標題: 好開心,今晚會夜遊^_^ [打印本頁]

作者: 火靈兒    時間: 2012-1-14 20:23     標題: 好開心,今晚會夜遊^_^

一年冇cd出街喇,平時都係喺屋企樓下,今晚會全裝夜遊,仲要搭車又要轉車,諗起都開心6 E. L6 U# T, {1 N3 ~1 [

5 F% J' t! {' H; x, E; f夜遊後報告:首先換晒衫,衣著係連身班馬長袖短裙,唔知個碼係咪買細左,著左落身岩岩好遮到個patpat攪到我成日要拉返長條裙,好彩仲有件長外套遮到,黑絲配長boot,長卷髮,仲要帶埋把花花邊縮骨遮,落街時行後門,出到街同普通女仔冇分別,奕都冇理別人眼光,但唔知係咪條裙短,好多麻甩佬一望就由胸再直落到腳,果刻真係好有滿足感,之後我再偷偷擰轉面望下佢地有咩反應,原來仲望緊我背面,之後有行過商場,既然都冇咩人用奇異眼光望都過我,我又有d急跟手入埋女廁去小解,一入到去有一個阿姐同兩個女仔,我照平時咁照一照自己先之後入廁格冇人理我,去緊時聽到果兩個女仔傾計話頭先果個女仔幾高喎!之後仲有其他女仔入黎係我隔離廁格去緊,聽到佢地d小便聲,真係好興奮,出去都冇咩異樣,果仲感覺好似我實實在在係一個女仔,呢晚係我cd咁耐時間最長既一次,成五六個鐘,但都冇人認出又或者係認出唔出聲啦,睇到其實妳冇特別唔自然,或根本就當自己係女仔根本冇人會特別留意妳,最後就係原來比男人望係咁大滿足感,各姊妹真係唔好怕,cd出街啦!) k: _! w* O) V- T' w
P.s 我知入女廁係犯法,但我真係覺得,一次成功既cd係要入女廁試下其他女仔既反應先叫pass,我又冇偷影偷睇,同一個女仔去小解冇分別,都係照下鏡補補妝,都係坐係度小解啫
3 T5 p/ W  u0 `: b& ~/ L* p/ L( t. C+ k: B( f; c
作者: iamchinese    時間: 2012-1-14 22:59

因住被人咩
. m' b0 u2 l  P# p) U! h/ f" x4 ~# \, j我邪惡左 sor
作者: karen0129lai    時間: 2012-1-14 23:50

祝夜遊愉快~ + B9 j$ I+ d: d0 n% a, z
記得再開post分享經歷啊~
作者: manman666    時間: 2012-1-14 23:52

引用:
原帖由 火靈兒 於 2012-1-14 20:23 發表   # k% I. U$ J, S, E
一年冇cd出街喇,平時都係喺屋企樓下,今晚會全裝夜遊,仲要搭車又要轉車,諗起都開心
& k0 e; o% s- B  ^) D  J, K, a7 b- U

8 r" h- [8 q% T: A9 ~如果有相睇我會好開心.~!!
作者: wammaw    時間: 2012-1-15 00:27

今晚好大霧,o岩晒
作者: sunny    時間: 2012-1-15 01:10

祝一切順利,及期待報告
作者: wwy1989    時間: 2012-1-16 17:07

睇你這次有美好的回憶喎!
作者: ashleyashley    時間: 2012-1-16 17:48

替你開心~~~~
作者: james9096    時間: 2012-1-16 17:54

want to know ..........where you go sister
作者: trytryman    時間: 2012-3-29 23:51

其實CD出街遇上警察查你會點呀?
作者: winsonyu    時間: 2012-3-30 21:09

係外國試過CD出街
$ R; T- [" S8 G2 j( J: F但係香港
作者: archielui    時間: 2012-3-31 14:03

好開心!你cd應該好成功!不過下次晤好去女廁。
作者: pp123    時間: 2012-8-24 12:25

Have a good time !

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0