標題: 絲襪去到幾多D先見唔到對腳既肉色? [打印本頁]

作者: ww925ww    時間: 2011-11-10 02:17     標題: 絲襪去到幾多D先見唔到對腳既肉色?

我覺得見唔到對腳既色既絲襪好性感 又舒服
- E4 Q% v& J5 p4 W3 n. Y0 w我想問呢 絲襪去到幾多D先見唔到對腳既肉色嫁?
9 d+ j, S; e0 \! V& V有冇人幫到我?
作者: wongkt    時間: 2011-11-10 02:32

睇你高矮肥瘦, 仲要睇下絲襪既brand之類
- J) ^# \/ X6 b1 P8 A如果係瘦的話, 馬莎40D開始就可以唔透肉, 普遍80D就基本上等同唔透肉- s0 N9 n* s1 @' f& d: w! R
前提係佢講果個D係準確....
作者: wolford    時間: 2011-11-10 04:25

以我既經驗, 起馬要百多二百D既絲襪, 先可以完全地不見肉, 不過你睇自己同睇人地隻腳係兩回事黎, 睇人地對腳的話, 可能80D 已經唔見肉
作者: applebaby    時間: 2011-11-10 16:02

40D算是分界。100D以上,除非較肥,否則都不透了。3 f$ s( O0 ]) M. D/ a
! T+ f* D: ]6 Z4 e
我現在穿了10D,HEE HEE。
作者: kotaro2872    時間: 2011-11-10 17:28

我著50D就覺得岩岩好.....即係厚之中又透d肉都幾靚啦......
作者: skoo_hk    時間: 2012-4-23 18:26

40D 比較好厚之中又透d肉都幾靚啦
作者: skoo_hk    時間: 2012-7-20 09:48

我常穿30D打底後外穿10D閃光金膚, 上身穿連身内衣便可不穿内褲, 上厕所會方便一點

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0