09:27     標題: 我都有ㄑ過內衣店跟女裝店喔

我都有ㄑ過內衣店跟女裝店喔
作者: jcnoriko    時間: 2013-6-15 12:16

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-6 19:21 發表   : h8 ~  E, L; E+ h! U
做乜要等個店員覺得你係性變態呢?
9 s8 r3 b+ O- u! V你係變態啫、我唔係
& V1 R1 {$ d. D! K4 n% X會攪到出面D人以為CD等於變態
% N% L/ Q! p, V0 h! D0 L給我們負面影響
1 w) r# q, c% U- p  C) z, m  `
; Y: Z' l. Q: W% k, P3 N! a0 N7 [) r  r
I'm totally agreed with you
作者: G雲喱拿    時間: 2013-6-15 14:01

我不明白點解有咁諗法,明知cd係香港唔係咁多人接受,仲要做埋晒,呢啲咁惹人討厭嘢,
. @9 Q0 d( F% L盞仲惹人誤解,攪到出面D人,個個都抗拒,以為CD等於變態一樣.
作者: sintak    時間: 2013-7-3 12:58

難道樓主本身不愛CD,想藉此來令人標籤CD=變態?
作者: samleung3000    時間: 2013-9-12 12:53

內衣唔係唔試得既咩?
作者: lrube    時間: 2013-10-25 22:13

一開始我買內衣也是會害羞,' ~* C3 j4 ]% V1 q: ~
但是後來就逐漸習慣了," J1 ~4 H8 ^$ d. K. ~" g
CD只是種嗜好,只要不偷不搶又無罪,8 U6 G# v8 q( H7 g& s0 X
只是有部分店家會用奇怪的眼光就是了。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0