標題: 約埋一齊去sogo / 吉之島 買絲襪?? [打印本頁]

作者: zx1631    時間: 2008-12-24 18:19     標題: 約埋一齊去sogo / 吉之島 買絲襪??

我都好想係sogo個d慢慢揀...想搵多個人一齊去呀.
0 `$ x* c3 @2 o有冇人有興趣??
. |* r0 {' m7 ?pls pm me
作者: cdtv    時間: 2008-12-24 20:46

成堆男人o係個內衣部揀絲襪咪仲礙眼! |% E9 M3 \8 g4 z7 x
自己一個反而冇乜野 , 俾 d 膽量啦
1 I* q3 ], w% b: D# W! q初頭行埋去o個下你可能覺得好尷尬
; F7 z2 N. R& B- c但係揀揀下你就會發覺根本冇乜人會理你
2 u- o& X9 T# s如果有 sales 行埋黎你唔中意o既就話"我自己睇下得架喇"8 g/ Q5 Y( g/ S4 I
咁佢就自然會走開
作者: fwfaeb    時間: 2008-12-24 21:43

你冷係問個SALES而家D女仔中意邊款,佢就信哂你買比人架啦,如果多一個朋友去,你咪冷係討論自己女朋友"佢"著邊隻靚囉
作者: 1677    時間: 2008-12-25 00:43

如果係兩三個人一齊睇o既話,7 R9 t( g- L1 S8 q' p
當壯膽都可以!; E, ]: A! a: b# I

, T. e1 ^- N8 [) X. E3 d不過太多人就一定礙眼囉!
作者: philips2001    時間: 2008-12-25 02:53

引用:
原帖由 fwfaeb 於 2008-12-24 21:43 發表
, M: n1 B# H. h8 a+ ^, G你冷係問個SALES而家D女仔中意邊款,佢就信哂你買比人架啦,如果多一個朋友去,你咪冷係討論自己女朋友"佢"著邊隻靚囉
$ |4 _# N: p/ k3 O; a- W0 K. G我都系用同一招
作者: khman01    時間: 2008-12-25 09:09

有時都會去買 但成班男人去買 就未try過 一個去就有
作者: ringo2ph    時間: 2008-12-25 11:41

對....比D勇氣啦..一個人去重好啦....
作者: gila    時間: 2008-12-25 16:53

其實如果你似女仔, 我唔介意你穿女裝, 我以男生身份陪你去買.$ G! `& L4 S' }- d+ ]$ W3 Y* Y+ U
一方面可以滿足cd 既意慾, 一方面可以四周大膽shopping.
1 i4 s8 c, j9 u! t6 {+ }! o$ t/ F有興趣嗎?
作者: mmlee    時間: 2008-12-25 17:09

一兩個去係無問題o既, 放心吧
作者: kevin428    時間: 2008-12-26 00:16

香港沒有比較大的網路購物商城嗎?
$ r2 H2 u0 R+ M, B我一般都在大陸淘寶網買7 u( @3 Y6 i1 [% c" h$ f
有專供CD裝扮的任何物品
* y/ z( O9 {/ E# F0 |, C: {價格應該比香港便宜吧
. n2 v8 |& f: f- B  \. k  _並可以發貨至臺灣 香港 澳門等其他地區或國家喔!
作者: lovesexleg2    時間: 2008-12-31 01:06

hk no good online shopping for 絲襪
作者: 陳真    時間: 2009-1-5 16:53

一個人買冇問題, 當買俾女朋友, 而且sales 好樂意俾意見你.
作者: garfunkel    時間: 2009-1-5 18:41

買果陣時, 自然d大膽d同店員講 :"我想買野俾女友~"( W' ]6 C" v$ S1 t
咁肯定得
作者: grilboy    時間: 2009-4-20 15:03

我平時都係搵男人陪我去,有人比下錢都幾好
作者: 偽娘    時間: 2009-11-29 02:44

我第一次買次覺得男生買女生 有d ~~ 吾系咁好意思 嫁 ..7 Z0 v; }1 _* x1 s, F/ R

* N, u  K3 P  m+ W! S旦一次後 第二次  第三次 就買得好左 吾會覺得 吾好意思7 ^# _. z0 @1 v  P

, W; t4 c! ^+ R5 ^最後開始穿女生衣服 街街時 開始都怕會比人認出 = =" 介於 "化妝"真的吾多好 ~+ @4 y  |8 V+ Q  G4 e5 L8 ~9 y/ V& m

+ s2 G6 N, L& H' ?經常比同班女同學發現 ~~" e ??? 你又扮女生出街 ?
8 a1 o$ }9 _' \  L7 l) C, Y' |
0 b, U3 T" S/ @0 \. L有時街上 有d好似男生ga女生會問你 你是男生 ? ~~"個時真系 ~~"
作者: Phoebia    時間: 2009-12-6 16:58

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-11-29 02:44 發表   ( q# l$ a9 a2 i) W; z/ y
我第一次買次覺得男生買女生 有d ~~ 吾系咁好意思 嫁 ..
5 ^( S5 l5 c0 q
: O  q5 T; }1 F旦一次後 第二次  第三次 就買得好左 吾會覺得 吾好意思4 z6 d1 i  i3 X, k. I

) f* w7 b5 v) ^, M4 X: f' z: P最後開始穿女生衣服 街街時 開始都怕會比人認出 = =" 介於 "化妝"真的吾多好 ~
4 K" j  G$ W/ x) _8 q& @& N2 _3 C; O! Z
經常比同班女 ...
, A+ o7 V. K( x2 f" e) \3 s; ]* F# o& e$ w$ u
你就好啦~ 都有人會接受妳~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0