標題: 其實可唔可以有不顯示部分主題 [打印本頁]

作者: Rachel    時間: 2011-10-23 00:20     標題: 其實可唔可以有不顯示部分主題

好似高登咁可以block user4 M2 Z% j% P4 S$ W
因為唔想見到果d無聊post XD
作者: iamonheel    時間: 2011-10-23 00:34

我都諗過 discuz唔知有無得整, 最好自己啲post唔比一啲麻煩友回.
作者: mercury1    時間: 2011-10-23 02:07

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-10-23 00:34 發表   
* p9 c. n$ a% n3 d我都諗過 discuz唔知有無得整, 最好自己啲post唔比一啲麻煩友回.
- [  X; V2 E2 D# ~
& j& N3 B5 ^" q9 T: F9 r' Y3 ~; T( ~
唔比一啲麻煩友回,咁咪又變成一個少圈子囉
2 V$ F6 D; S- G' b' P( B
/ G5 g9 y" I/ K- F* |不如俾D權力嗰樓主去刪除D無謂嘅回復仲好啦
作者: cdtv    時間: 2011-10-24 12:40

高登的block user是怎樣?! K. x9 j5 J& Q. N( ?2 q
& u% I/ D" D- V% H, e( a+ t
樓主可以刪除回復應該不行, 樓主也不一定是好會員, 胡亂刪帖, 針對會員, 也違反了開放式論壇的原則
作者: Rachel    時間: 2011-10-24 13:45

引用:
原帖由 cdtv 於 2011-10-24 12:40 發表   
  {5 i$ f* f4 _  O高登的block user是怎樣?# v% c& a4 r. k" d

! h5 A/ y9 g/ i0 ]1 V/ N樓主可以刪除回復應該不行, 樓主也不一定是好會員, 胡亂刪帖, 針對會員, 也違反了開放式論壇的原則
* j: n& r- o' L4 h* R  p5 z高登block user = 我不會看到該會員的任何發言$ {2 v0 [0 [8 d: M6 S1 Y  F
. e4 G! J  a1 d! u1 j, A) k

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0