標題: 頭先cd果陣..... [打印本頁]

作者: abc123456789    時間: 2011-11-6 20:46     標題: 頭先cd果陣.....

頭先cd果陣差d比人發現ar# F9 k- r% a% O, B7 ~2 U. w
我見屋企冇人緊係cd下,我預番d時間佢地就番我換番你3,點知佢地突然間番尼,
! f  x) h5 o7 F" _% \$ K哇,嚇到我將d衫除哂放入去個櫃到,佢地問我,你做咩除哂3 ==?9 y- _, a" w% U3 u, ]
我話我做運動好熱
9 I4 a' p$ C2 z佢地都好似唔多信咁4 C. j. H/ `" {# b
不過之後佢地又冇問,咁咁多位覺得我應唔應該cd落去好- R/ c9 V: _3 S# b1 G1 G, s
我而家仲係好驚佢地知@@
作者: 十字架    時間: 2011-11-6 20:58

好驚險~
% S1 K+ M4 v- Z% N* z8 u# Q6 x. g通常會鎖屋企大門....2 c; \3 P+ C2 U# C
或者睇住閉路電視
作者: 慧慧    時間: 2011-11-6 22:17

真係驚險唷,小妹以前都試過比家人撞破丫...
作者: peterchan01    時間: 2011-11-6 23:08

通常我都會開住閉路電視睇住& z1 Y$ s/ v, O  H$ s7 }. k3 X
以後要小心D呀
作者: abc123456789    時間: 2011-11-6 23:33

係呀
7 Q: @4 w, w. V9 s' d4 I$ k真係要睇住個閉路電視先得
: b' G- a( t* l諗番起都驚
作者: 怯~~    時間: 2011-11-6 23:55

呢樣好少會唔記得
+ D" d* k  Z$ Z反而我宜家cd 係直頭出街行
% g* N; [2 z) V" u暫時都冇事發生
) e8 G4 s& r* L* F; C: W. i但有好多女仔/人望我 " d, h6 ^8 ~' ^, \
唔係我樣靚% Y  d/ J5 b8 }6 a( \
係我裝到好身材 (我鍾意呢d 嗎)
作者: wendy2006    時間: 2011-11-7 00:07

好彩你冇化妝... 化埋的話 ~~ 落妝都落唔切! haha
作者: rac    時間: 2011-11-7 06:33

我想,你家人估你在打手槍呢
作者: et0510    時間: 2011-11-7 10:56

我到試過-_-8 g4 X1 {" _  Y
真係好監介-3-
作者: shanaslala    時間: 2011-11-7 23:45

話打算去沖涼, 之後真係去沖涼咪得-.-
作者: tingtingchow31    時間: 2011-11-8 00:34

you must so scared....i tried one time.....so so so scared ....!!
作者: alex8826245    時間: 2011-11-8 00:46

好彩沒試過..但系E D情況1定好驚
作者: abc2010    時間: 2011-11-8 00:59

引用:
原帖由 rac 於 2011-11-7 06:33 發表   8 Z. k/ M; v- B
我想,你家人估你在打手槍呢
6 ]6 e* T# G6 K. p& b

/ n! I# f: _# t6 ~
4 t/ A4 X+ I) s9 @' V認同,,,,,,,,,
作者: alexander    時間: 2011-11-8 23:01

其實對於閉路電視只係俾我自己安心D, 如果我見到屋企人係閉路電視出現, 基本上已經為時已晚, 不過我有一套計緊急解除CD計劃黎應付 " u. X, i0 e7 ~' \8 h: S
8 w; p3 y: r+ n# F+ M! D1 f) Q! s
我會以最快速度解除CD, 盡量著番普通衫, BRA同底底除唔切都算, 起碼有得遮- x& G3 N  @! ?- l; \) R% i+ t; S
跟住就將頭先著既CD衫, 褲, 鞋, 襪, 假髮, 用被蓋住, 之後等情況穩定再慢慢執
  M  f% q5 s3 ^$ h/ ~' |5 q+ }如果仲有少少時間, 就DOUBLE-CHECK有無破綻同埋熄閉路電視
+ `0 c. C" B: S* v1 |( Y/ T% A/ m+ P$ g" B4 Y/ S
所以我CD既時候唔會將D野周圍擺
作者: wmyandlcy    時間: 2011-11-8 23:08     標題: 回復 6# 怯~~ 的帖子

咁正....係唔係好似先
作者: 露姬    時間: 2011-11-9 01:43

直接拎衫入次所~仲完涼出來收起d衫咪得~
作者: uniformx    時間: 2011-11-9 07:13

反鎖預防: N$ b6 p2 ?4 J+ p
一件過/減少件數以便快速還原
作者: skirt    時間: 2011-11-12 23:42

鎖實大門,話自己係大門後執緊重要野,驚開門時撞親
* t, z+ j' z: D* H+ x) Vor/ w  k8 }$ B% G& _5 _  v
自接走入厠所,話大便中(已預先放好自己d3)
作者: whisper    時間: 2011-11-13 09:56

下次小心d, 唔係次次咁好彩.
作者: ayumi    時間: 2011-11-13 16:16

我試過一之岩岩戴緊bra,媽咪就沖入黎
1 n; Y, x6 `# ?+ U4 z6 m( G好彩當然夜晚,我房熄左燈,佢應該唔係太見到
作者: wwy1989    時間: 2011-11-14 05:07

我都試過,只是混亂少少都有可能穿,所以依家我只是在街cd
作者: dickdickdoug    時間: 2011-11-24 13:08

或者可以約埋啲CD姊妹一齊去租時租幾個鐘慢幔玩
作者: abc123456789    時間: 2011-11-28 00:11

多謝各位意見
作者: anthonyhk    時間: 2011-11-28 00:22

光明正大係家CD 都冇問題=_= 都慣了: T8 j) d/ m# {5 t1 T+ `& j7 i$ a0 t- b
只係會比說幾句=_=""""
作者: batigoal929    時間: 2011-11-28 01:11

關埋房門慢慢玩``~
作者: spartaa    時間: 2011-12-3 12:38

我同我老婆一齊住添呀 !!  我仲驚~~ 成日驚執漏野比佢發現....
9 S1 K. X, J( s9 n次次玩完都提心吊膽 >< 不過暫時都仲未被佢發現~~
  M) q% D7 {1 V7 J7 l! R/ i# a1 b. u7 ~3 |) O
以前同屋企人住就玩得放D, 夜晚佢地訓晒交先玩, 係屋企CD 走黎走去都得~~
' J+ w( H# U, Q( k$ G7 J好懷念同屋企人住個陣
作者: mememe    時間: 2012-8-31 18:19

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-11-8 00:59 發表   9 g$ D: k' S+ y+ y

& ?/ T- F2 y7 G. n1 t) k$ n* k. o+ P) B4 ~2 \( R

7 d* @/ U8 @4 p$ F2 N! W認同,,,,,,,,,
8 F" c2 O: k& H- A$ D! R4 X
1 j5 o. X* G9 p+ R4 S認同 x 2
作者: nuwkov    時間: 2012-9-2 00:48

引用:
原帖由 spartaa 於 2011-12-3 12:38 發表   
' A5 e) R) e0 S# e1 |: r) n我同我老婆一齊住添呀 !!  我仲驚~~ 成日驚執漏野比佢發現....
7 Y- o- U) J* V7 a次次玩完都提心吊膽 >< 不過暫時都仲未被佢發現~~/ |; K8 b  E! p2 C! d- u' t
; i+ c& e3 o. r! r$ i/ L+ D
以前同屋企人住就玩得放D, 夜晚佢地訓晒交先玩, 係屋企CD 走黎走去都得~~ 1 V$ N$ ?" m3 k) k! z( H
好懷 ...
) h2 D7 `; `4 e% S8 t  w5 g0 k
& O$ J0 _' }) B& h" Q9 a
spartaa仲想玩,怕都要揾机会公开好点吧,等俾老婆捉到,到时怕难扯得直啊……
( S5 R+ a9 t, O! f我在屋企就未试过,都唔想挑战班老人家嘅承受力。近来已经少全身CD了,都系着下底3就算。
作者: temp1985    時間: 2012-9-2 00:58

我細個著媽媽D絲襪已經比好多人知道晒XD 媽媽仲得閒拎出泥講…
作者: lovecd888    時間: 2012-9-10 11:22

作者: tszbb    時間: 2012-9-16 10:20

cd好難戎得甩~~~~
作者: lwhong3838    時間: 2012-9-30 20:52

我都試過差D俾屋企人見到,有晚我喺自己間房CD跟住訓咗覺,點知第二朝屋企人開房門叫我起身,好彩我冚住被,唔係揚晒,避無可避!~!~!~所以小心小心!~!~!~
作者: kwong0444    時間: 2012-10-4 02:26

其實我都唔止一次險些撞破……真的好驚!有次半夜……只有bra同底底,好彩太黑,日間的話,衰硬!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0