標題: 第一次穿學生鞋出去買野 [打印本頁]

作者: 993523999    時間: 2012-1-30 21:01     標題: 第一次穿學生鞋出去買野

果晚我d屋企人咁岩個個番夜班,我緊係唔會放過呢個機會啦!
4 D; q8 f8 ~, _/ U2 b( C& O3 a我等到夜晚10點,之後穿好學生鞋,跟全就落街買野.
5 v( ?  A+ e* h7 N2 }4 Z9 [$ ^我就去左我屋企樓下OK到買野食,著住學生鞋行路個感覺超爽!
9 @2 `' G: P! p" z沿路上冇人注意我著女裝鞋@@因為我有長褲擋住,冇人留意到^^
- \6 g0 c2 i1 h. }, l! Y於是我去OK買完野就留屋企啦!
作者: prettyin1224    時間: 2012-1-30 21:04

係邊一種女裝0 ??   只著女裝鞋,男裝上身嗎?  好犀利,好有勇氣
作者: 993523999    時間: 2012-1-30 21:11

女裝學生鞋,有帶既!
作者: 小夢    時間: 2012-1-30 21:16

朝早/中午試完再講啦xD 戈陣先多人;D
作者: Sherman    時間: 2012-1-30 22:18

其實有咩咁爽 @@??
1 K  @& q2 L; _! p! Y  ]9 q  u4 K5 j. h: c5 {6 W4 ]
不如試下唔著鞋赤腳落街丫, 仲特別wo
作者: tingtingchow31    時間: 2012-1-30 22:53

you are so brave,,,no body look at you .?
作者: 1388    時間: 2012-1-30 23:19

點解係男裝+女裝鞋咁奇怪既??
作者: concord    時間: 2012-1-31 01:02

有冇相睇睇?
作者: kulalaba    時間: 2012-1-31 02:01

直頭著成套校服出去啦~
作者: GEM    時間: 2012-1-31 03:08

如果着男裝衫褲但着女裝鞋
+ u1 |- d1 s4 L+ k+ h我唔敢咁出街囉,我寧願女裝出街$ [4 {! A" G+ O! ]- N
點解你唔着埋校服出街
作者: Sakarlize    時間: 2012-1-31 04:15

咁夜著住件校服,仲要係自己一個,會好外眼o架!
作者: jacky_811    時間: 2012-1-31 04:32

good feel...................
作者: stg12345    時間: 2012-1-31 06:20

當d人沒到^^”
作者: MS06S    時間: 2012-1-31 16:38

引用:
原帖由 GEM 於 2012-1-31 03:08 發表   
8 y; T& C' F4 E& q1 @如果着男裝衫褲但着女裝鞋
! N4 K! r' r$ f* H- z  `我唔敢咁出街囉,我寧願女裝出街+ T" f' m4 K$ X% y3 F- D& R9 g
點解你唔着埋校服出街
0 U8 X: a5 b  J' n見過有人著男裝衫褲+女裝高跟鞋,我覺得好型,你地睇唔慣姐
作者: jacky_811    時間: 2012-1-31 17:48

yes , agree with you ................
作者: kin268559    時間: 2014-5-18 14:42

真係好正感BO
作者: yahoogoogle    時間: 2015-1-14 21:02

wow that's cool
作者: messi335890    時間: 2015-1-14 22:42

我家連CD落街都怕怕,樓主勇氣可加
作者: 中學生    時間: 2015-1-14 23:03

比我就著埋校服
作者: maxtam    時間: 2017-1-10 19:56

樓主真係勇氣可嘉!
作者: hazelwong    時間: 2017-1-12 02:39

個配搭真係太特別

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0