標題: 試一次!! [打印本頁]

作者: peterngan    時間: 2011-12-17 18:41     標題: 試一次!!

出街著左絲絲,加長褲XD 又舒服 又保暖:$
作者: tingtingchow31    時間: 2011-12-18 00:04

you did a good job.....take it easy .....sister....it is a good experience...!!
作者: 陳美美    時間: 2011-12-18 14:18

現在天氣寒冷 我看到很多女生都穿 短褲+厚黑襪褲
作者: lock7916    時間: 2011-12-19 16:34

弱弱的問一下~~
" S( j4 b3 E8 h! x厚襪褲和LEGGING 哪一種保暖些
作者: 1677    時間: 2011-12-24 02:04

引用:
原帖由 lock7916 於 2011-12-19 16:34 發表   
/ O2 K8 }  }3 z3 a2 _% r弱弱的問一下~~
  @+ W* d1 E" G. d5 z厚襪褲和LEGGING 哪一種保暖些
+ G' s) }# N. T+ c# O$ H% V4 J' N
差唔多,不過一般黎講,legging由好薄到好厚都有,
9 \# r5 r! ~  s! s& o有D入面仲有毛,會好暖!
% H* ^, p/ A- ~9 V) K6 ~; H" L7 Q; D! H$ l  ~8 s8 l7 ^
絲襪就比較少極厚o既!
; }/ v/ M/ _+ \即係暖o既legging比暖o既絲襪常見
作者: leoleo    時間: 2011-12-24 02:59

長褲+9分就試過~
9 G; V, C# U2 d+ H6 r" @( G5 ~" U絲襪就會好滑~驚甩鞋
作者: willy    時間: 2011-12-24 09:13

我自己都試過唔少次禁出街, 真係暖好多. 以前係外國個陣$ t; d4 v( t5 L9 @' r' y
日日禁著出街, 返到來真係舒服到唔想除; 所以好多時真係除" d) K: [/ n( K5 F
左沖涼, 其他時間都著.
作者: nuwkov    時間: 2012-1-6 22:13

LEGGING 都系个唔错嘅选择,只系我唔多着LEGGING,因质量好嘅难揾。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0