標題: CD祕密已經給知道了,請舉手 [打印本頁]

作者: lamlam2903    時間: 2011-9-15 23:03     標題: CD祕密已經給知道了,請舉手

我最近被發現了8 V* ?! k; ]/ D( @( @( ], @
有多少人也一樣被發現?  Q6 e" O; Q+ ?* w/ p
還有如何被發現?
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2011-9-15 23:33

我~ 發現了4年了.
作者: xcctvb    時間: 2011-9-16 00:22

仲驚緊有呢一日
作者: West    時間: 2011-9-16 00:29

+年前己經黃咗
作者: 萌章機    時間: 2011-9-16 00:50

大家也很久以前被發現呢 4 ]9 E- S  P3 ^' T' {) Y- a  ]* X

5 N6 H9 d. I8 b# i9 O+ L我呢~~~是自己講出來的
作者: ameifule    時間: 2011-9-16 01:26

很久很久以前, 就多少會被發現一些東西, 那時還住家裡
1 O/ n  L! d6 p* q* W( I0 L# E; b現在是不會被發現物品了, 不過言行舉止卻一直露餡,
( Q3 F' X/ {' E% }  e我現在是自己住了, 如果被家人闖進來, 可能會以為這邊有女人住吧
作者: oenothera    時間: 2011-9-16 02:59

引用:
原帖由 West 於 2011-9-16 00:29 發表   1 j4 [# m3 L% ]/ }, _; W
+年前己經黃咗
' |; \" \& x! r# t3 Q' k0 s. b

$ F2 u# S) ^  s) y+1 我從小已經有cd僻好
作者: tyhnjki    時間: 2011-9-16 08:04

幸好我係自己一個一往左之後先開始有...
作者: eegirlhk    時間: 2011-9-16 13:30

仲未被發現  希望不會有這一天
作者: 藍川絆    時間: 2011-9-16 17:10

小絆有嘗試探過家人的口風,結果發現他們完全不能接受!!! . j9 q/ a0 `( I( F, {2 O4 I
只能祈求別被發現了才好... 4 D, P' c" R4 k( f: e7 f* P
希望不會有那麼一天。
% H( j. O5 e5 `% Q" W- m3 c  NPS 現正偽聲練習中~~
作者: 十字架    時間: 2011-9-16 18:14

暫時沒有
+ s+ {, C1 s0 h% f因為我不多cd
% Z% J: f& v  O" m+ J學習很忙~
8 I5 k0 W' \: q我也怕怕有那麼一天....
作者: judy    時間: 2011-9-16 20:08

目前為止還沒有被家人發現~希望永遠不會!
作者: hahafa    時間: 2011-9-16 20:26

之前試過懷疑比媽媽知道 佢無啦啦同我講話我要買岩既野 買左錯既野就姐係變態同有問題..
/ C; C7 Q% D; D1 |, @$ h+ |嚇到我丟哂d野><
作者: w-wing    時間: 2011-9-20 19:50

底褲小學己經开始着,家人也知,不是太情趣的內衣可接受,面衫面褲則好睇場合而定
作者: fshx24    時間: 2011-9-20 20:21

作者: blackvest2000    時間: 2011-9-21 00:11

千其唔好有lee一日,驚驚
作者: goyoyohk    時間: 2011-9-21 20:32

試過被媽媽發現我的女裝衫1 F1 A! d, i* u" R: @' t; T% j
佢咩都冇問就扔晒佢
作者: Nanase    時間: 2011-9-21 20:37

屋企人未知...+ Z5 U1 @- l% N  ~/ t2 X
但我有唔小比較中姓既女裝衫/褲...平時出街都會著0 W1 a0 Q$ J. Q3 }- D$ s" p4 r
所以普通衫係見得光的...
# O7 P2 N! G5 f# D" D( G6 f但當然有唔小野要收收埋埋...
作者: 紫燄    時間: 2011-10-16 02:26

10幾年前就被發現了....因為換完之後不小心睡著<===悲劇阿9 P8 m2 K6 L* X2 {6 O- P
不過之後就沒被發現了。。。。父母好像也忘了這件事
8 f  ~1 S/ U& ?: Y9 ]: x
$ y) A/ p6 v( j3年前自爆消息給老婆知道。。。。尚可接受。。但是有底線的存在
作者: nuwkov    時間: 2011-10-16 03:44

有物件被发现过,现在在宿舍位,有舍友,自己不算太小心,不过也不是明目张胆;没有什么风声。像有些人知道我控丝袜。
4 c) `* z, H5 H9 ]# E' Q1 a; z家人有介意,所以尽量不显山露水,其他人的看法就懒得太在意了。
作者: elainelee999    時間: 2011-10-16 04:13

總覺得人地已知道LOR
作者: vivalive01    時間: 2011-10-16 11:56

現在嘛...家人都知道# j% s& ~0 q9 V
' P4 G9 J" l6 L7 y
我冇點收埋
. P* z& p5 z1 K2 L( h3 _1 ^- G6 J6 R
屋企好細呀嘛
作者: cdemma    時間: 2011-10-17 04:54

十五歲比媽媽發現一次# e, V1 t( @% M  @5 {
十七歲比爸爸發現一次3 K$ [- z- N9 [5 |
兩次都係全副武裝! ~' @1 D1 n& I2 ]6 {, `0 I
著齊底褲胸圍絲襪短裙tube top短外套長boot假髮
* m3 T/ H- C; _* z3 x5 O, `爸爸個次冇出聲去左toilet好似冇事發生過咁" C, Y5 [9 o. G) `' K4 J6 p
媽媽亦都係若無其事咁樣
' ^0 r) G0 b3 N: r# @八年前二十歲向拍拖兩年女朋友自首
! m% a- r" `3 M4 X佢接受而且一直有買女裝比我直到依家. V% S7 A( C; c3 w4 f
我估我都應該算好好彩
作者: daniella    時間: 2011-10-17 16:14

幾個月之前俾女友睇到D CD相,佢唔開心左好耐。。。不過而家冇野,但佢希望我慢慢介
& o% K: h' p- r" A  X- A其實我覺得女仔會怕個CD男友既性取向有問題先會有呢D反應
作者: willkam    時間: 2011-10-25 15:33

作者: MiniCaesar    時間: 2011-10-25 16:11

我是以前的女朋友知道而已∼
; w# S3 d6 E7 v/ A+ w也會陪我一起玩∼!
作者: chi611c    時間: 2011-10-27 13:10

被發現就慘了..不行被發現啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0