標題: 著suit or 校服會唔會著底衫 [打印本頁]

作者: Brianchee    時間: 2011-9-22 00:55     標題: 著suit or 校服會唔會著底衫

我會著低胸吊帶底衫,因為透出黎好斯文莊重,有時仲會著黑色有lace,搞到行出街好多人望
作者: haruka    時間: 2011-9-22 01:09

校服緊會著底衫啦.......如果唔係俾學校捉
作者: misslady    時間: 2011-9-22 02:15

yes.  but with sexy tee....
作者: w-wing    時間: 2011-9-22 06:55

天熱都會著吊帶背心,但不會透的,因我的吊帶背心較薄及通常要搭多件褸,一般只在重要場合才著suit
作者: willy    時間: 2011-9-22 21:46

做好學生就一定會; 不過自己有時間唔中都會做下壞學生., r* W0 D4 l0 |4 i! i$ p
但做壞學生個陣就會因為禁會受到想應的懲罰.
作者: 1980718    時間: 2011-9-22 23:04

真空地穿上校裙的感覺其實很正!
作者: uniformx    時間: 2011-9-23 21:18

suit未著過
0 E1 [$ \4 x. ^  D# N: a; D; C9 N
4 f# c: y; \. R2 g" D  Y8 w1 Z夏季校服就要睇全套配搭
9 o- g5 I: b" B2 a連身無內膽:連身底裙+bar+under: k1 T5 }( {$ g& P, W
連身連下半身底裙:背心+bar+under
+ Q: `7 G$ w* l' |$ E! Y連身配全身內膽:bar+under,唔著底衫
7 C% F1 J  |- r冬季如果唔太凍都唔著底衫
  I  f) p6 q$ P! I: _: v4 d$ }# Y/ s+ [+ s
除非[冬|夏]薄恤+半截又唔著冷衫
7 X( v% e# g9 h  |9 n. p- e. g. b先可能著底衫(都唔一定著)

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0