標題: 懊惱的問題 [打印本頁]

作者: cd_lover    時間: 2011-12-25 02:22     標題: 懊惱的問題

本人經常穿著厚黑絲,但係唔知點解穿一,兩次後,胯下位就會出毛頭,請問咁多位有咩野方法可以解決呢?????' D( v/ S# J6 F0 ?8 Y
謝謝
作者: bbalice    時間: 2011-12-25 02:36

冇辦法,唔上絲襪,一般衣物摩擦得多都會起毛粒,尤其係干燥天氣.一係少著,一係買個去毛粒機剃走佢.不過都係治標唔治本
作者: wolford    時間: 2011-12-25 02:51

舊既唔去,新既唔黎, 絲襪係消耗品, 就算唔起毛頭都始終會爛, 胯下位又睇唔到, 睇開D啦
作者: 1677    時間: 2011-12-25 03:21

希望你唔好介意我咁講:
9 w3 O# s+ k9 w5 R) f5 C大脾位起毛粒,通常都係摩擦多,+ Y  G6 e; u% g& I. R! h3 {% s% {* D
解決方法係減肥!
9 \, G0 V& Z4 Y' ?  i/ }* m4 C7 D' M3 O# y+ Z
source:經驗!
作者: sharonlin    時間: 2011-12-25 08:13

點減好?????????????
作者: Yoshihk    時間: 2011-12-25 10:09

引用:
原帖由 1677 於 2011-12-25 03:21 發表   7 D5 W$ B* Y- ^" c/ W
希望你唔好介意我咁講:9 c! s+ g/ f5 V1 s8 \% {
大脾位起毛粒,通常都係摩擦多,$ j0 p4 g6 V) o8 ~
解決方法係減肥!5 N1 F5 B3 f- @8 i

* }& ?& C0 V8 asource:經驗!
+ X5 a! z  Y5 V( a  c4 ^* ^! z8 f$ I/ c. E, K
同意.....我都曾有此問題....
作者: tingtingchow31    時間: 2011-12-25 11:07

no solution ......buy the new one la...sisters...!!
作者: leoleo    時間: 2011-12-26 03:19

我都有呢個問題.....不過係無得救既....
作者: 楊乃武    時間: 2011-12-27 20:50

買開襠款式可解決問題
作者: mandycheung520    時間: 2011-12-29 17:59

唯一的解決方法就是減肥

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0