標題: CD時會...... [打印本頁]

作者: adam5354    時間: 2011-8-10 01:07     標題: CD時會......

大家CD時會去那褢呢?
6 f$ Z5 u- y2 M8 t7 R大家CD時會坐什麼交通工具呢? 3 q2 [. _9 [& M6 |1 J- P2 c
天氣那麼熱大家會CD出街嗎?
作者: mercury1    時間: 2011-8-10 02:29

一個人CD出街其實真係好無寥
8 l$ b/ \# e3 v5 f. P3 D* h$ V* N) Q冇乜地方想去,又驚俾人認出、又驚自己唔夠自然、又驚人偷拍4 B0 w  Q% u+ e4 |
最近都係在家CD、感覺比較自在D
作者: ameifule    時間: 2011-8-10 16:00

要有姊妹約要去哪, 才會cd出街,, c2 k- n3 T9 {8 O# q1 y
通常我是騎機車啦, 7 q  ]% V: g2 ?2 Q+ v1 \
我不怕熱, 所以還好
作者: kevin428    時間: 2011-8-10 17:48

還沒CD出街過了( ^3 P. M; t% G- }! b
身材太胖嚕
' I* a6 Q8 K& V不適合出街嚇人了3 q, o3 c$ b- {& m' O; X/ w

作者: Daisy    時間: 2011-8-10 18:32

1.我去會 M 記, KF 思, 吉吉家 CD 食嘢.
! f1 Y' g# R; \. _: P! U9 n& x* o) I2.出街搭地鐵, 巴士.
* ^3 I' {7 F" q, t; h) r3.梗係 CD 出街啦, 我覺得喺屋企 CD 無意思.
! T  D! H0 a' Z6 k  y5 t, _
' b: x& ^8 I9 @[ 本帖最後由 Daisy 於 2011-8-10 18:36 編輯 ]
作者: judy    時間: 2011-8-10 20:20

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-8-10 01:07 發表   
6 E# \, p" i' O/ g+ G* K大家CD時會去那褢呢?
% V% f; h: m& o( ?1 N. a) C大家CD時會坐什麼交通工具呢? 3 D, P& j# P% r
天氣那麼熱大家會CD出街嗎?  
& N5 `$ A7 N4 h" O

& V$ B3 ?8 S5 W我都在家裡cd~不敢出門!所以沒辦法回答你的問題~
作者: 08miki08    時間: 2011-8-10 23:28

我會去行街買衫, 買女仔野!2 t+ w3 P1 L: w3 ]0 n# e6 q
通常會搭巴士, 不過有時都會搭MTR !( G$ M- `" d" n/ T; L
天氣熱係同出唔出街係無關嘅!
作者: Terry220022    時間: 2011-8-11 14:52

通常都係影下相就算lu
作者: CECI    時間: 2011-8-12 01:39

婷婷姐,CD出街係會嘅!一般都係巴士或者MTRga啦!至於夏天出街會比較少!因為我大汗過成吉思汗,個裝會溶所以盡量唔出啦!
作者: devil__666    時間: 2011-8-14 02:23

CD當然要出出街,靚唔靚係自己話,唔係人話
作者: 絲戀情    時間: 2011-8-14 10:04

我都在家裡cd
作者: uniformx    時間: 2011-8-14 14:12

夜晚變女學生後返屋企! t- L, O' f: [# s, d& E8 L
交通工具多用港鐵,有優惠票
8 ~9 V/ ]+ j" |8 H. R1 m巴士都間中會

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0