標題: 著左女仔衫之後 [打印本頁]

作者: hyakuski    時間: 2011-8-19 06:08     標題: 著左女仔衫之後

你地去toilet係入男厠定女厠??+ `5 R- @5 o! B6 ~' G6 w
入女厠隨時豬頭喇叭咀咁樣出返黎架喎
, J7 R1 B7 R0 R" e/ I入男厠...又有可能斷咁幾條肋骨出返黎 : H: e- V! i% V% y) l0 `3 [
總之就...打直入...就有可能打橫出....
作者: Terry220022    時間: 2011-8-19 09:57

其實如果cd得好嘅入女廁都冇問題la, 如果自問冇信心入女廁嘅就唯有入殘廁喇........
作者: peterchan01    時間: 2011-8-19 10:12

Better go to disable toilet
作者: wolford    時間: 2011-8-19 10:33

入女廁第二日報紙頭版又可以大造文章, 入男廁起馬無人報警要拉你先
作者: plane169    時間: 2011-8-19 10:45     標題: 回復 2# Terry220022 的帖子

但殘廁通常都好dirty, 尤其地板又濕點可換衫呀
作者: 叛逆    時間: 2011-8-19 10:51

咁既相都要收1蚊?呃錢呀
作者: jessie_01    時間: 2011-8-20 09:56

系男廁廁格換完...等到出邊靜o既時候沖出去...不過通常都夜晚先會女裝出去...所以少系男廁撞到人...
作者: devil__666    時間: 2011-8-21 02:31

我就出門口時去左先,費事煩
作者: shanaslala    時間: 2011-8-21 02:44

女裝左梗係入女廁啦.
+ Q* E# E3 i# w4 U
0 n2 q# f, }! C2 D著左女仔衫入男廁先怪呀 ! m  A. q1 u1 u, a
$ i% i/ {/ T/ I+ D9 O2 U( ~
入左女廁你唔做d怪動作, 只係去廁所, 冇人會郁你...
4 z# ?$ P+ Z" C6 k) X4 Q4 \- O9 G
7 q2 {2 u" r2 [女生男相都有唔少人啦~$ @7 |9 |) y) u

& Y( ]6 F6 g$ a. U* u你敢出街既話, 我估你個樣都唔差得去邊掛...0 r# b/ F, H  v. V2 D$ o

7 \( j4 j% W- H% c你真係唸多左喇.
作者: yyy333yyy999    時間: 2011-8-21 02:58

男仔換女裝入女廁是犯法的,被發現的話會惹官非
作者: hyakuski    時間: 2011-8-21 04:48

thx for your information
作者: NikkiWong    時間: 2011-8-27 00:38

一定入殘廁.如果沒有,另願唔入.唔想上頭條呀.
作者: rain    時間: 2011-8-27 01:05

殘廁比較好啦
作者: 06813    時間: 2011-8-30 23:40

唔會被發現掛
作者: fshx24    時間: 2011-9-20 20:54

殘廁比較好啦
作者: xcctvb    時間: 2011-9-22 01:27

男人入女廁犯法既* U9 C; ?3 m# e
出事就差館見( K" H6 V4 M, p
所以CD得好唔好
0 Z2 T. K- |2 O8 U/ P4 y) y/ |* \都係去殘廁穩陣
3 W% g# I) y9 k我自己習慣CD左之後盡量唔去廁所
, J1 j: k! n4 B5 X8 l除非內衣走位要整返好" S$ e+ N4 `3 A2 o
或者肚痛
作者: cindychan    時間: 2011-9-26 10:28

disable ar~7 ^9 B; z# q$ y$ a4 K" R
going to female toilet is illegal!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0