標題: 今日入貨(已加了相片) [打印本頁]

作者: kotaro2872    時間: 2011-11-10 16:00     標題: 今日入貨(已加了相片)

話說趁而家天氣轉涼.....又係入貨的時候....! ?; K. i9 z& D- e
咁頭先就行左去西環既街檔度見到有好多彩絲賣....; o% R1 Q0 C1 p# }' U/ @. ^
於是我行埋去扮晒幫女朋友買咁......) s: |, N2 H% y% [
就問個阿姐呢d係咪包腳既果種絲襪.....
5 D- }- u5 F; S# z同扮晒野問佢係咪厚身架......之後佢都一一回答我......
, E$ B1 J% P  h最後當然好開心買到三對心頭好顏色的絲襪啦......7 D( m, i+ _6 ^' O: h" I, s( |
而顏色分別係我的第一心頭好深藍色....跟住買多一對紫色同深紫色....
) ]1 E4 J- b( I2 D# n* V而最後埋單都只係$60蚊.....
* V4 H" w! P$ S( X: x* ^6 q/ z; _0 E- [* ~+ K# l. D  ^) r
作者: thomas813    時間: 2011-11-10 20:36

近邊??????
作者: kotaro2872    時間: 2011-11-10 20:52

引用:
原帖由 thomas813 於 2011-11-10 20:36 發表   
% `0 E+ x5 E; _3 E0 o近邊??????
) j$ c% ~5 e5 j+ I7 o7 h2 n3 |+ d2 l! v- w& C( E% u* R
係卑路乍街近百佳果邊泥.....係一間冇裝修過類似特賣場既舖頭泥.....
. l( M1 n( c* Z2 ^, m% R' }6 ^而你一望埋去門口會即刻見到好多彩絲擺晒出泥架啦.....
作者: nuwkov    時間: 2011-11-11 00:53

我都入货了……同个女性朋友讲起压力袜,之后叫佢俾佢买袜个网址我,一睇,特价,忍唔住手~~! g8 }, Q7 r1 ]" B6 y
买了快500人仔……
作者: kotaro2872    時間: 2011-11-11 09:44

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-11-11 00:53 發表   
3 t1 C9 ^3 {# k0 [7 Q* D我都入货了……同个女性朋友讲起压力袜,之后叫佢俾佢买袜个网址我,一睇,特价,忍唔住手~~
- K) j2 P$ j, s0 c& `7 \买了快500人仔……
. s+ Z. G+ \- {9 [! h( a
' |1 p+ l2 _8 ?7 _8 H8 {( c
你買得仲得過我wo..........& L9 a, e' z2 v9 ^+ e8 H, j
我淨買三幾對已經好夠玩架啦........
作者: 大浣熊    時間: 2011-11-12 14:12

您地咁大膽GE..夠膽自己去買.....@@"
作者: kotaro2872    時間: 2011-11-12 17:58

引用:
原帖由 大浣熊 於 2011-11-12 14:12 發表   0 w' v; \/ B9 w0 L' s" Q' h* }6 S0 ~- j
您地咁大膽GE..夠膽自己去買.....@@"
$ j* w- V0 V: \8 Q* |! K
- }; ]- F* g. d1 k: f/ g9 y! J其實冇野過wo....你總之當自己的角色係幫女朋友買就基本上唔大問題.....- ~8 o$ L. T# t7 C* n; j
同埋你買果時最緊要係淡定d啦....你愈係驚人地反而會覺得你有野囉....
* N( ~% r3 |" s' t就算店員真係個樣好似唔多信你既你都可以唔洗理佢....# J/ \% q& @9 [- Y8 R# B8 z4 H0 O
因為你既然當自己係幫女朋友買跟本唔洗理人地點諗你.....
, Z/ ^( @  P5 G" T所以你想買既咪放膽買囉.....
作者: 天蒼澪    時間: 2011-12-16 02:05

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2011-11-12 17:58 發表   , R2 u4 H( j8 C' l" k# \3 j
. ?' ^( [, d, _7 L# m. {

# g) Q' T+ E/ B; t6 K其實冇野過wo....你總之當自己的角色係幫女朋友買就基本上唔大問題.....1 F# E) t" j% n) J7 a) n7 G
同埋你買果時最緊要係淡定d啦....你愈係驚人地反而會覺得你有野囉...." v+ h9 M! ?* ~  h. U# J
就算店員真係個樣好似唔多信你既你都可以唔洗理佢....
, f5 D9 T( ~0 o2 G; K因為你既 ...
# V& g4 g7 b: X2 V. P/ \  y

3 K) M& e4 c2 L, s係呀係呀,我都係當買俾女朋友咁去買架~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0