標題: 褲襪幾多錢 [打印本頁]

作者: samchung15915    時間: 2011-10-2 14:29     標題: 褲襪幾多錢

一條褲襪平均幾多錢
作者: Yoshihk    時間: 2011-10-2 16:24

有平有貴好難講........貴到千幾元一對都有
作者: FS6573    時間: 2011-10-2 18:04

由$5至超過$100不等。
作者: pantyhosemancc    時間: 2011-10-2 19:26

講平均的話,$20-$50卦。真係有平有貴,好難答。
作者: w-wing    時間: 2011-10-3 03:41

要視乎質料織法尺寸,W記超市賣嘅Fitlady最大路,超市定價也只比批發貴9元左右,可參考
作者: 1677    時間: 2011-10-10 01:39

薄o既,咪十幾到廿幾蚊囉!5 D) }# D: w: }. g
厚少少o既,都係三四十蚊左右
( ~4 J5 ], ^5 S/ Z3 g. o! X/ e# {, K# N, ]+ S1 J% c0 f$ Y/ X
初初著梗買買平D啦,慢慢習慣之後,
1 m! e" `( ^' i  j7 `( [' X  \" p就可以享受下D靚dO既絲襪啦!
作者: hi0383    時間: 2011-10-10 18:06     標題: 回復 1# samchung15915 的帖子

最平試過3蚊7 j, i+ g& Q' W) K2 ^
D質素....
作者: o810408    時間: 2011-10-11 23:05

很難跟大大說耶!!
3 u9 E+ W0 I: H因為材質跟織的方式不同( ]9 e: u5 n5 H+ y- ]0 F
所賣的價格也跟著不同喔!!
2 V$ a6 h7 @) U8 P$ z+ ]有的可以貴到2000~3000都有1 O9 i+ [9 V8 T% i8 e
當然100~200的也有' ^! d4 U2 ]! {  s3 g
那就看大大的喜好跟需求了!!
作者: nuwkov    時間: 2011-10-16 03:59

我觉得最大路嘅都系15~35之间的吧,各个品牌都有这个价位的,好像也是最多女仔用
/ W- o* X0 w5 P( d冬天的也就是到50上下,再贵就是功能性的了,出货不会太多……* I7 f' D9 o9 o! t! H
仅参考。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0