標題: 想做學生妹 [打印本頁]

作者: kennypong    時間: 2011-10-11 10:27     標題: 想做學生妹

我好鍾意女生校服,請問有無男CD呀,留短訊交換MSN CHAT9 L2 Z6 T" H8 Y) Y
% n9 o9 {, e/ r
作者: Terry220022    時間: 2011-10-11 12:08

小妹最鍾意聖嘉勒同跑馬地聖保碌
作者: pcken    時間: 2011-10-11 13:46

我喜歡新發多d
作者: BSoD    時間: 2011-10-11 14:04

保良局顏保齡2 q# M* [6 ?# k/ l! G2 C
我之前讀個間 買埋女仔校服
作者: kennypong    時間: 2011-10-11 15:11

有無考慮會著出街
作者: sinson    時間: 2011-10-11 15:36

引用:
原帖由 BSoD 於 2011-10-11 14:04 發表   
4 ~1 }4 O1 }# [保良局顏保齡/ O- ^  s4 B9 \# o7 w0 r
我之前讀個間 買埋女仔校服
) r# q: K/ v( i  z
我覺得高中比初中靚~
; [" T/ B: T, }) }, c, x# O7 A& l- v( {
初中望落去太花=.=又唔親細路女個感覺
作者: Rachel    時間: 2011-10-11 19:18

引用:
原帖由 kennypong 於 2011-10-11 10:27 發表   
7 G" b) s7 r' }" _( \我好鍾意女生校服,請問點先可以將自己打扮得似學生妹,穿邊間校服款好睇。
0 E! H) r. K8 {# g# U' Q4 Q$ y你鐘意咩類型既校服先? XD8 j% }- Y  T( Q! _7 H/ @7 M1 K
$ ?- Y) S# y% `" a
P.S. 小R icon果套都係 =v=
. Z! G% x7 Y) n6 R
2 @# C5 l$ j& k* ^[ 本帖最後由 Rachel 於 2011-10-11 19:20 編輯 ]
作者: 1980718    時間: 2011-10-11 22:57     標題: 回復 5# kennypong 的帖子

小妹也想著校服出街, 不過冇勇氣
作者: Suki_siu    時間: 2011-10-12 02:50

引用:
原帖由 1980718 於 2011-10-11 10:57 PM 發表   $ C9 k8 i( S0 {* D. Y- Y$ C
小妹也想著校服出街, 不過冇勇氣
8 p- D2 Z! f* S$ F" W我都冇…………/ o  o( s2 q2 i& Q. T
好難嫁…
作者: uniformx    時間: 2011-10-12 09:48

著校服裙出街唔難,似學生妹就……3 ^( J! ?: a; b
點打扮……請自行爬文及測試) w9 Y" u% I! f1 x
到時候自拍上載問意見
作者: wasdqeqq    時間: 2011-10-12 23:25

我唔穿出去比人睇ga..家人都唔知0.0
作者: candymei    時間: 2011-10-13 10:55

要扮得似學生妹, 身形最重要, 太橫, 腰粗既話, 都好難扮得似. 身形細粒既話就容易d
作者: marylok    時間: 2011-10-17 19:10

要視乎你的身形高矮 , 太高太橫的就的很困難: I/ J  L; a/ c; d) x6 d5 E! @
(還是先貼圖王道)
作者: siutung    時間: 2011-10-17 20:44

係囉係囉...我都越來越橫了><
作者: kaka619    時間: 2011-10-17 21:06

我成180.....仲要好橫.....
作者: uniformx    時間: 2011-10-18 00:01

提防炸豬排
9 L6 n* s/ I' V! I總之BMI>25都唔該減(健康理由)
+ E: x+ n- g' ?光碟與黑膠碟亦是如此3 `" C  X# V$ J7 b" j" t" v

- W2 z9 I  P: ^! i9 T[ 本帖最後由 uniformx 於 2011-10-18 00:10 編輯 ]
作者: willkam    時間: 2011-10-25 15:21

我覺得寶血最靚
作者: skirt    時間: 2011-12-23 04:24

如果你身橫,就着上下兩件頭果d,例如新法
  a+ k$ X( T5 |. g! ~1 E9 [* c9 }
1 s; t% Z, ]* d" i) Q如果你身型瘦,可選擇白色連身裙(無反領果種),貪佢可以用腰帶束腰,個body shape 靚d
9 }4 u' U2 i& z5 R
# G' J9 c$ m2 D" b; t8 d: A本人喜歡現代書院果套
作者: regina1010    時間: 2011-12-23 07:23     標題: 回復 2# Terry220022 的帖子

搵次一齊穿聖嘉勒吖?不過我得冬季
作者: Winniecute    時間: 2020-6-1 15:38

我都無勇氣著出街,身型問題
作者: krystalok    時間: 2020-6-1 16:03

都係冬天先敢,夏天好驚穿煲

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0