標題: 我想搞活動丫~=] [打印本頁]

作者: Suki_siu    時間: 2011-10-6 01:17     標題: 我想搞活動丫~=]

而家開始凍嚕~
, D; j6 I& c6 J( Q3 ], D/ K搞到我都多左想出街既感覺~
3 \) \# x# H6 a+ L一黎冇咁辛苦~
" z, k- I; o* }  T  j: F9 e" d二黎可以多d衫姐姐染染~( M8 e. A% B' f" K
但都唔知搞咩好……+ }3 b9 K7 T) _$ D7 ?" c
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~, D5 B: J+ i( A1 a3 B$ g. C6 b
不過化定去都得~<----如果係去我會 5 ]+ H9 c8 I1 z; q  V) }
$150~250(多數夜晚10:00到早上)
4 B% W  b. n9 w' D7 o+ a$ Y去渡假屋玩就自由度大好多~不過就要預多少少時間
/ `* Q( |8 k" r3 O) }3 c價錢就要睇下幾多人同租咩屋~+ j$ V3 Y' U9 p. b3 D1 [
以上兩個活動都已經進行過~
4 t8 ]- \) u* c4 ]- R% Y: n' O8 Z8 A個感覺都良好同開心~8 u1 d4 V6 D, T2 e* A
所以黎緊希望可以再同大家見面~
- G/ s1 c" a. T同埋開開心心玩返晚~=]! ?0 U1 {- l/ S6 w) K
大家比d意見啦~
作者: 露姬    時間: 2011-10-6 04:53

當然渡假屋好啦~
作者: abc2010    時間: 2011-10-6 10:44

由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
作者: adam5354    時間: 2011-10-6 11:24

Halloween 蘭桂坊
, E2 x7 @# S2 Z6 j8 r- z! M0 `, h9 H# G, u6 m- L3 O+ J
作者: ckn1031    時間: 2011-10-6 20:06

反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
作者: tyhnjki    時間: 2011-10-7 07:20

啊~ 只係諗起西門講講下無下文...
作者: 露姬    時間: 2011-10-8 13:59

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-10-6 20:06 發表   
& w4 B' j0 B4 X) u反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
- w, N; h0 L7 t* V4 ^" G+ ~& E
2 U( j6 ~+ a& F$ l: |0 z7 O! K5 l係係係係係~~~XDDD( D; ~" D! A+ c9 e
心儀又不見人了~
作者: peterxx    時間: 2011-10-9 10:59

渡假屋會好好多. 又多D時間見下大家
8 D. b3 K6 g/ G之前D渡假屋活動冇左GEI?+ ^- k# [8 X% M5 d) B9 \. i
不過有活動的話未大膽到公開影左D相
作者: elainelee999    時間: 2011-10-14 02:04

啊!我要報名, 幾時搞呀?
作者: kennypong    時間: 2011-11-11 16:08

我又想去WOO,渡假屋好DE,可以交qk 5下DE衫穿
作者: kennypong    時間: 2011-11-23 15:17

樓主快DE搞LA
作者: tyhnjki    時間: 2011-11-23 20:25

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-10-6 10:44 發表   
3 {  V2 O7 x; {1 S* _: f8 e0 d由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
- k7 }/ x0 T( Z' S" ~; `
原來識左十年咁耐...
" I' l. ?0 G( n5 @1 v3 o話說suki快d搞返個啦... 心儀又取消左啊..
作者: anthonyhk    時間: 2011-11-25 03:24

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-10-6 01:17 發表   . h/ ?2 D. Y4 {$ b
而家開始凍嚕~3 Y# d* K+ D" c. U# O
搞到我都多左想出街既感覺~
% {! W4 U/ T: X一黎冇咁辛苦~+ H. u0 e0 H  U+ A; C. C# S
二黎可以多d衫姐姐染染~
+ d; C' j$ ^- ]" ~$ C但都唔知搞咩好……
+ i% A  G1 [* X9 y2 q唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~3 s6 f+ N$ S3 I  {  L; {& N$ ~
不過化定去都得~
; [2 @1 d) K) w1 m  {: _% x2 g
CEO 外可到NEWAY CITY 大房 都有廁所

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0