標題: 安全褲 [打印本頁]

作者: c389247622    時間: 2011-10-1 02:53     標題: 安全褲

我自己比較喜歡泳衣,吊帶背心,安全褲還有可愛的bra set 這類, E& {2 p! W/ d* y2 K* J9 D$ N

% `0 B$ \( i% K# f3 {有一次去女性朋友屋企,就諗住偷偷地去拎幾泳衣同背心返屋企著下,係下次上佢屋企果時偷偷放返好啦~
( E8 m& ^8 T! v: s$ e點之搵搵下,見到有幾條安全褲,就無諗第一時間著左上去~- w/ I# G+ N. y) G* e8 Q* w
之後發現下面果D有D大,條安全褲檔唔到下面....之後去買過幾條都係咁~* Q  F1 F% l, |+ R0 l7 s! a

! H7 W% r5 \2 ?唔知各位小妹知唔知有邊到既安全褲會比較大size D呢~同埋bra set 都想知
作者: pcken    時間: 2011-10-1 09:49

"安全褲會比較大".....唔多明????
作者: c389247622    時間: 2011-10-2 00:02

大size
6 y5 D) f' n( g1 a" i6 s. ]) s; z5 V- N9 |$ n. `- O' L5 [% |
大碼D
作者: 1677    時間: 2011-10-2 03:21

引用:
原帖由 c389247622 於 2011-10-1 02:53 發表   6 I+ d) K! m- H  ?
有一次去女性朋友屋企,就諗住偷偷地去拎幾泳衣同背心返屋企著下,係下次上佢屋企果時偷偷放返好啦~- f/ }# w: [3 ~( I/ W9 u1 D
) m) r5 O& O8 N* A( a' A
& v1 v5 {, [) o) Y, I. }個人意見:千祈唔好咁做!!
8 h! o5 Y9 E* x0 K% B* |; f
8 e; N! J" l  ]9 G1 k0 M5 A: y你估人地唔知自己會洗乜野衫咩?4 e+ N8 i' L9 k( R$ C0 u
無端端會唔見,人地都估到啦. `0 ~4 y+ Z3 l, v: J7 K
小心連朋友都冇埋!
作者: AlexiaTang    時間: 2015-2-6 13:53

樓主買jor未
/ Y: K2 Q  j5 N4 w4 b5 P
: x- k) o( d0 n/ r" }: }[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-2-6 14:24 編輯 ]
作者: AlexiaTang    時間: 2015-2-28 22:59

仲未?
作者: AlexiaTang    時間: 2020-12-16 15:23     標題: 回復 1# c389247622 的帖子

去交區同人廣自己有興趣旦系電話刀未識留你cd條毛咩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0