標題: 用m巾,加內衣褲,再穿止絲襪褲,在著OL服加一對四寸高跟,如果可以出街就好啦! [打印本頁]

作者: erica88    時間: 2011-8-22 23:28     標題: 用m巾,加內衣褲,再穿止絲襪褲,在著OL服加一對四寸高跟,如果可以出街就好啦!

用m巾,加內衣褲, 再穿止絲襪褲,在著OL服加一對四寸高跟,真興奮,真舒服,如果可以出街就好啦!只可偷偷在房著,好辛苦呀!有冇姊妹可以幫下我呀!
作者: mercury1    時間: 2011-8-22 23:49

點幫你呀6 |, p+ k+ l" |& [# l) {
影相放上來研究下
作者: marylok    時間: 2011-8-22 23:59

相片王道 !
作者: akina    時間: 2011-8-23 01:10

你女裝似女仔嗎? 你係似我扮你男友同你外出冇問題架0-0
作者: ilovewacoal    時間: 2011-8-23 09:36

我以前係外國自己一個住個時都成日 gum 着 ga1 x6 A; X" L# N  p8 ^
but now 返左香港同屋企人住都無機會
/ F- x6 \3 E3 K) B: w樓主可不如試下nubra加束衣、m巾加束褲再加襪褲 full set 超正
作者: Dee    時間: 2011-8-23 10:50

傾偈無相無偈傾
作者: erica88    時間: 2011-8-23 11:56

我就係唔識好似妳們甘化妝囉,我有試過化但好難呀
作者: erica88    時間: 2011-8-23 11:58

我就係唔識好似妳們甘化妝囉,我有試過化但好難呀
作者: Terry220022    時間: 2011-8-23 16:04

要出街就真係只有靠自己咋
作者: erica88    時間: 2011-8-23 19:52

多謝你地支持我呀
作者: judy    時間: 2011-8-23 20:14

有圖有真相喔!先貼圖我們再幫你解決問題~
作者: erica88    時間: 2011-8-23 20:14

多謝你地支持我呀
作者: yyy333yyy999    時間: 2011-8-24 13:40

你有無相呀?快d影幾張放上來比大家欣賞下…
作者: cdgaga    時間: 2011-9-1 00:54

引用:
原帖由 ilovewacoal 於 2011-8-23 09:36 發表   + {! ~, c6 E% @
我以前係外國自己一個住個時都成日 gum 着 ga7 j  }( G0 f" f; s4 S$ R9 u  w
but now 返左香港同屋企人住都無機會 - H, T- E. a- J/ k+ v1 d6 i
樓主可不如試下nubra加束衣、m巾加束褲再加襪褲 full set 超正
9 n4 E3 j; i9 _/ y7 J' n; {2 h  _: m* q* h- z6 o7 E
認同! 一定high爆...
作者: superextream    時間: 2011-9-5 03:59

hhaha, jz try to walk out during night time la~~
作者: kennypong    時間: 2011-10-24 15:05

想做就做LA,最多你穿出去同你影私影LOW
作者: lztd.sam    時間: 2012-1-15 14:22

介紹下我自己吧,我戀的是女性下裝:內褲、緊身褲、M巾,對於女性上裝冇咩興趣,咁樣就簡單多咯。) D! D: q: k2 V  ]
現在冬天,外出裝:上邊著普通男裝外套,下邊女內褲+M巾、天鵝絨踩腳打底褲、款式中性的(即系沒有裝飾花邊等等)女裝彈力緊身牛仔褲、男性高幫鞋(把牛仔褲腳束到鞋幫里)。
6 Y) ?% i# t) q) W: }: z夏天外出裝:上邊著普通男T恤,下邊著女內褲、有時加M巾、臀部剪裁貼身的(款式中性的)女裝中褲、匡威板鞋。8 F& [& s& S. k

! |' Z  ^( O2 {5 V" h0 ][ 本帖最後由 lztd.sam 於 2012-1-15 14:25 編輯 ]
作者: lolittalee    時間: 2012-1-15 14:30

worth a try, be brave
作者: mm888    時間: 2013-8-3 19:26

這樣才像beauty lady CD丫~~~
作者: jolfy    時間: 2013-8-3 21:24

照片啊
作者: cc28520    時間: 2013-8-4 07:12

無論如何 喜歡就好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0