標題: 中意繩同手扣之類既野 [打印本頁]

作者: hahafa    時間: 2011-9-18 09:00     標題: 中意繩同手扣之類既野

小花好中意繩之類既野 ( J7 L) ~& ^, z' g
見到繩或者手扣既野小花就會好留意, r) C& y- U, T( S1 l6 j# q6 @
唔知點解對sm 既野好有興趣 係要比人sm先中意
作者: 1980718    時間: 2011-9-18 11:40

小妹也很想著住校服/ PVC塑膠制服被綁起扣鎖起
作者: 香兒    時間: 2011-9-18 12:04

我有興趣綁人和sm人喎...
作者: cyt611hk    時間: 2011-9-18 16:29     標題: 回復 1# hahafa 的帖子

我都想被人綁之後 ,比多D人SM
作者: siutung    時間: 2011-9-18 18:17

我也是唷...從小就對手扣或拘束的東西感興趣~
作者: kidnappedyvonne    時間: 2011-9-18 22:52

我都好鐘意呀,有時間而屋企冇人o既話我會玩cd自綁~
作者: tyhnjki    時間: 2011-9-21 08:09

手扣就無咩興趣...' @% Q" w+ a: D  Y
但係麻繩就真係幾香下...% c' ]% `* P% m; G( W/ E7 z
如果可以做小飾物就唔錯...
" h: m- ^& [8 O) \8 S% W但係... 缺點係會甩毛...
作者: jg400hk    時間: 2011-9-26 01:04

引用:
原帖由 hahafa 於 2011-9-18 09:00 發表   + }/ |& K& b; |* u) D$ G5 q0 U* i* x
小花好中意繩之類既野 - _- G7 s1 }9 D. E5 M
見到繩或者手扣既野小花就會好留意
" n1 q; ?3 t+ w/ Z; |' r6 n唔知點解對sm 既野好有興趣 係要比人sm先中意
" v% _; \9 Q0 m% l. u0 T

6 w9 I  B9 U- C: p* `& U哈哈,同好呀~ 我鍾意手銬腳鐐,同埋綑綁
作者: CD-sa    時間: 2011-10-9 15:07

其實cd之後綁, 好易甩野
作者: abc123456789    時間: 2011-12-6 18:06

我都好中意比人綁,手扣同綁住隻腳,幻想比人sm 好正

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0