標題: 終於買到我想要既野啦 [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-16 15:29     標題: 終於買到我想要既野啦

話說今日有私事要做
" \9 p* c5 W2 Z做完野係觀塘
8 \8 h. \2 h+ v  u& B2 m8 r. X我知道巧明街有一間賣芭蕾舞用品既鋪今日都開門6 T) c$ y( c* k% O
於是我上去睇下有冇野岩我心水; p+ y# m5 j+ y: _0 n
點知貢獻左二百大元
* f! k% ^1 }9 \8 ~# \4 p買左一件XL芭蕾舞衣! H1 w6 y% t2 |8 Z+ K3 p
一絛綁繩妙裙! O( L, J$ X. S3 d
一對27碼(即44碼)既布鞋' @4 V" N' s% n% m& b. N
一對佢地自家出既芭蕾舞襪褲6 P8 r9 Q7 ^6 J
& n4 y, X. Q  `" O
相遲少少POST上黎俾大家分享
作者: kkmonster    時間: 2011-10-16 18:42

congrat1 P  u( k8 |7 C9 d0 o8 e
waiting for ur photo
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-10-16 19:18

入到去個D店員有無為難你?
作者: spy    時間: 2011-10-16 19:33

記得著住黎影LA WOR~
作者: banana0525    時間: 2011-10-16 23:02

我都幫親過不過唔係上門市
作者: juni1991    時間: 2011-10-17 00:25

你個個過程係點嫁講黎聽下
作者: 000ivansin000    時間: 2011-10-17 01:59

waitting your photo ar.........
作者: Suki_siu    時間: 2011-10-17 10:55

我想要地址丫……9 H% b6 d$ ~" s9 V' Q
我都想買~=]
作者: kurt2228    時間: 2011-10-17 16:48

可否影D 相上來睇下呢?
作者: willy    時間: 2011-10-18 21:00

我都好想睇下相~
作者: Rachel    時間: 2011-10-22 23:20

小R都想買...地址係咪呢個:! ?5 J% X8 a+ T" q0 s0 J  k& A
觀塘巧明街119-121號年運工業大廈3樓C座1C室
作者: taki    時間: 2011-10-23 12:30

有冇網址
/ Z# P- B, `: y我都想看下圖片 睇下係點GE 樣
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:16

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-10-22 23:20 發表   
: s+ }0 X9 d5 Y3 r) L小R都想買...地址係咪呢個:
4 b( S6 z3 ?; K& ?4 V觀塘巧明街119-121號年運工業大廈3樓C座1C室
& S' V5 b% M; C1 W' v

3 }* k! W- A, q# b/ G# f
. R* c2 K7 p* K) [( g! X5 U過少少9 i. t6 [4 L) O* @2 G8 [' d8 I+ a9 c
巧明街99號巧明工業大廈7/F A10室
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:17

引用:
原帖由 taki 於 2011-10-23 12:30 發表   $ C" y8 C% G* T" Y* s) K
有冇網址
4 a: ?( J' V7 @2 j" b" @9 X; S我都想看下圖片 睇下係點GE 樣
8 F  p  g3 o) v" I# \9 ~! {

2 P) |! U" v( M1 t2 |3 m其實佢都有個YAHOO拍賣戶口
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:20

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2011-10-16 19:18 發表   
  k, ]6 s4 i' \- F% d* K: o入到去個D店員有無為難你?
/ a2 G/ H/ I3 b# J( L) y6 O
( Z0 ]5 w6 Z: y: l6 u, U4 U' e( c
7 I6 O. A2 N: T

6 q; X) `4 t2 M+ a3 D同佢講我買黎送俾人+ A; n6 P* G) D% V0 r9 ?1 k
向佢敘述佢幾大個(其實逋緊自己碼)6 [. u4 u& U& m1 n" v4 \
佢服務好好' B" U# p- I1 W) t# D  K) ?: G
介紹好多野俾我知
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:25

引用:
原帖由 willy 於 2011-10-18 21:00 發表   4 k' X1 f) a! K" m% d* d
我都好想睇下相~
3 L2 K0 J7 i6 J; u& k7 w- J+ f9 p8 @5 y0 n% s
* W) H2 W% N8 v. ?8 f) U$ |# ^
相真係遲少少POST上黎" s* x- j' O7 k8 ]
因為我呢幾個月真係忙到死
8 g" z0 x6 X" @/ e1 X% i  B! o% f2 H早排因為某D事要搵番D好重要野出黎但又唔記得放左係邊
7 ]3 Z! i& E+ {6 y2 j" W/ E於是將我房差不多所有野包括絲襪,女裝....掉晒上我張牀度
, x9 ~2 N/ _0 y到而家我都仲未有時間執番好佢, }0 B1 k& s' G3 U
攪到我晚晚瞓梳化瞓左幾個星期....
9 Z- z) S% c- S% M想係間房CD下/著女裝瞓覺都唔得
作者: 股神    時間: 2011-10-24 00:47

間野叫咩名?你上去買個陣d人有無用奇怪既目光注視你
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:58

因為星期日
6 Q! ^# Q6 f4 N* M5 R3 B再加上個度係工廠區
& H' v; B* v' w4 r1 _. s4 e3 a所以冇乜人) i) d* [/ f& p, z+ A% [$ [' |0 n
上到去得一個人睇鋪3 H- x1 a8 ^1 p" i

. X: a5 g' O$ d- p其實買野者/ |% i' k: f% b% Q2 d8 ~; p
再加上係有男人跳芭蕾舞
3 ~4 ~% }3 I; I/ S冇咩特別. i% n( N3 t5 f! `+ c
只係個度差唔多係賣女裝芭蕾舞用品
作者: haiketuoer    時間: 2011-11-8 22:12

期待POST相
作者: willy    時間: 2011-11-12 19:25

今日我都去左買, 入面真係好多跳舞衫, 不過有多數都係小朋友的......
* X8 X5 e, {3 r8 a/ r/ p( \我自己買左件芭蕾舞衫同芭蕾舞襪褲 ;本來係上星期去的, 但係上星期去到
+ |3 {' C- `9 x, c) Z門口貼左張紙話星期五至日休息, 所以今日再去買過
作者: skirt    時間: 2011-11-14 23:30

wear it and photo, then pose it share la~~~~~~~~
作者: prince189414    時間: 2011-11-24 15:16

photophoto<<postpost>>
作者: Celina    時間: 2012-3-13 09:21

能夠買到心頭好,值得恭喜。
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-4 13:37

炒冷飯先  J. Y/ j- \# ]
店主記性好好0 }# j) h5 W$ K1 |5 p
第一次買完之後差不多一年後再上去買襪褲- `& p% S8 t! m( w
佢仲記得我上次買過乜野8 h+ z3 _9 i' G: |2 l
之後幾次都係買襪褲
3 b% O7 n; K" f+ c+ N已經買到熟晒0 g& t5 V  t7 C) a9 a7 [
對上一次買已經係4 月尾# K% ~. [% V$ ?/ z
我買左小童粉紅色襪褲(平個隻款)試4 p4 k, k& P( g( I' N  d
因為小童款顏色同成人唔同
6 Y! |) z' V4 z% [: R) Q( |% N: ^試過著得落
# n5 ^3 A; X  ?" c9 u地址小小變左9 d; c  Z" e! t: G! S6 u  g. r
同一間大廈同一層,不過唔同單位; e) G  y$ c( s8 a, S
單位號數唔記得啦
( `0 x. U( l9 p( b6 Y; S唔難搵  Q, B4 o! v" B
不過好似星期日唔開
作者: comndtfwe    時間: 2016-10-30 21:41     標題: 陳婷舞蹈用品(觀塘店)

觀塘巧明街99號巧明工廠大廈10樓F1

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0