標題: Prada boots...買左都冇得玩 [打印本頁]

作者: 十指套衣裳    時間: 2011-11-14 21:15     標題: Prada boots...買左都冇得玩

今日行過女人街內街, 見到有間古著舖放左對prada boots 係地下,
$ R+ P6 T# b0 T: W9 u% C* n望住佢一陣, 雖然係37 size, 我一定著唔落, 但係一摸上手嗰種柔軟, 6 l6 {8 x9 c1 O3 j6 \) S( Y
簡單大方嘅外型, 尖尖嘅鞋頭同甜甜地嘅皮革味令我冇法抵抗, 咁就380蚊喇...
$ Z2 c9 q% @5 `& c  e8 V5 t
1 Z7 i/ T, Z6 g" ?  Q. y睇下d 質地手工又唔似係假嘢..
6 X8 W2 n' ^8 B3 r! ~. f5 b* s雖然著唔落, 但我實有辦法玩佢...
作者: thomas813    時間: 2011-11-14 23:39

你穿咩size???
作者: 十指套衣裳    時間: 2011-11-14 23:43

引用:
原帖由 thomas813 於 2011-11-14 23:39 發表   
7 R) N3 w3 b3 Y) u4 x4 b. M5 n3 S你穿咩size???
( w5 F% o/ I! u% U" `. L
! ?4 s$ h6 Q) _( C) g) i40, 41
作者: w-wing    時間: 2011-11-15 02:55

啲皮望落質感唔錯,如果着得落,估計真係會好舒服
作者: wadeechan    時間: 2011-11-15 20:14

what a lost if cannot fit.
作者: willy    時間: 2011-11-15 20:24

睇上去就知道係正野, 不過自己一定唔岩著....
作者: kck    時間: 2011-11-20 18:42

睇上去就知道係正野, 不過自己一定唔岩著....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0