標題: 有沒有人穿厚黑絲加短褲行街? [打印本頁]

作者: milkcow    時間: 2011-12-23 19:21     標題: 有沒有人穿厚黑絲加短褲行街?

很想,非常想,但不敢。怎樣穿才自然呢?
作者: AlexChan1119    時間: 2011-12-23 22:01

我前晚先試過... 咪好以短褲配黑色Legging咁囉... 依家都好普遍啫!
作者: 1677    時間: 2011-12-24 02:07

我自己就未試過......
( q" y( A* Q" G長褲加絲襪就經常著!% X3 A3 p: c! e# ?* e: c
/ f9 L+ ~. A. r( B+ j
不過而家短褲加legging已經好普遍,
+ S1 u# g( ]+ D: {8 N遠睇legging同絲襪咪差唔多!
作者: leoleo    時間: 2011-12-24 02:54

都仲係未夠膽試......haha
作者: Terry220022    時間: 2011-12-24 10:33

其實著出嚟同著legging加短褲差唔多, 所以著出嚟都唔使擔心
作者: OK7-11    時間: 2011-12-24 12:38

想見!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2011-12-24 12:44

厚黑絲就未試過,中腳褲加薄黑絲就試得多 ~
作者: milkcow    時間: 2011-12-25 11:04     標題: 回復 2# AlexChan1119 的帖子

有沒有相片參考下?想知你顏色怎樣襯
作者: help    時間: 2011-12-25 19:09

引用:
原帖由 AlexChan1119 於 2011-12-23 22:01 發表   0 s: m* ~% T. s$ Z+ y6 v; i. j
我前晚先試過... 咪好以短褲配黑色Legging咁囉... 依家都好普遍啫!
3 g, O( O  d1 B4 V真係幾普遍,覺得D人著得幾好睇
作者: skoo_hk    時間: 2012-1-3 21:05

I did wear short and black support tight with high heel walking outside at night. So exciting.
作者: ustust6    時間: 2012-2-6 13:56

厚黑丝陪短裤没有试过啦 不过搭配短裙倒是尝试了呢
作者: 陳真    時間: 2012-2-6 18:04

穿黑絲配一條穿哂窿既牛仔褲就有.....3 [$ {& l  Z8 s* r6 G9 k
! c" \7 ?  m' z, ]: Z
而且我只穿薄絲...
作者: komica    時間: 2012-2-6 21:52

穿中性一點的打扮就好, 讓路人第一眼覺得你是玩時裝的, 就不會用平時的標準看你; L2 V, q! k! o! l6 W; {9 L
不過上廁所時可能會嚇到人XD
作者: hugo75342    時間: 2012-2-8 22:50

我敢再加穿不過不敢穿出去6 L0 H, S& m+ O0 ~; h) t% D: n
還沒有學好臉裝呀- -
作者: 戰龜    時間: 2012-2-10 13:54

很想穿    試試看
作者: kdkid    時間: 2012-2-11 09:06

引用:
原帖由 陳真 於 2012-2-6 18:04 發表   
% A( [8 ~4 u  @2 @7 g( {穿黑絲配一條穿哂窿既牛仔褲就有.....
: T: ]# O. l& N  C7 N
% j+ z; Z: t& _9 e0 h: W. U而且我只穿薄絲...
+ Y3 ~6 I9 n: r: u9 @我間中都係咁
作者: 123456789321    時間: 2012-2-26 17:06

十分good!!
作者: nuwkov    時間: 2012-2-28 02:18

着过出街,中裤搭厚黑,唔透果只。  {9 Z9 _% l6 y& Z4 r( Y( T
只系去超市买了几件杂物。) @* n+ ]; H3 b9 u/ X
自己放开咗就无所谓,着得轻松D,OK嘅。
作者: cvah3m    時間: 2012-2-28 19:08

厚黑絲加短褲好舒服ga~
作者: 心絲絲    時間: 2012-3-10 19:49

好想,但男裝短褲始終太長呀~
作者: stellaleung    時間: 2012-3-17 00:34

我都好想著黑絲(最好係薄絲)加短褲出街,但唔夠膽.( V  n5 Q* M1 U4 @5 F3 S# f3 e
最多都係將對絲襪著在長褲入面.
作者: pantyhosemancc    時間: 2019-12-4 16:56

來到冬天,又是穿厚黑絲的時候;
; Q+ n* d8 o. P+ M不過完全著短褲加厚黑絲,就仲未夠膽!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0