標題: 今日好舒服,但又好驚 [打印本頁]

作者: erica88    時間: 2011-8-29 14:23     標題: 今日好舒服,但又好驚

今日著左lace底底+特長m巾,好舒服呀~~但好怕比人發現,因為驚現出來~
作者: peterchan01    時間: 2011-8-29 14:26

但今日咁熱,會唔會好焗呀
作者: kurt2228    時間: 2011-8-29 14:45

今日熱WOR,會唔會焗得滯呀?
作者: samchung15915    時間: 2011-8-29 14:57

32度著特長m巾
作者: Terry220022    時間: 2011-8-29 16:01

好似焗咗啲喎.............
作者: erica88    時間: 2011-8-29 17:49

我響冷氣地方工作的
作者: feeling    時間: 2011-8-29 19:50

特長m巾.是貼住jj還是貼住車底.
作者: kdkid    時間: 2011-8-29 20:22

我時常都係咁,有時巾巾仲打孖用呢
作者: erica88    時間: 2011-8-29 22:35

我都係打孖用架,特長貼底+日用貼响jj位,超舒服,有時興奮起來仲可以打jj添
作者: erica88    時間: 2011-8-29 22:35

我都係打孖用架,特長貼底+日用貼响jj位,超舒服,有時興奮起來仲可以打jj添
作者: misslady    時間: 2011-8-30 01:23

what kind of lace pant.....
作者: 日月日月    時間: 2011-8-30 10:05

樓主係咪用好薄果d???
作者: cdgaga    時間: 2011-9-1 01:16

哇! 條lace底咪將成條m巾現晒出黎!?
作者: wing1971    時間: 2011-9-1 15:46

唔好著咁緊的外褲, 就唔怕現巾的
作者: maria-ng    時間: 2011-9-1 21:11

引用:
原帖由 erica88 於 2011-8-29 14:23 發表   
' l: x7 S8 `" L4 D; \  Q今日著左lace底底+特長m巾,好舒服呀~~但好怕比人發現,因為驚現出來~
' w4 H% p5 |8 O" y* K; u# f
吾洗咁驚喎?
! p: e7 O4 K# V) e我用衛生帶+尿布,仲厚喇.............
作者: kdkid    時間: 2011-9-1 21:14

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-9-1 15:46 發表   
/ i$ d* l! F) e0 Z唔好著咁緊的外褲, 就唔怕現巾的
. G$ l3 S) K  a
著牛仔褲無咁易現形
作者: kdkid    時間: 2011-9-1 21:16

引用:
原帖由 maria-ng 於 2011-9-1 21:11 發表   
3 Z0 |. K8 i3 }' M
& ^1 Z# W& X; x: n: u吾洗咁驚喎?
7 T/ B8 F' v0 p# a& k% F6 i  O) `% J4 M我用衛生帶+尿布,仲厚喇.............
+ a! V" v. I  m6 e" ?  V( B% z9 K
有無俾人發現過?
作者: kdkid    時間: 2011-9-1 21:17

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-9-1 15:46 發表   1 Q" [2 u4 ?5 `' K+ _! c
唔好著咁緊的外褲, 就唔怕現巾的
9 {/ i( s0 F' N5 {6 T
著牛仔褲無咁易現形
作者: maria-ng    時間: 2011-9-2 06:03

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-9-1 21:16 發表   
2 n" M% w% B; y* F5 p2 U- z  e* R1 I1 I' k/ W% r
有無俾人發現過?
7 o& e8 g* D6 ^, f* p7 U
肯定有,因為我用尿布/毛巾/產婦巾等墊在衛生帶上,至少有3cm厚,不過我吾後係生! N  d1 ^# |6 s* d: R
就算見到我鴨住一大舊野都吾會出聲,幾十歲人人地只當你失禁用片啫
作者: kdkid    時間: 2011-9-2 19:51

引用:
原帖由 maria-ng 於 2011-9-2 06:03 發表   
4 T( f( R3 p. v2 Q6 u1 X& n6 r
/ w, ~; b, B0 Z4 }( a5 s肯定有,因為我用尿布/毛巾/產婦巾等墊在衛生帶上,至少有3cm厚,不過我吾後係生, \. D# b9 s" y1 {. w; q$ S
就算見到我鴨住一大舊野都吾會出聲,幾十歲人人地只當你失禁用片啫http://ff.mymaji.com/attachments/month_1109/20110902_00fb ...
1 p- r# Y7 l2 x當時是男裝或女裝?
作者: hello321    時間: 2011-9-8 11:39

no problem! first few times were also like this =P

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0