標題: 接吻 [打印本頁]

作者: jogahome    時間: 2012-1-8 00:44     標題: 接吻

我不是CD, 卻曾與一名CD有親密接觸. 但我發現我每次錫佢既時候佢都好似好不情願, 想問下各位CD其實係咪唔鐘意人錫嘴? 當時係冇其他人在場.
作者: regina1010    時間: 2012-1-8 02:26

我都試過同一個kiss,不過大家是陶醉享受的感覺
作者: nuwkov    時間: 2012-1-8 03:02

真系睇人心态,我未试过,不过对方如果CD得好女仔,应该唔会好难接受。
! a% P# C* R* V4 \$ y. m如果只系着咗女装,自己成个麻甩佬,或者直程就系个佬,自认系直男,出于礼节都接受唔到同佢KISS。
作者: GEM    時間: 2012-1-8 03:11

我就算女裝,都唔會想同男仔KISS
作者: jogahome    時間: 2012-1-8 13:36

明白, 可能我唔了解CD既心態, 佢CD得好女仔, 所以我當時真係好想同佢KISS. 而且我都有同佢做, 所以唔明點解佢唔想KISS, 可能每人都唔同, 當然我不是靚仔啦.
作者: GEM    時間: 2012-1-8 15:19     標題: 回復 5# jogahome 的帖子

而且我都有同佢做
- U! H1 j7 {5 A& k+ W6 _* d0 [9 |你做咩?8 v4 A7 ]! N; C6 l5 a" y+ ]
有冇相,想睇下佢幾似女仔
作者: 08miki08    時間: 2012-1-8 18:21

我都試過同男仔做過kiss過!因為果時我地拍緊拖,做呢D野果時大家都係自願嘅,所以未試過發生你所講嘅事!其實都好睇佢嘅心態,雖然你話佢好似女仔,不過如果佢無當自己係女仔而同你kiss,發生果D事都好正常姐!你要考慮人地感受先得嫁!
作者: 陳美美    時間: 2012-1-8 18:34

我在旺角 小妹看到很多女生同女生kiss 不出為奇 其實看自己的心態 怎樣想
作者: CECI    時間: 2012-1-8 19:18

每個人感覺唔同啊! 佢可能根本唔係鍾意你果種. 只係有需要就同你做囉! 唔比你Kiss都理解既...如果你覺得做既時候要有Kiss才完美的話, 即係話呢個SP唔適合你囉! That all... ^^
作者: qpzm1003    時間: 2012-1-8 20:31

互相尊重係最緊要架
作者: karen0129lai    時間: 2012-1-8 21:08

我細個果陣CD都試過同男仔kiss... 佢都唔知我係CD... 以為我係真女仔... 果陣我都當自己係女仔, 大家又拍緊拖... 佢錫我咪俾佢kiss囉...
作者: Sila_Ko    時間: 2012-1-8 22:24

引用:
原帖由 karen0129lai 於 8-1-2012 21:08 發表   6 `* W( L6 l9 f* k4 V
我細個果陣CD都試過同男仔kiss... 佢都唔知我係CD... 以為我係真女仔... 果陣我都當自己係女仔, 大家又拍緊拖... 佢錫我咪俾佢kiss囉...
) H: X  B/ Z6 C8 |7 K6 b, d5 M咁勁?!如果我都cd到咁勁就好鳥- `- {8 U/ }7 Y  s: V0 [9 s
不過我自己雖然有女生嘅自覺,但都幾抗拒同男生接觸,抱下都覺唔舒服
作者: GEM    時間: 2012-1-8 23:46     標題: 回復 11# karen0129lai 的帖子

一諗到2個男係道KISS   d5 F0 _1 g- C; {
你地果時幾歲
作者: jogahome    時間: 2012-1-8 23:49

多謝大家既回覆, 其實我同佢當中冇涉及金錢關係, 而佢又肯同我進一步發展, 所以先覺得有D奇怪. / h" J2 j4 V; X5 `4 ~% |
我想每個人都有不一樣的反應吧, 我想我總可慢慢的摸索出來.
作者: jogahome    時間: 2012-1-8 23:54     標題: 回復 6# GEM 的帖子

相不POST出來了, 而且我覺得不一定要百分百像個女子先會同佢做, 如果係咁倒不如找個真女人呢?!
作者: Misscarolchan    時間: 2012-1-9 22:20

我覺得兩個cdkiss都好有feel,有女同feel!
作者: karen0129lai    時間: 2012-1-14 02:25

引用:
原帖由 GEM 於 2012-1-8 23:46 發表   
: X; A8 z5 r: m0 S  t. U8 S% J一諗到2個男係道KISS 7 I$ ]  N, F3 F- v+ c
你地果時幾歲
3 x% S: G% N) R6 g) r+ f6 s- c* J/ q- r  G0 x* {- ?( H
去睇下啦~ <真事改編 我的CD初戀> http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=9925&highlight=
/ Q5 e: q* d, Z6 l# f# {5 c+ \% {8 `. f. V6 O0 f
果陣我13歲, 佢應該係15歲左右啦~ 其實佢真係幾nice又幾靚仔既一個男仔~ 其實佢個樣都有些少似女仔...
作者: AlexiaTang    時間: 2023-4-16 07:16     標題: 回復 15# jogahome 的帖子

甘你應該刀真系中意cd bor

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0